Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(daisy:) @ 2012 09 14, 22:39)
blink.gif

Nors ir ne i tema, bet kuri man pades susigaudyt kaip is Stratfordo nukakt iki

http://www.longleat..../how-to-find-us

kur man Londone reiktu isest?

vargst vargstu per google ir niekaip nesusigaudau blush2.gif ...

Labai nesunku mirksiukas.gif einate i maps.google.co.uk, ten desnej pasirenkat get directions ir suvedat pradzios pasto koda ir parko pasto koda (ar adresa), galit pasirinkt paveiksliuka zemiau kokiu transportu vaziuotumet ir matot visa marsruta tiek viesuoju transportu, tiek auto, dviraciu, net pestute smile.gif Automobiliu rodo apie 2 valandas 40 minuciu. Viesuoju apie 4 valandas kelione gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy:) @ 2012 09 14, 22:39)
blink.gif

Nors ir ne i tema, bet kuri man pades susigaudyt kaip is Stratfordo nukakt iki

http://www.longleat..../how-to-find-us

kur man Londone reiktu isest?

vargst vargstu per google ir niekaip nesusigaudau blush2.gif ...

Tiesioginio traukinio i parka nera.
Yra dvi artimiausios stotys Warminster station ir Westbury station, is ju, reiketu dar taxi ar papildomo autobuso, kaip privaziuoti iki parko.
Na, o, kaip iki stociu pakliuti, tai, reikia ziureti internete, traukiniu paieskoje:
www.nationalrail.co.uk
Ten suvedat is kur vaziuojat i kur, ir ismes jums stociu pasiulymus ir kainas.
Pvz. dabar greit paziurejau, jei ryt 7:45 isvykstat is Londono Waterloo stoties, keliones trukme 2 valandos 34 min, 1 persedimas, kaina 21 svaras vienam zmogui.

Is Stratfordo, tokios galimybes nera, reiketu privaziuoti prie kokios nors traukiniu stoties Londone.

QUOTE(daisy:) @ 2012 09 15, 01:20)
Ir dar idomu, ar tuose Safari parkose kur road Safari duoda automobilius ar cia su savo vaziuot reikia?

Su savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu atsakiusioms 4u.gif Labai malonu, kad nepatingit ir parasot.. gal ir as kam busiu nadinga po keliones ax.gif

Vistik per ilgos keliones ganasi iki tu safariu, gaila laiko, tai eisim i London Zoo, o beieskodama pigesniu bilietu radau 2 in 1 i Zoologijos soda thumbup.gif ir dar labai daug i kur 2 in 1:

http://www.daysoutgu...uk/2for1-london

Atsakyti
Sveikos Londono myletojos, palnuojam su seimyna skrist 6 dienelem i Londona ir iskilo klausimas ka geriau pirkti ar Oyster card ar one day travel card dienos kortele? gyvensim 5 zonoj , kai buvau Londone pries 8 metus buvo tik travel cardai biggrin.gif Dar prie kokios metro stoteles randasi tas History museum?
ai ir ar jau bus nors minimalus ispardavimai spalio pradzioj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzyte: 18 rugsėjo 2012 - 12:28
QUOTE(kuzyte @ 2012 09 18, 13:23)
Sveikos Londono myletojos, palnuojam su seimyna skrist 6 dienelem i Londona ir iskilo klausimas ka geriau pirkti ar Oyster card ar one day travel card dienos kortele? gyvensim 5 zonoj , kai buvau Londone pries 8 metus buvo tik travel cardai biggrin.gif Dar prie kokios metro stoteles randasi tas History museum?
ai ir ar  jau bus nors minimalus ispardavimai spalio pradzioj?

6 dienom ko gero labiau apsimoka savaitinis travel card, jį nusipirksit su oysteriu o po to tą oysterį grąžinant atgausit 5svarus.
Sustojimas South Kensington, išlipus galima požeminiu praėjimu nueiti iki pat muziejaus, yra nuorodos. Ten trys muziejai dideli šalia.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 09 18, 14:08)
6 dienom ko gero labiau apsimoka savaitinis travel card, jį nusipirksit su oysteriu o po to tą oysterį grąžinant atgausit 5svarus.
Sustojimas South Kensington, išlipus galima požeminiu praėjimu nueiti iki pat muziejaus, yra nuorodos. Ten trys muziejai dideli šalia.

manau mes tik 3 dienas is ju i centra vaziuosim, savaitgali draugai zadejo su masina paveziot:) O kiekvienoj stotelei galima travelcarda nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2012 09 18, 15:13)
manau mes tik 3 dienas is ju i centra vaziuosim, savaitgali draugai zadejo su masina paveziot:) O kiekvienoj stotelei galima travelcarda nusipirkt?

Kiekvienoj.
Tai tiesiog paskaičiuokit kas jums labiau apsimoka, arba ten paaiškins vietoj, ne problema tai.
Atsakyti
Patarkit labiau apsimoka paciam vaziuot ar su ekskursija? Piniginiu atzvilgiu. Ir dar domina, ar savaitgali muziejai dirba?
Atsakyti
Ekskursijos autobusu ar lektuvu?
Paciam dazniausiai pigiau nei su agentura, bet daugiau laiko sugaist tenka viskam susiorganizuoti.
Muzieju darbo laika galima pasiziureti ju tinklapiuose.
Atsakyti
QUOTE(rasajura @ 2012 09 21, 10:26)
Patarkit labiau apsimoka paciam vaziuot ar su ekskursija? Piniginiu atzvilgiu. Ir dar domina, ar savaitgali muziejai dirba?

Įdėkit nuorodą kokia eksursija.
Muziejai dirba ( su labai retomis išimtimis), tik savaitgaliais daugiau žmonių juose, ir dauguma nemokami.
Atsakyti
Aciu uz informacija, o per 3-4 dienas imanoma pamatyti svarbiausias Londono vietas? Tada geriau turbut lektuvu ir viesbucio ieskot kazkur centre smile.gif smile.gif
Atsakyti
Atėjau visų pirma padėkoti **sea** už visokeriopą pagalbą ir informaciją 4u.gif
Ryt išskrendam į Angliją, tai liko vienas kitas neaiškus klausimas.
Kaip patogiausia būtų nusigauti į Stanstedo oro uostą? Gal reiktų dairytis kažkur nuo centro?
Man "kelionės planuotojas" iš www.tfl.gov.uk siūlo vykti traukiniu iš Tottenham Hale Rail Station. Tai gal kas galit paaiškinti-ar su Day travel card irgi galiu važiuoti šiuo traukiniu, ar čia jau bilietai perkami kiti? g.gif
Būčiau dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti