Jei reikia metro zemelapio su zonom metro stotyje nemokamai galit pasiimt
QUOTE(Limcamca @ 2012 07 25, 16:18)
O žemėlapio kokiu tikslu reikia?
Aš nežinau, aš gyvenu čia, tad negaliu atsakyti kaip turistė, kas labiau apsimoka. Gal kas nors kitas patars?
Aš nežinau, aš gyvenu čia, tad negaliu atsakyti kaip turistė, kas labiau apsimoka. Gal kas nors kitas patars?
Na miesto plano, kad galima būtų susidaryti maršrutą. Planuose muziejai, parkai, parduotuvės. Norisi kažkaip aiškiau suprasti kur eiti, o ne klaidžioti be tikslo. Va kai pasidedi žemėlapį prieš nosį ir susižymi kur kada keliauji, tada man lengviau.
Nebent Londonas toks didelis, kad žemėlapis netilps mano kambary
Papildyta:
QUOTE(marina86 @ 2012 07 25, 16:35)
Jei reikia metro zemelapio su zonom metro stotyje nemokamai galit pasiimt
Ten sužymėtos metro zonos , ir kas dar? Nesuprantu kam tie žemėlapiai
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 25, 17:04)
Ten sužymėtos metro zonos , ir kas dar? Nesuprantu kam tie žemėlapiai
Tai jeigu jūs tą žemėlapį naudosit, jums kitų nereikės
QUOTE(Limcamca @ 2012 07 25, 17:09)
Tai jeigu jūs tą žemėlapį naudosit, jums kitų nereikės
O ten bus muziejai?
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 25, 17:22)
O ten bus muziejai?
ne, muziejų ten nėra, bet labai lengva suprasti, pvz kaip iš taško A nuvykti į tašką Buckingham palace
VA ČIA YRA ĮVAIRIŲ INTERAKTYVIŲ LONDONO ŽEMĖLAPIŲ...
Papildyta:
Ir čia dar geri žemėlapiai
QUOTE(Limcamca @ 2012 07 25, 17:48)
ne, muziejų ten nėra, bet labai lengva suprasti, pvz kaip iš taško A nuvykti į tašką Buckingham palace
Papildyta:
Papildyta:
Nu gal ir geri, bet nemokant anglų, tai kiniečių raštai , jau visai galva susisuko
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 25, 18:00)
Nu gal ir geri, bet nemokant anglų, tai kiniečių raštai , jau visai galva susisuko
Ups, atsiprašau, net nepagalvojau jooo, tada sunkiau belieka SM klausinet
QUOTE(chelsa @ 2012 07 25, 10:31)
o kokia kortele labiau apsimoka pirkti? busime dviese keturias dienas. as nelabai suprantu gyvensim centre prie london eye tai cia skaitosi pirma zona? jeigu mum tarkim reikia i antra ar trecia? tai tas mokestis skaiciuojasi kazkaip kiek zonu pravaziuoji ir pradinis dar kazkoks mokestis yra? as jau panikuoju ,nes dabar man kazkaip nesuprantama atrodo,nzn kaip reikes nusigauti kazkur
QUOTE(chelsa @ 2012 07 25, 14:12)
tai ar galite kazkas atsakyti kokia kortele labiau apsimoka pirkti ir kaip ten skaiciuojami tie keliones pinigeliai?
London Eye yra pirmoje zonoje. Visi pagrindiniai lankytini objektai taip pat buriuojasi pirmoje zonoje.
Vykstant keturiom dienom manau geriausia butu naudotis Oyster Pay as You Go, t.y. Oyster kortele papildyta kokia nors suma pinigu. Jeigu vazinesite tik pirmos arba pirmos ir antros zonos ribose per diena daugiausiai nuo korteles nuskaiciuos £8.40. Vaziuojant i tolimesnes zonas ta suma atitinkamai bus didesne (ziurekite sioje nuorodoje, pay as you go skiltyje peak price cap, tai maximumas kiek per diena gali nuskaiciuoti ir kiek butinai reikia tureti pries pradedant kelione).
Galima ir vienos dienos travelcard pirkti, su ja maziau neaiskumu turbut butu... bet kadangi gyvensite centre, galite prarasti keleta svaru, jei ta diena mazai vazinetumete, pvz., kelione pirmyn ir atgal pirmoje zonoje kainuotu tik £4 su oyster pay as you go kortele.
Jei kuria diena vazinetumete vien autobusais nuo oyster korteles nuskaiciuotu daugiausiai £4.20.
Kiek dar pinigeliu liko oyster korteleje galima pasitikrinti savitarnos aparatuose, esanciuose metro stotyse.
QUOTE(lolitagohome @ 2012 07 25, 18:53)
London Eye yra pirmoje zonoje. Visi pagrindiniai lankytini objektai taip pat buriuojasi pirmoje zonoje.
Vykstant keturiom dienom manau geriausia butu naudotis Oyster Pay as You Go, t.y. Oyster kortele papildyta kokia nors suma pinigu. Jeigu vazinesite tik pirmos arba pirmos ir antros zonos ribose per diena daugiausiai nuo korteles nuskaiciuos £8.40.
Vykstant keturiom dienom manau geriausia butu naudotis Oyster Pay as You Go, t.y. Oyster kortele papildyta kokia nors suma pinigu. Jeigu vazinesite tik pirmos arba pirmos ir antros zonos ribose per diena daugiausiai nuo korteles nuskaiciuos £8.40.
Daugiausiai už vieną važiavimą ar visos dienos?
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 25, 16:57)
Daugiausiai už vieną važiavimą ar visos dienos?
Cia maksimumas kiek uz visas keliones, padarytas per visa diena kartu sudejus, gali nuskaiciuoti. Ta suma yra lygi vienos dienos travelcard kainai.
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 25, 18:00)
http://maps-london-t...ns-map.html?m=1
Va cia yra metro zemelapis su nurodytom pagrindinem atrakcijom.
O siaip galima visa marsruta susidaryti per maps.google.co.uk ir paskui atsispausdinti. Ten ir atstumus parodys ir po gatves virtualiai pasivaiksciosit pabandykit