Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

Laba diena.
Planuojam rugpjūčio mėnesį su šeima kelioms dienoms nuvykti į Londoną. Ryanairai siūlo pigiausiai 195 Lt į vieną pusę. Ar yra vilčių, kad kaina mažės?
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2012 12 27, 20:33)
Laba diena.
Planuojam rugpjūčio mėnesį su šeima kelioms dienoms nuvykti į Londoną. Ryanairai siūlo pigiausiai 195 Lt į vieną pusę. Ar yra vilčių, kad kaina mažės?

Gaudykit dar kainas mirksiukas.gif , mes neseniai buvom, mokėjom 150 lt žmogui į abu galus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 12 27, 21:24)
Gaudykit dar kainas mirksiukas.gif , mes neseniai buvom, mokėjom 150 lt žmogui į abu galus smile.gif

Jums labai pasisekė. Kuriam laikotarpiui pirkot?
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2012 12 28, 14:51)
Jums labai pasisekė. Kuriam laikotarpiui pirkot?

Lapkričio gale skridom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 11 26, 16:27)
Labukas, mergaites 4u.gif  Egipto Kate, neapleidi temukes, saunuole, as vis paskaitau, bet tingiu rasyti blush2.gif
Kada tu planuoji skristi? Mano planai sugriuvo verysad.gif  Geriausiu atveju skrisiu kovo men...

ir mano planai sugriuvo
galim paplanuoti kova, jei dar galioja is tavo puses pasiulymas drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Mergaites, sveikinu visas su tik ka prauzusiomis sventemis ir ateinanciais NAUJAIS 2013-aisiais. Smagiu kelioniu i Londona wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labukas visoms Londono myletojoms smile.gif
Rytoj planuoju pirkti bilietus i Londona vasario menesiui smile.gif Brolis ten apsistojo, tai labai noriu aplankyti ir tuo paciu pamatyti bent pagrindines sio miesto izimybes smile.gif
Daug informacijos radau jusu temukeje smile.gif smagu skaityti ispudzius ir patirtis smile.gif
Studentavimo metais teko pusmeti pagyventi anglijoje, labai istrigo i sirdi sita kultura smile.gif turi kazka uzburiancio....
Papildyta:
Tiesa, su Naujaisiais 2013 metais smile.gif keliauningu metu Jums smile.gif
Atsakyti
Tai va, vakar nusipirkome bilietus vasario 20- 26 dienomis skrydziai smile.gif jau laukiu laukiu laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2012 12 27, 22:33)
Laba diena.

yra gegužei už 109 į vieną pusę 4u.gif jau grybštelėjau thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(~migla~ @ 2012 10 27, 14:08)
Sveikos, keliautojos ir keliautojai smile.gif Ką tik grįžau iš Londono, bet noriu su jumis pasidalinti už jo atrastu neįtikėtinai gražiu gamtos kampeliu - Seven sisters parku ir kreidinių uolų skardžiu. Kelionė iki ten vos pora valandų, o vaizdai neįtikėtini. Jaučiu pavasarį ir  vasarą ten iš viso nerealu. Daugiau galite paskaityti mano bloge http://drambliones.b...n-kur-jura.html

Artimiausiu metu parašysiu kiek daugiau ir apie kelias Londono vieteles, skanų maistą smile.gif Ech, kaip gera keliauti.

super super super. jau rezgu minty gegužę atimt vieną dieną iš Londono dėl šito grožio... wub.gif

QUOTE(ingakyca @ 2012 12 26, 19:12)
Sveika, norėjau paklausti, o į tą parką jūs mašina vykot, ar autobusu? Jeigu autobusu, tai gal nurodysit kokiu? Ir ar parkas mokamas? Nes vykstu kitais metais į Londoną, tai būtų smagu aplankyti  rolleyes.gif

mane irgi labai domina detalės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2013 01 08, 01:34)
yra gegužei už 109 į vieną pusę  4u.gif  jau grybštelėjau  thumbup.gif

Papildyta:

super super super. jau rezgu minty gegužę atimt vieną dieną iš Londono dėl šito grožio... wub.gif
mane irgi labai domina detalės  4u.gif

Šiek tiek informacijos radau pagooglinus biggrin.gif http://www.sevensist...g.uk/page4.html
Gal padės planuojant kelionę, beje aš irgi vykstu gegužės mėnesį biggrin.gif Tikiuosi oras pasitaikys mums geras mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu paklausi, gal kas susidūrė, kaip pvz. tuose taip vadinamuose kinietiškuose bufetuose, kur susimoki už iėjimą ir valgai kiek nori China town'e vaikus skaičiuoja? ar jiems pilna kaina?
maniškiai pvz. kinietiško maisto nelabai valgo, o mes su vyru mėgstam...todėl galvojam, kad einant su vaikais turbut ir vaikus paskaiciuos...nors jie ne ką ten suvalgys..
vaikia šiuo atveju 8 ir 9 m.
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2013 01 17, 15:17)
noriu paklausi, gal kas susidūrė, kaip pvz. tuose taip vadinamuose kinietiškuose bufetuose, kur susimoki už iėjimą ir valgai kiek nori China town'e vaikus skaičiuoja? ar jiems pilna kaina?
maniškiai pvz. kinietiško maisto nelabai valgo, o mes su vyru mėgstam...todėl galvojam, kad einant su vaikais turbut ir vaikus paskaiciuos...nors jie ne ką ten suvalgys..
vaikia šiuo atveju 8 ir 9 m.

Paprastai būna pusė kainos vaikams 4u.gif
Atsakyti
aplankykite auksciausia pastata Londone - The Shard
Atsakyti