Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 29, 13:02)
Merginos gal kas turit Londono žemėlapį lietuvių kalba, ar kokį kelionių gidą ar pan parduoti?

skaičiau internete apie prieš porą savaičių išleistą kelionių vadovą "Savas Londonas", aprašymas 15min.lt labai sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 07 29, 14:05)
skaičiau internete apie prieš porą savaičių išleistą kelionių vadovą "Savas Londonas", aprašymas 15min.lt labai sudomino  bigsmile.gif

59 lt doh.gif
Atsakyti
Mane irgi sudomino, bet kainele doh.gif Bet vis tiek reikes nors parduotuvej pavartyt biggrin.gif

Gal jau buvo kas nors idejes nuoroda, siame puslapyje desineje yra Journey Planner. Ivedat is kur ir kur norit nuvykti, kada, kokiu transportu, ir jums ismeta patogiausia ir greiciausia marsruta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 07 29, 23:06)
Mane irgi sudomino, bet kainele doh.gif Bet vis tiek reikes nors parduotuvej pavartyt biggrin.gif

Gal jau buvo kas nors idejes nuoroda, siame puslapyje desineje yra Journey Planner. Ivedat is kur ir kur norit nuvykti, kada, kokiu transportu, ir jums ismeta patogiausia ir greiciausia marsruta thumbup.gif

buvo, bet aš angliškai ni ni, man reik lietuviškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 29, 23:37)
buvo, bet aš angliškai ni ni, man reik lietuviškai  blush2.gif

Tai gal paziurekit ta knygute, skaiciau internete aprasyma, tai ten turetu buti skyrius "Kaip issiverst Londone be anglu kalbos" ar kazkas pan. biggrin.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas užsiregistravau kažkokiam psl, net nepamenu kokiam , šiandien gavau knygelę London planer, su žemėlapiu, lankytinom vietom, na aišku anglų kalba, bet kažkaip išsiaiškinsim kas yra kas, ir pasiplanuosiu lengviau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 30, 10:27)
Prieš kelias dienas užsiregistravau kažkokiam psl, net nepamenu kokiam , šiandien gavau knygelę London planer, su žemėlapiu, lankytinom vietom, na aišku anglų kalba, bet kažkaip išsiaiškinsim kas yra kas, ir pasiplanuosiu lengviau.  thumbup.gif

Turbut CIA, uzsakiau ir as smile.gif Greitai atejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina86: 30 liepos 2012 - 10:43
Nesuprantu kaip tą knygutę užsisakyti blush2.gif Nerandu ką spausti,kad free būtų.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2012 08 03, 21:27)
Nesuprantu kaip tą knygutę užsisakyti blush2.gif Nerandu ką spausti,kad free būtų.

spauskit "request a printed copy"
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 07 30, 11:43)
Turbut CIA, uzsakiau ir as smile.gif Greitai atejo?

Jau gavau, greitai atsiuncia thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,gal galite pasakyti kur internetu galima nusipirkti bilietus autobusui ir kur pasiziureti kiek kainuoja tie nuolatiniai savatei? su metro ir autobusais?
Atsakyti
QUOTE(Meja~ @ 2012 08 07, 12:04)
Laba diena,gal galite pasakyti kur internetu galima nusipirkti bilietus autobusui ir kur pasiziureti kiek kainuoja tie nuolatiniai savatei? su metro ir autobusais?

gal čia
Atsakyti