Laba diena.
Planuojam rugpjūčio mėnesį su šeima kelioms dienoms nuvykti į Londoną. Ryanairai siūlo pigiausiai 195 Lt į vieną pusę. Ar yra vilčių, kad kaina mažės?
QUOTE(zirma @ 2012 12 27, 20:33)
Laba diena.
Planuojam rugpjūčio mėnesį su šeima kelioms dienoms nuvykti į Londoną. Ryanairai siūlo pigiausiai 195 Lt į vieną pusę. Ar yra vilčių, kad kaina mažės?
Gaudykit dar kainas , mes neseniai buvom, mokėjom 150 lt žmogui į abu galus
QUOTE(Treja @ 2012 12 27, 21:24)
Jums labai pasisekė. Kuriam laikotarpiui pirkot?
QUOTE(zirma @ 2012 12 28, 14:51)
Jums labai pasisekė. Kuriam laikotarpiui pirkot?
Lapkričio gale skridom
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 11 26, 16:27)
Labukas, mergaites Egipto Kate, neapleidi temukes, saunuole, as vis paskaitau, bet tingiu rasyti
Kada tu planuoji skristi? Mano planai sugriuvo Geriausiu atveju skrisiu kovo men...
Kada tu planuoji skristi? Mano planai sugriuvo Geriausiu atveju skrisiu kovo men...
ir mano planai sugriuvo
galim paplanuoti kova, jei dar galioja is tavo puses pasiulymas
Mergaites, sveikinu visas su tik ka prauzusiomis sventemis ir ateinanciais NAUJAIS 2013-aisiais. Smagiu kelioniu i Londona
Labukas visoms Londono myletojoms
Rytoj planuoju pirkti bilietus i Londona vasario menesiui Brolis ten apsistojo, tai labai noriu aplankyti ir tuo paciu pamatyti bent pagrindines sio miesto izimybes
Daug informacijos radau jusu temukeje smagu skaityti ispudzius ir patirtis
Studentavimo metais teko pusmeti pagyventi anglijoje, labai istrigo i sirdi sita kultura turi kazka uzburiancio....
Papildyta:
Tiesa, su Naujaisiais 2013 metais keliauningu metu Jums
Rytoj planuoju pirkti bilietus i Londona vasario menesiui Brolis ten apsistojo, tai labai noriu aplankyti ir tuo paciu pamatyti bent pagrindines sio miesto izimybes
Daug informacijos radau jusu temukeje smagu skaityti ispudzius ir patirtis
Studentavimo metais teko pusmeti pagyventi anglijoje, labai istrigo i sirdi sita kultura turi kazka uzburiancio....
Papildyta:
Tiesa, su Naujaisiais 2013 metais keliauningu metu Jums
Tai va, vakar nusipirkome bilietus vasario 20- 26 dienomis skrydziai jau laukiu laukiu laukiu
QUOTE(zirma @ 2012 12 27, 22:33)
Laba diena.
yra gegužei už 109 į vieną pusę jau grybštelėjau
Papildyta:
QUOTE(~migla~ @ 2012 10 27, 14:08)
Sveikos, keliautojos ir keliautojai Ką tik grįžau iš Londono, bet noriu su jumis pasidalinti už jo atrastu neįtikėtinai gražiu gamtos kampeliu - Seven sisters parku ir kreidinių uolų skardžiu. Kelionė iki ten vos pora valandų, o vaizdai neįtikėtini. Jaučiu pavasarį ir vasarą ten iš viso nerealu. Daugiau galite paskaityti mano bloge http://drambliones.b...n-kur-jura.html
Artimiausiu metu parašysiu kiek daugiau ir apie kelias Londono vieteles, skanų maistą Ech, kaip gera keliauti.
Artimiausiu metu parašysiu kiek daugiau ir apie kelias Londono vieteles, skanų maistą Ech, kaip gera keliauti.
super super super. jau rezgu minty gegužę atimt vieną dieną iš Londono dėl šito grožio...
QUOTE(ingakyca @ 2012 12 26, 19:12)
Sveika, norėjau paklausti, o į tą parką jūs mašina vykot, ar autobusu? Jeigu autobusu, tai gal nurodysit kokiu? Ir ar parkas mokamas? Nes vykstu kitais metais į Londoną, tai būtų smagu aplankyti
mane irgi labai domina detalės
QUOTE(Sultry @ 2013 01 08, 01:34)
yra gegužei už 109 į vieną pusę jau grybštelėjau
Papildyta:
super super super. jau rezgu minty gegužę atimt vieną dieną iš Londono dėl šito grožio...
Papildyta:
Šiek tiek informacijos radau pagooglinus http://www.sevensist...g.uk/page4.html
Gal padės planuojant kelionę, beje aš irgi vykstu gegužės mėnesį Tikiuosi oras pasitaikys mums geras
noriu paklausi, gal kas susidūrė, kaip pvz. tuose taip vadinamuose kinietiškuose bufetuose, kur susimoki už iėjimą ir valgai kiek nori China town'e vaikus skaičiuoja? ar jiems pilna kaina?
maniškiai pvz. kinietiško maisto nelabai valgo, o mes su vyru mėgstam...todėl galvojam, kad einant su vaikais turbut ir vaikus paskaiciuos...nors jie ne ką ten suvalgys..
vaikia šiuo atveju 8 ir 9 m.
maniškiai pvz. kinietiško maisto nelabai valgo, o mes su vyru mėgstam...todėl galvojam, kad einant su vaikais turbut ir vaikus paskaiciuos...nors jie ne ką ten suvalgys..
QUOTE(Paryžietė @ 2013 01 17, 15:17)
noriu paklausi, gal kas susidūrė, kaip pvz. tuose taip vadinamuose kinietiškuose bufetuose, kur susimoki už iėjimą ir valgai kiek nori China town'e vaikus skaičiuoja? ar jiems pilna kaina?
Paprastai būna pusė kainos vaikams