Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(Limcamca @ 2012 07 25, 11:47)
Aha, dabar skaitau, kad galima vaikui isimti Zyp oysteri, jei norite 5-10 metu vaikams, ypac, tada, jei vaikas atrodo vyresnis nei 10 metu.

TOLIAU SKAITAU, KAD
Your child doesn't need an Oyster photocard

To travel free on buses and trams
    To buy child-rate cash singles, returns and Day Travelcards
  If travelling with an adult who has a valid ticket, Freedom Pass or Veterans photocard or who is using pay as you go (up to four children per adult)

Ar teisingai suprantu (su google vertėju) , kad jei aš turėsiu Trvalecard - vaikas 8 metų keliaus nemokamai, o 17 jau mokės 17,10 sv.
Atsakyti
o kokia kortele labiau apsimoka pirkti? busime dviese keturias dienas. as nelabai suprantu gyvensim centre prie london eye tai cia skaitosi pirma zona? jeigu mum tarkim reikia i antra ar trecia? tai tas mokestis skaiciuojasi kazkaip kiek zonu pravaziuoji ir pradinis dar kazkoks mokestis yra? as jau panikuoju ,nes dabar man kazkaip nesuprantama atrodo,nzn kaip reikes nusigauti kazkur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 25, 12:23)
Ar teisingai suprantu (su google vertėju) , kad jei aš turėsiu Trvalecard - vaikas 8 metų keliaus nemokamai, o 17 jau mokės 17,10 sv.

Taip 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 07 25, 12:37)

Ačiū Jums labai.
aciuks.gif

Panikuoju ir aš, kuo arčiau kelionė, tuo labiau. Anglų nemoku, tik vokiečių, dukra kalba kažkiek, bet vieną dieną ji bus užsiėmus, tai su vyru kai nužioplinsim doh.gif

Na jau su pravažiavimu išsiaiškinom.

Dar jei po ranka turėčiau žemėlapį ir galėčiau maršrutus dėliotis būtų jėga visai. Planuojam nemokamus muziejus (nors ne visi visiems įdomūs, bet eisim kartu), po vieną į dieną ir tada dar koks parkas, parduotuvė, na ir namo tada jau galima.
Būsim netrumpai , laiko yra reiks pasižvalgyti visur, kur kišenė leis.
Gaila nėra travelcard 10 -čiai dienų, nes kitas dienas reiks pirkti vienkartinius bilietus , arba tą oyster, gal jį labiau apsimoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 25, 13:44)
Ačiū Jums labai.
aciuks.gif
Panikuoju ir aš, kuo arčiau kelionė, tuo labiau. Anglų nemoku, tik vokiečių, dukra kalba kažkiek, bet vieną dieną ji bus užsiėmus, tai su vyru kai nužioplinsim  doh.gif

Na jau su pravažiavimu išsiaiškinom.

Dar jei po ranka turėčiau žemėlapį ir galėčiau maršrutus dėliotis būtų jėga visai. Planuojam nemokamus muziejus (nors ne visi visiems įdomūs, bet eisim kartu), po vieną į dieną ir tada dar koks parkas, parduotuvė, na ir namo tada jau galima.
Būsim netrumpai , laiko yra reiks pasižvalgyti visur, kur kišenė leis.
Gaila nėra travelcard 10 -čiai dienų, nes kitas dienas reiks pirkti vienkartinius bilietus , arba tą oyster, gal jį labiau apsimoka  unsure.gif

kada jus isvykstat? mano anglu irgi ne pati geriausia kaip jie ten prades su savo akcentais kalbeti tai tik akytem pamirksesiu ir viskas.. o draugas visiskai nemoka doh.gif
Atsakyti
Kurioj zonoj yra Grinvičo parkas (Greenwich Park).
Atsakyti
Zonos nepasakysiu, bet į Greenwichiu rekomenduočiau plaukti city laiveliu. Dar ir pakrančių vaizdais pasigrožėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 07 25, 15:48)
Zonos nepasakysiu, bet į Greenwichiu rekomenduočiau plaukti city laiveliu. Dar ir pakrančių vaizdais pasigrožėsit  mirksiukas.gif

Aišku.
Ačiū.
Oi, kaip sunku, kai neturiu žemėlapio doh.gif , kai po Lenkiją keliavom, tai pirštu bakst- šiandien čia ir čia, o va Londonas gūdus miškas. doh.gif

Kažin aerouoste geriau pirkti žemėlapį, ar čia LT .
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2012 07 25, 13:31)
o kokia kortele labiau apsimoka pirkti? busime dviese keturias dienas. as nelabai suprantu gyvensim centre prie london eye tai cia skaitosi pirma zona? jeigu mum tarkim reikia i antra ar trecia? tai tas mokestis skaiciuojasi kazkaip kiek zonu pravaziuoji ir pradinis dar kazkoks mokestis yra?  as jau panikuoju ,nes dabar man kazkaip nesuprantama atrodo,nzn kaip reikes nusigauti kazkur doh.gif

tai ar galite kazkas atsakyti kokia kortele labiau apsimoka pirkti ir kaip ten skaiciuojami tie keliones pinigeliai?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 25, 16:08)
Aišku.
Ačiū.
Oi, kaip sunku, kai neturiu žemėlapio  doh.gif , kai po Lenkiją keliavom, tai pirštu bakst- šiandien čia ir čia, o va Londonas gūdus miškas.  doh.gif

O žemėlapio kokiu tikslu reikia?

QUOTE(chelsa @ 2012 07 25, 16:12)
tai ar galite kazkas atsakyti kokia kortele labiau apsimoka pirkti ir kaip ten skaiciuojami tie keliones pinigeliai?

Aš nežinau, aš gyvenu čia, tad negaliu atsakyti kaip turistė, kas labiau apsimoka. blush2.gif Gal kas nors kitas patars?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 25, 16:08)
Aišku.
Ačiū.
Oi, kaip sunku, kai neturiu žemėlapio  doh.gif , kai po Lenkiją keliavom, tai pirštu bakst- šiandien čia ir čia, o va Londonas gūdus miškas.  doh.gif

aš kitą kartą vykdama būtinai nusipirksiu gidą lietuvių kalba, jų yra ne tik su Londono žemėlapiais, bet ir su metro planu mirksiukas.gif tikrai nepagailėsiu pinigėlių kitą karta, o ir pasiskaitysi apie matomą objektą galėsiu lietuviškai (kainos ~30-70 Lt jei gerai prisimenu)
Atsakyti
Londono metro zemelapi galite rasti cia:
METRO - ji nemokamai nors ir 5vnt galite pasiimti is bet kurios metro stoties ar jau paciam aerouoste 4u.gif Jis labai patogus ir informatyvus 4u.gif

Beje, ten zonos irgi suzymetos 4u.gif
Atsakyti