http://www.the-dunge...-attraction.htm
Sveikos, ačiū už info ir kantrybę
Atrodo, kad šitoj temoj buvo įdėta nuoroda kur rast pasiūlymus dviem už vieno kainą, būsiu nagla, ir paklausiu, gal kas išsisaugojot ir galit pasidalint nuoroda?
Blogiausiu atveju, aišku, skaitysiu nuo pradžių Gi blogiau nebus...turiu laiko iki vasario galo
Ir aišku, juodai nuvylėt, kad į išpardavimus pavėluosi
QUOTE(Euforija911 @ 2013 01 18, 23:12)
Egipto Kate, Akvilchikas ir sea jus saunuoles dar vis temutei.O man va geda! paskaitau o parasyt neparasau ir siaip ataskaitos po quine jubilee nepridaviau nes grizus taip susirgau visa menesi gudziausi.
Niu bet parasei. Pagirti reikia...
O sitos temukes negaliu nepaskaityti ir kartais neparasyti
siaip supermamos forumai atimdavo nemazai laiko, reikejo rinktis, bet Londono negaliu atsisakyti
QUOTE(**sea** @ 2013 01 19, 01:30)
Pradejo mesti reklamas , kad pasirodys nuolaidos tai pradesiu rinkti ))!!!
Jei ko reikia merginos kreipkies , kuom galesiu padesiu , tik nesigedinkit , jei negalesiu tai atsakysiu , kad negaliu )!!!
Jei ko reikia merginos kreipkies , kuom galesiu padesiu , tik nesigedinkit , jei negalesiu tai atsakysiu , kad negaliu )!!!
lauksim lauksim ziniu apie nuolaidas... o as gal ir su prasymu pavasariop kreipsiuos... noriu i Londona. kurpiu minti, tik va su tais atostogu grafikais
QUOTE(**sea** @ 2013 01 19, 19:39)
Kas liečia cigarečiu kieki tai visur skirtinga informacija . Sese vežasi 8-10 bloku , skaiteme kad i metus galima 16 bloku vežtis , bet kadangi niekad netikrina tai ....... .
pagal istatyma galima 4 blokus rankiniame bagaze, jei daugiau ras patikrine, gali ir atimti. bet kad retai tikrina, o dauguma dedasi didesnius kiekius i nerankini bagaza.
pigiausio cigarete kiek kur pirkau galiu apie auksini malboro tai kainuo 89lt Maximose info centre nes taip perkant kainuos 93lt.Tiesa tik nesugalvokit kontrabandiniu pirkt
Mes lėksim į Londoną 3 dienom Kovo gale, tai jau planuojuosi po biškutį maršrutą, kad daug ką pamatyti, pajausti, įspūdžių prisikrauti pilnas kišenes. Dar Londone nesu buvus
QUOTE(*liu @ 2013 01 22, 22:22)
Mes lėksim į Londoną 3 dienom Kovo gale, tai jau planuojuosi po biškutį maršrutą, kad daug ką pamatyti, pajausti, įspūdžių prisikrauti pilnas kišenes. Dar Londone nesu buvus
Vieni ji isimyli,o kiti nesupranta ka ten myleti,is patirties sakau londonas ne Vilnius ar kitas koks Lietuvos miestas,tad tikrai paplanuokit ka kur norit pamatyti nes as per tris dienas kai buvau is to ka norejau pamatyt tik puse spejau nors ten buvau 4 ta karta.Tik aisku mano planai buvo dideli.
QUOTE(Euforija911 @ 2013 01 23, 12:43)
Vieni ji isimyli,o kiti nesupranta ka ten myleti,is patirties sakau londonas ne Vilnius ar kitas koks Lietuvos miestas,tad tikrai paplanuokit ka kur norit pamatyti nes as per tris dienas kai buvau is to ka norejau pamatyt tik puse spejau nors ten buvau 4 ta karta.Tik aisku mano planai buvo dideli.
Tai be abejo suprantam, kad čia ne Lietuvos miestas. Ir visiškai neturim ambicijų išsidraskyti save, kad viską pamatyti. Svarbu gerą pirmą įspūdį padaryti, tada norėsis grįšti ir toliau tyrinėti miestą.
Sveiki, ruošiamės skrydžiui į Londoną. Lėktuvas nusileidžia Luton oro uoste 21.50. Ar verta rizikuoti pirkti Easybus bilietus 22 val.? Jie kainuoja 5 svarais mažiau nei bilietai 22.30. Ar nesudėtinga būnant šiame oro uoste pirmą kartą rasti tuos Easybus autobusus? Ar būtų įmanoma suspėti į 22 val. autobusą? Ir ar būna taip, kad lieka tuose autobusuose laisvų vietų?
QUOTE(Hassel @ 2013 01 28, 19:53)
Sveiki, ruošiamės skrydžiui į Londoną. Lėktuvas nusileidžia Luton oro uoste 21.50. Ar verta rizikuoti pirkti Easybus bilietus 22 val.? Jie kainuoja 5 svarais mažiau nei bilietai 22.30. Ar nesudėtinga būnant šiame oro uoste pirmą kartą rasti tuos Easybus autobusus? Ar būtų įmanoma suspėti į 22 val. autobusą? Ir ar būna taip, kad lieka tuose autobusuose laisvų vietų?
Pirkit rasti labai lengva tik iseini is oro uosto ir priesais visos st taip per viduri ir pamatysit D berods sustojimas ir ten stoves oranziniai Easy bus mikriukai tai Beja kai nusiperki bilietus Easy bus raso: Kad leidzia valanda iki ir valanda po nusipirkto bilieto keliauti jeigu yra laisvu vietu,o vietu patikekit buna ir vairuotojai mieli tai manau tikrai isisodins net nemanau o esu isitikinus.
Kad tas pats bilietas galioja valandą prieš ir po, žinojau, dėl to ir klausiau, kokia situacija su laisvom vietom Na, dėkoju už patarimą, vadinasi pirksim ankstesnius (ir pigesnius ). Tikiuosi ten iš tiesų bus paprasta surasti tuos autobusiukus.
QUOTE(plashtake @ 2013 01 17, 17:09)
gražu tai gražu, bet jau kaina kai į paryžiaus eifelį moki 14 eur (~11 svarų), o čia dvigubai ... žiauru..
QUOTE(grange @ 2013 01 28, 22:42)
gražu tai gražu, bet jau kaina kai į paryžiaus eifelį moki 14 eur (~11 svarų), o čia dvigubai ... žiauru..
Kad visos Londono atrakcijos labai brangios, jei nera pasiulymu 2 uz vieno kaina... Be 20 svaru vienam asmeniui, tai niekaip neissiversi.
na dauguma muzieju nemokami, be to 'atrakcijos' man tokios visai neidomiaus, daug smagesnis tikrasis londono gyvenimo ritmas.. kiek cia grazios architekturos... o uz tai moket nereik