Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(plashtake @ 2013 01 17, 17:09)
aplankykite auksciausia pastata Londone - The Shard

Bet čia dar neatidaryta , manau pirmais men. Bus eiles ilgiausios smile.gif!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turim bilietus vasario 1-4 d. MB tikisi pigiau nusipirkt kvepalų, aš drabužėlių. Ar rasim mes tuos išpardavimus dar tokiu metu?
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2013 01 17, 19:09)
aplankykite auksciausia pastata Londone - The Shard

bet kainele 24 svarai blink.gif blink.gif

QUOTE(*matrioshka* @ 2013 01 18, 17:34)
Sveikos 4u.gif
Turim bilietus vasario 1-4 d. MB tikisi pigiau nusipirkt kvepalų, aš drabužėlių. Ar rasim mes tuos išpardavimus dar tokiu metu?

nebebus schmoll.gif
Atsakyti

Sakykt, iki kelių metų vaikams vietinis transportas ( metro ir autobusai) nemokami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aloka @ 2013 01 18, 17:06)
Sakykt, iki kelių metų vaikams vietinis transportas ( metro ir autobusai) nemokami  4u.gif

Iki 12 m. 4u.gif
Atsakyti
Egipto Kate, Akvilchikas ir sea jus saunuoles dar vis temutei.O man va geda! paskaitau o parasyt neparasau ir siaip ataskaitos po quine jubilee nepridaviau nes grizus taip susirgau visa menesi gudziausi.
P.S. Maciau planuojat Kova skristi,as ir mastau tik blyn brangoki bilietai.

Papildyta:
QUOTE(marina86 @ 2012 11 24, 21:46)
Manasis tai nesupranta ko as ten taip vel ir vel noriu lotuliukas.gif Mes ten susipazinom, gyvenom kazkiek laiko, paskui i Lt grizom. 5 metus Londone nebuvau, laaabai ilgejausi. O per paskutinius 3 metus 3 kartus buvau, karta per metus smile.gif Vyras sako daugiau neisleis vienos lotuliukas.gif , o pats ten nenori, tai atostogas planuosim kitur. Bet vis tiek nuskrisiu dar, gal kai dukryte paaugs parodysiu jai Londona wub.gif  biggrin.gif

GERAS!!! Cia kaip mano istorija biggrin.gif As va ir i kasmet varau o db va kova planuoju,nu blyn ir manau vyras manes nesupras ko as ten trenkiuosi,bet man Anglija mano salis,as ten lb gerau jauciuosi
Atsakyti
Sveikos , kad jau paminejot mano varda tai ir aš išlindau smile.gif)
Euforija bilietu kainos po švenčiu visai nukrito , vasario men . Sesei pirkai £60 pirmyn atgal smile.gif))!! Kapeikos smile.gif)!! Tikrai reikia tik paieškot smile.gif! O jei dar isimesit kelis blokus cigarečiu tai ir kelione atsipirks wink.gif))
Pradejo mesti reklamas , kad pasirodys nuolaidos tai pradesiu rinkti smile.gif))!!!
Jei ko reikia merginos kreipkies , kuom galesiu padesiu , tik nesigedinkit , jei negalesiu tai atsakysiu , kad negaliu smile.gif)!!!
Atsakyti
As pigiai radau tik Kovo 1-7 d. O kaiptik tom dienom pas gimines bus sveciu tai jau musu seimyna nelabai tilps ,O TAIP noreciau kova isvaryt nes vyrui atostogos as dar nedirbu.O tiesa mano dukrai Sausio 24 d sueina 2 metukai tai jau viskas bilietai pilna kaina?
srr. Uz klaidas rasau is mob.
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2013 01 19, 01:40)
O tiesa mano dukrai Sausio 24 d sueina 2 metukai tai jau viskas bilietai pilna kaina? 
srr. Uz klaidas rasau is mob.

Taip, jau pilną mokėsit.
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2013 01 19, 00:30)
Sveikos , kad jau paminejot mano varda tai ir aš išlindau smile.gif)
Euforija bilietu kainos po švenčiu visai nukrito , vasario men . Sesei pirkai £60 pirmyn atgal smile.gif))!! Kapeikos smile.gif)!! Tikrai reikia tik paieškot smile.gif! O jei dar isimesit kelis blokus cigarečiu tai ir kelione atsipirks wink.gif))
Pradejo mesti reklamas , kad pasirodys nuolaidos tai pradesiu rinkti smile.gif))!!!
Jei ko reikia merginos kreipkies , kuom galesiu padesiu , tik nesigedinkit , jei negalesiu tai atsakysiu , kad negaliu smile.gif)!!!

nu tikiuosi manes bent sitoj temoj nevadins emigrante kurios vaikai vietoj zaislu turi cigaretes tampyti doh.gif
Radau kad galima gabenti 800 cigareciu,keliaju pirma karta i Londona,sveciuosiuos pas brolio seima sav laiko-tai kaip ir padekai noriu nuvezti bent jau cigareciu(jie mus maitins,apgyvendins,vezios ir t.t.)tai gi klausimas-ar gali vaikas 7m savo rankiniame bagaze tureti cigareciu(manau kad atsakymas neigiamas-bet vdrug),ir dar kur geriau jas nusipirkti-gal duty free-kazi kainos skiriasi.Ai dar klausimas o RANKINIAME bagaze isvis galima veztis cig.Is to neplanuoju uzdirbti ne cento
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 01 19, 17:40)
nu  tikiuosi manes bent sitoj temoj nevadins emigrante kurios vaikai vietoj zaislu turi cigaretes tampyti doh.gif
Radau kad galima gabenti 800 cigareciu,keliaju pirma karta i Londona,sveciuosiuos pas brolio seima sav laiko-tai kaip ir padekai noriu nuvezti bent jau cigareciu(jie mus maitins,apgyvendins,vezios ir t.t.)tai gi klausimas-ar gali vaikas 7m savo rankiniame bagaze tureti cigareciu(manau kad atsakymas neigiamas-bet vdrug),ir dar kur geriau jas nusipirkti-gal duty free-kazi kainos skiriasi.Ai dar klausimas o RANKINIAME bagaze isvis galima veztis cig.Is to neplanuoju uzdirbti ne cento

Nera tokio istatymo ar straipsnio, kuris nurodytu, kas gali ir kas negali buti vaiko rankiniame bagaze. Jeigu idesite, jos automatiskai priklausys jums. Neskaiciuos taip, kad sitas asmuo veza leistina kieki, plius vaikas su leistinu kiekiu. Skaiciuos jums bendrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 01 19, 15:40)
nu  tikiuosi manes bent sitoj temoj nevadins emigrante kurios vaikai vietoj zaislu turi cigaretes tampyti doh.gif

smile.gif smile.gif net ir tokiu komentaru buna doh.gif
Nu bet kai kurie žmones megsta prie bet ko prisikabinti , gal jie taip geriau jaučiasi , aš nelabi kreipiu demesi i tai blush2.gif .
Kas liečia cigarečiu kieki tai visur skirtinga informacija . Sese vežasi 8-10 bloku , skaiteme kad i metus galima 16 bloku vežtis , bet kadangi niekad netikrina tai ....... blush2.gif .
Nemanau , kad kažkoki nusikaltima čia daro g.gif .
Del kainu tai nzn , nes pati nevažineju i Lt .
Rankiniam bagaže tikrai galima vežtis cigaretes.
Atsakyti