Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

Laba, sakykit kur dar galima apsipirkti be Primarkt'o, Asdos, Matalan? Kokios dar yra parduotuves ir kur (turiu minty nebrangias)
aciu.
(neturiu LT srifto blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambanti tyla: 20 rugpjūčio 2012 - 22:55
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 08 20, 21:54)
Laba, sakykit kur dar galima apsipirkti be Primarkt'o, Asdos, Matalan? Kokios dar yra parduotuves ir kur (turiu minty nebrangias)
aciu.
(neturiu LT srifto  blush2.gif )

Vaikams - Next , debenham ,
Sporto prekes - Direct Sport ( ten labai labai pigu )
Suaugusiems - river island , top shop ,
Važiuokit i Westfield ten nuo pigiausiu iki brangiausiu parduotuviu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 08 20, 23:54)
aciu.
(neturiu LT srifto  blush2.gif )

TKMaxx - tautiečių populiariausia parduotuvė.
Sportsdirect.
H&M
Marks & spencer
Pacioje Tesco, kur diiiidele Tesco, yra parduodami F&F kolekcijos.

Geriausia važiuoti į kažkokį prekybos centrą. Kurioje Londono pusėje bazuojatės? Pvz. jeigu rytinėje, tai Stratforde yra garsusis Westfieldas. Jei už Londono, yra Lakeside'as milžiniškas prekybos centras.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 08 21, 09:58)

East Hame esame.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 08 21, 11:04)
East Hame esame.

Tai jums Stratfordas artimiausias:
STRATFORD WESTFIELD 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dar ir olimpiados kvapo pajusit mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodau šiek tiek Anglijos, nors daug kas matė, bet man viskas buvo nauja ir nerealu.......
Dalies fotkių dar nesukėliau, ir šiaip susimaišė bekeliant , tai padrikai blush2.gif

Istorijos muziejus:
įspūdingas pastatas
user posted image

Kažkokia Londono gatvelė
user posted image

Įėjimas į istorijos muziejų:
user posted image

Vienas iš eksponatų:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Parke:
user posted image

user posted image

user posted image

Pakeliui į parką user posted image

user posted image

Parke, princesės Dianos memorialo fontanas, daug vaikų, vanduo, pieva , smagumas wub.gif
user posted image

Sargyba
user posted image

Vėl parkas
user posted image

Berniukas su delfinu (gal iš Merės Popins)
user posted image
Kartojasi įėjimas:
user posted image

Papildyta:
Taueris
user posted image

Tiltas
user posted image
user posted image

Gatvelė prie Temzės krantinės
user posted image

Buvo karšta , daug kas turškėsi fontane, mes irgi ax.gif
user posted image

Gražu wub.gif
user posted image

Čia jau modernus tiltas
user posted image

Spalvotas smėlis vaikams, buvo 5-ar 6 spalvų
user posted image
Kita krantinės pusė
user posted image

Karuselė
user posted image

Papildyta:
Akis
user posted image

Krantinėj sutikom:
user posted image
user posted image
user posted image
Čia mūsų rajonas, labai smagus
user posted image
Keičiasi sargyba
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 09 02, 11:39)
Parodau šiek tiek Anglijos, nors daug kas matė, bet man viskas buvo nauja ir nerealu.......
Dalies fotkių dar nesukėliau, ir šiaip susimaišė bekeliant , tai padrikai  blush2.gif

Nerealios fotkės, prisiminiau savo kelionę į Londoną aišku jums pasisekė buvo saulutė, o aš vykau kovo mėnesį, tai saulė buvo, bet ji dar taip nešildė, kad po fontanus lakstyti biggrin.gif Ech sukilo prisiminimai wub.gif Istorijos muziejus, tai man irgi nerealiai patiko...Gal dar kokiam muziejuje įdomiam buvote?
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2012 09 02, 12:33)
Nerealios fotkės, prisiminiau savo kelionę į Londoną aišku jums pasisekė buvo saulutė, o aš vykau kovo mėnesį, tai saulė buvo, bet ji dar taip nešildė, kad po fontanus lakstyti  biggrin.gif Ech sukilo prisiminimai  wub.gif Istorijos muziejus, tai man irgi nerealiai patiko...Gal dar kokiam muziejuje įdomiam buvote?

Buvom beveik dvi savaites, tai kai jau nuslūgs įtampa (dar vis sapnuoju, nors jau 6 dienos kaip namie blush2.gif ) tai papasakosiu išsamiau, gal kažkam bus vertinga. Buvom labai daug kur.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 09 02, 13:50)
Buvom beveik dvi savaites, tai kai jau nuslūgs įtampa (dar vis sapnuoju, nors jau 6 dienos kaip namie  blush2.gif  ) tai papasakosiu išsamiau, gal kažkam bus vertinga. Buvom labai daug kur.

Aš buvau savaitėlę, tai irgi nemažai aplankiau ir mačiau bet jau kasdien visur eidavau nuo ryto iki vakaro biggrin.gif Aišku daug liko nepamatyta, bet viliuosi dar nuvykti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 09 02, 10:39)
Įėjimas į istorijos muziejų:
user posted image

Vienas iš eksponatų:
user posted image

Sveikos
as irgi vel wub.gif wub.gif wub.gif planuoju kelione i Londona
isimylejau si miesta

del to kupranugario, tai kaip suprantu jis naujas eksponatas, nes tokio nebuvo, kai lankiausi gruodi ir kova g.gif

o tas iejimas i Istorijos muzieju, kur ji rasti? dukart jo ieskojau doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
ar cia zemes drebejimo imitacija?
gal bent jau trecia karta tikrai surasciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgiptoKate: 02 rugsėjo 2012 - 20:45
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 09 02, 21:44)
del to kupranugario, tai kaip suprantu jis naujas eksponatas, nes tokio nebuvo, kai lankiausi gruodi ir kova g.gif

o tas iejimas i Istorijos muzieju, kur ji rasti? dukart jo ieskojau doh.gif  doh.gif  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
ar cia zemes drebejimo imitacija?
gal bent jau trecia karta tikrai surasciau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dėl naujumo nežinau, aš buvau pirmą kartą.
Įėjimas ne centrinis, o einant link mokslo muziejaus.
Čia ne žemės drebėjimo, drebėjimas buvo irgi , ten kur ugnikalnio išsiveržimas.
Atsakyti
Labutis,
gal merginos galėtumėte parekomenduoti patikrintus, normalia kaina viešbutukus netoli lankytinų objektų? ax.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti