Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(Nome @ 2012 10 03, 22:04)
.
Kaip patogiausia būtų nusigauti į Stanstedo oro uostą? Gal reiktų dairytis kažkur nuo centro?
Man "kelionės planuotojas" iš www.tfl.gov.uk siūlo vykti traukiniu iš Tottenham Hale Rail Station. Tai gal kas galit paaiškinti-ar su Day travel card irgi galiu važiuoti šiuo traukiniu, ar čia jau bilietai perkami kiti?  g.gif
Būčiau dėkinga už atsakymą  4u.gif

Vaziuojant traukiniu, miesto ribose galiotu travel card, o toliau vaziuojant reiktu dasipirkti. Turetu kainuoti gerokai maziau. Kasininkui pradineje stoteleje tik pasakykit, o jis jau prides, ko truksta.
O siaip tai kursuoja daug autobusu is centro. Pigiausi Easy Bus autobuseliai, bet turbut anksciau ju bilietus reukia gaudyti.
Atsakyti
QUOTE(lolitagohome @ 2012 10 04, 10:04)
Vaziuojant traukiniu, miesto ribose galiotu travel card, o toliau vaziuojant reiktu dasipirkti. Turetu kainuoti gerokai maziau. Kasininkui pradineje stoteleje tik pasakykit, o jis jau prides, ko truksta.
O siaip tai kursuoja daug autobusu is centro. Pigiausi Easy Bus autobuseliai, bet turbut anksciau ju bilietus reukia gaudyti.

Tai tarkim įlipus su Travel card į traukinuką, kam aš turėčiau sumokėti (t. y. primokėti, kad galėčiau iki Stanstedo važiuoti)? Aš tuoj aparpuolį gausiu (panika prasidėjo)
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2012 10 04, 13:59)
Tai tarkim įlipus su Travel card į traukinuką, kam aš turėčiau sumokėti (t. y. primokėti, kad galėčiau iki Stanstedo važiuoti)? Aš tuoj aparpuolį gausiu (panika prasidėjo)

Mes kai važiavom nemokėjom niekam, nieks neatėjo , nepaprašė, juk nebėgisi po traukinuką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 10 04, 16:00)
Mes kai važiavom nemokėjom niekam, nieks neatėjo , nepaprašė, juk nebėgisi po traukinuką  rolleyes.gif

Tai tipo įlipu su travel card į traukinuką ir čiuku-čiuku, kol ateina koks kontrolierius ir siūlo pirkti bilietuką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2012 10 04, 14:56)
Tai tipo įlipu su travel card į traukinuką ir čiuku-čiuku, kol ateina koks kontrolierius ir siūlo pirkti bilietuką?  g.gif

Nu nežinau kažkaip čia idomiai g.gif , visur kasos yra stotyse ir bilietus reikia pirkti prieš ilipant g.gif !! Plius dažnai buna kontroles g.gif !!
Bijau ka ir patarti smile.gif !
Manau atejus i kasa pasakyti , kad turiu travel card jis galioja iki tokios zonos ir nuo ten reikia bilieto iki stansedo jei taip imanoma , jei ne tai pirkti nuo tos stoties iki stansedo .
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2012 10 04, 17:58)
Nu nežinau kažkaip čia idomiai  g.gif , visur kasos yra stotyse ir bilietus reikia pirkti prieš ilipant  g.gif !! Plius dažnai buna kontroles  g.gif !!
Bijau ka ir patarti  smile.gif !
Manau atejus i kasa pasakyti , kad turiu travel card jis galioja iki tokios zonos ir nuo ten reikia bilieto iki stansedo jei taip imanoma , jei ne tai pirkti nuo tos stoties iki stansedo .

