Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(Dodže @ 2012 10 24, 16:54)
Sveikos pirma karta skrisim Į Londona su dukrytę dviese, gruodžio 07- 13d. Turbūt jau Safari parkai nedirba, kur rekomenduotumėt nueit ir apsižvalgyt? 4u.gif

Vienas iš planų Madam Tuso , o toliau ... ax.gif

as tai dukryte nuvesciau i British Museum paziureti i mumijas, senas egipto, buddu skulpturas... gal biski jinai per maza, bet vis tiek idomu manau butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 24 spalio 2012 - 16:50
QUOTE(Eve-line @ 2012 10 23, 09:27)
labas,
3 diena aplankiau http://www.mandir.org/ Niedeno Indu sventykla. ir pavalgem salia esanciame indu restorane. Popiet nvaziavom i Greenwicha.
4 diena spejau nubegti porai valandu i Istorijos muzieju, bet viso nespejau aplankyti, reikia bent 3-4 val jam.
Zadu grizti po 1.5 metu

Labai man patiko indu sventykla thumbup.gif , bet kur jus radote ta indu restorana, tikrai noreciau ten apsilankyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2012 10 24, 19:16)
Labai man patiko indu sventykla  thumbup.gif , bet kur jus radote ta indu restorana, tikrai noreciau ten apsilankyti 4u.gif

buvo visai salia kitoj sventyklos pusej, netoli aiksteles, kur reikejo dauktus palikti. Ten buvo paduotuve indisko maisto ir restoranas, i kuri ejo ir ejo zmones.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2012 10 24, 20:27)
buvo visai salia kitoj sventyklos pusej, netoli aiksteles, kur reikejo dauktus palikti. Ten buvo paduotuve indisko maisto ir restoranas, i kuri ejo ir ejo zmones.

Ir as jo nemaciau. Geda pasakyti blush2.gif , bet ir krautuveles nemaciau. Kai as buvau lijo, todel palikus daiktus skubejome pasislepti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, keliautojos ir keliautojai smile.gif Ką tik grįžau iš Londono, bet noriu su jumis pasidalinti už jo atrastu neįtikėtinai gražiu gamtos kampeliu - Seven sisters parku ir kreidinių uolų skardžiu. Kelionė iki ten vos pora valandų, o vaizdai neįtikėtini. Jaučiu pavasarį ir vasarą ten iš viso nerealu. Daugiau galite paskaityti mano bloge http://drambliones.b...n-kur-jura.html

Artimiausiu metu parašysiu kiek daugiau ir apie kelias Londono vieteles, skanų maistą smile.gif Ech, kaip gera keliauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~migla~: 27 spalio 2012 - 12:09
sveikos 4u.gif
jau turiu bilietus vasario mėnesiui ax.gif
įdomu, ar bus kokių išpardavimų?
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2012 11 03, 16:25)
sveikos 4u.gif

Bus kaip tik pasibaigę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2012 11 03, 16:25)
sveikos 4u.gif

oho kaip toli suplanavot?
as dar vis audziu minti prie Kaledas nulekt, pernai 16 d jau prasidejo ispardavimai centre, puiki kelione buvo...
negaliu kaip seile varva, noriuuuuuuuuu i Londona... wub.gif wub.gif wub.gif
kazin, ar vyras supras, kad i metus bent karta i ten lekt noriu lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 11 03, 16:37)

kazin, ar vyras supras, kad i metus bent karta i ten lekt noriu lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Manasis tai nesupranta ko as ten taip vel ir vel noriu lotuliukas.gif Mes ten susipazinom, gyvenom kazkiek laiko, paskui i Lt grizom. 5 metus Londone nebuvau, laaabai ilgejausi. O per paskutinius 3 metus 3 kartus buvau, karta per metus smile.gif Vyras sako daugiau neisleis vienos lotuliukas.gif , o pats ten nenori, tai atostogas planuosim kitur. Bet vis tiek nuskrisiu dar, gal kai dukryte paaugs parodysiu jai Londona wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, mergaites 4u.gif Egipto Kate, neapleidi temukes, saunuole, as vis paskaitau, bet tingiu rasyti blush2.gif
Kada tu planuoji skristi? Mano planai sugriuvo verysad.gif Geriausiu atveju skrisiu kovo men...
Atsakyti
Sveikos, keliautojos smile.gif
Vasari zadu pirma kart aplankyti Londona, tad dairausi viesbucio. Kadangi keliauju ten pirma kart, net neisivaizduoju i ka atsizvelgt renkantis viesbuti, turiu omeny atstumus. Radau stai si nelabai brangu, gal kas galetu pakomentuoti jo lokalizacija?
http://www.travelodg.../directions-map
Atsakyti
QUOTE(~migla~ @ 2012 10 27, 14:08)
Sveikos, keliautojos ir keliautojai smile.gif Ką tik grįžau iš Londono, bet noriu su jumis pasidalinti už jo atrastu neįtikėtinai gražiu gamtos kampeliu - Seven sisters parku ir kreidinių uolų skardžiu. Kelionė iki ten vos pora valandų, o vaizdai neįtikėtini. Jaučiu pavasarį ir  vasarą ten iš viso nerealu. Daugiau galite paskaityti mano bloge http://drambliones.b...n-kur-jura.html

Artimiausiu metu parašysiu kiek daugiau ir apie kelias Londono vieteles, skanų maistą smile.gif Ech, kaip gera keliauti.

Sveika, norėjau paklausti, o į tą parką jūs mašina vykot, ar autobusu? Jeigu autobusu, tai gal nurodysit kokiu? Ir ar parkas mokamas? Nes vykstu kitais metais į Londoną, tai būtų smagu aplankyti rolleyes.gif
Atsakyti