Nu vat šitą ir norėjau išsiaiškinti. Dabar tik belieka sužinoti iš kokios stoties važiuoti į tą Stanstedą
Papildyta:
Ir dar norėjau paklausti-ar patikimas šitas puslapis? Kodėl čia pigesni bilietai, nei pačiame muziejaus puslapyje? g.gif
http://www.sightseei...rvel-p-231.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 04 spalio 2012 - 17:03
QUOTE(Nome @ 2012 10 04, 16:02)
Nu vat šitą ir norėjau išsiaiškinti. Dabar tik belieka sužinoti iš kokios stoties važiuoti į tą  Stanstedą
Papildyta:
Ir dar norėjau paklausti-ar patikimas šitas puslapis? Kodėl čia pigesni bilietai, nei pačiame muziejaus puslapyje?  g.gif
http://www.sightseei...rvel-p-231.html

Niekad nepirkusi čia , bet aš vis žiuriu jei adresa ir telefonas yra tai manau , kad geras , jei tik emailas tai tada ne ( nes nera jau kaip pasiginčyti blush2.gif ) nežinau , gal ir klaidingai darau smile.gif .
Atsakyti
Taip, pries vaziuojant (pries praeinant pro vartelius), paaiskinti kasininkui, kad turite toki ir toki bilieta, ir kad norite vaziuoti i Stanstedo oro uosta. Jis jums duos toki, kuris galios toliau uz jusu turimo travelcard ribu. Jei traukinyje kas nors prieis, tai tik kontrolierius, kasininkai nevazineja smile.gif
O as esu vaziavusi is Liverpool Street Station i Stanstedo oro uosta. Is kur daugiau vaziuoja nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolitagohome: 05 spalio 2012 - 08:45
Sveiki,

o pasakykit kodel taip skiriasi kaina easy bus Luton Airport To
Earls Ct West Cromwell Rd - 5 svarai, o Luton - victoria 10 svaru.

Galvoju, kad mums tiktu ir Earls Ct West Cromwell Rd stotis.

Ir ar dabar didziules eiles prie Londono akies rato ?
Kiek suprantu online uzsisakius 10 proc. nuolaida, bet reikia laukti bendroje eileje.

Gal bus kokiu patarimu - komentaru siuo klausimu, nes rtoj ryte jau skrendam ;-)
?

Atsakyti
Mergaites,kaip gyvenate?
as jau imu planuoti i UK, i savo mylima Londona wub.gif wub.gif wub.gif , bandysiu gruodi, kad tik pavyktu...
"asara1" kaip ispudziai?
Atsakyti
labas,
aplankiau Londona pries pora savaiciu. Praleidau 3.5 dienos tenais. Vizitas buvo labai intensyvus, nes daaug ka aplankiau ir pamaciau nuo 9 ryto iki 7-8 val vakaro.
1 diena vaiksciojom po miesta, apziurejom visas zinomas vietas. Buvom London Toweryje - nepatiko. Kaina didziule, nerekomenduoju. Traku muziejuje man buvo zymiai idomiau. Labai patiko Tate Modern muziejus. Nors nesu siuolaikinio meno salininke, bet buvo tikrai smagu ziureti i keista mena, prisizvengiau. Labai patiko. Iejimas nemokamas. Rekomenduoju.
2 diena praleidau British muziejuje - super. Ir Tiuso muziejuje. Pirkau bilietus pigiau internetu ir nuo 15 val. Kaina buvo 18 svaru. Bet atejus 14 val mane ileido. bet didelio ispudzio nepaliko. Dar norejau nubegti iki Serloko Holmso muziejaus, bet lietus prasidejo.
3 diena aplankiau http://www.mandir.org/ Niedeno Indu sventykla. ir pavalgem salia esanciame indu restorane. Popiet nvaziavom i Greenwicha.
4 diena spejau nubegti porai valandu i Istorijos muzieju, bet viso nespejau aplankyti, reikia bent 3-4 val jam.
Zadu grizti po 1.5 metu
Atsakyti
Sveikos pirma karta skrisim Į Londona su dukrytę dviese, gruodžio 07- 13d. Turbūt jau Safari parkai nedirba, kur rekomenduotumėt nueit ir apsižvalgyt? 4u.gif

Vienas iš planų Madam Tuso , o toliau ... ax.gif
Atsakyti