Grįžom mes po kelionės. Pamačiau anglišką gyvenimą, patiko parkas kur visi poilsiauja, kai kas miega, šnekučiuojasi prigulę Gaila pasitikėjau SB dėl centro aprodymo, o jis su draugais nuvedė į labiausiai lankytinus objektus, bet nieko apie juos nežinojo tai kitam kartui butinai nusipirksiu ondono gidą, o tai stovi, žiūri į labai gražius statinius, bet net net nenutuoki kas per dalykai ten dėjosi, o man tai labai rūpi. Tik į istorijos muziejų nuėjom, buvo įdomu, bet tikrai ne viskas. Miestas labai gražus, ta jų architektūra mane nesveikai žavi, o pravažiuojantys autobusai vis primindavo, kad esu Londone
Angliški pusryčiai tik dalinai patiko, porcija ir dviems per didele. Fish and chips ragavau pub'e, tai plutele kažkiek riebi buvo, bet pati žuvytė tai labai skani, bet aišku vienam per didele. Tam pačiam pub'e ragavau angliško natūralaus vaisinio sidro gaila Lietuvoje tokio nėra, skonis kaip tikrų sulčių Vyras negalėjo atsivalgyti kebabų, bet aš niekaip nesupratau kas ten per gėris, net man visai nepatiko
Oras buvo ganėtinai geras, nors kiekvieną dieną vis daugiau lietaus prisidėdavo.
Labiausiai nustebau pamačiusi tiek daug babajų... jų visur pilna, tikrai nesu rasistė, bet jie įdomūs žmonės O centre jau ir baltaodžių nemažai vaikštinėjo.
Apsipirkom, bet labai jau daug išleidom maistui ir gėrimams... nes pas draugus važiavom, dėl to mažai ir pamatėm.
Kadangi ekskursijų dieną pildėmės Oisterius tai nebuvo nuolaidų į lankytinus objektus, todėl keturiese einant būtų nemažai kainavę. Sakiau draugei, kad taip ir bus, bet neįkalbėjau, vis dėlto ji geriau žino kam nuolaidos...
Naudinga informacija planuojantiems aplankyti Greenwich liepos - rugpjucio menesiais. Del Olimpiniu zaidyniu Greenwich parke, didzioji parko dalis jau nuo dabar uzdaryta ir bus atidaryta tik po Paraolimpiniu zaidiniu (rugsejo men pabaigoje).
Nuo liepos 7d. iki rugpjucio 3d. lankytojams bus neprienama Karaliskoji observatorija, Meridian laiko linija, Planetariumas, Queen's House.
Nuo liepos 7d. iki rugpjucio 3d. lankytojams bus neprienama Karaliskoji observatorija, Meridian laiko linija, Planetariumas, Queen's House.
QUOTE(egllute @ 2012 07 06, 14:21)
Grįžom mes po kelionės. Pamačiau anglišką gyvenimą, patiko parkas kur visi poilsiauja, kai kas miega, šnekučiuojasi prigulę
Kadangi ekskursijų dieną pildėmės Oisterius tai nebuvo nuolaidų į lankytinus objektus, todėl keturiese einant būtų nemažai kainavę. Sakiau draugei, kad taip ir bus, bet neįkalbėjau, vis dėlto ji geriau žino kam nuolaidos...
nemazai nuolaideliu galejote internete rasti 2 in 1 lankytiniems objektams, o siaip dauguma labai geru (mano nuomone) muzieju yra nemokami
gal kita karta pamatysite daugiau
o parkai tikrai nuostabus,vis MB primenu, sis atkerta, kad taip yra tik todel, kad anglai ezeru neturi ir nera apskritai man ten daugiau ko vaziuoti
bet as NORIU
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 07 06, 15:37)
nemazai nuolaideliu galejote internete rasti 2 in 1 lankytiniems objektams, o siaip dauguma labai geru (mano nuomone) muzieju yra nemokami
o parkai tikrai nuostabus,vis MB primenu, sis atkerta, kad taip yra tik todel, kad anglai ezeru neturi ir nera apskritai man ten daugiau ko vaziuoti
bet as NORIU
bet as NORIU
As irgi NORIu kada planuoji?gruodi?
Aš iš tų kuponų nieko nesupratau , anglų žinių apskritas nulis.
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 06, 21:25)
Aš iš tų kuponų nieko nesupratau , anglų žinių apskritas nulis.
Kas del nuolaidu rašykit nesikuklinkit , nes vel papirkau , tai galiu pasidalinti !
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 06 25, 09:31)
Puseerė gyvena East Ham rajone, tai kiek tai toli nuo lankomų obj neturiu kol kas žalio supratimo.
Iki centro nuvaziuoti, metro, uztruksit apie valanda-pusantros.
QUOTE(marina86 @ 2012 07 07, 14:28)
O buvote kas nors "The London Dungeon" ir galit pasidalinti ispudziais? Galvoju ar verta ar ne, nes bilietai nepigus
As esu buvusi pries 6 metus, per tiek laiko tikrai kazkas keitesi. Bet man nepaliko ispudzio jokio. Jeigu norite gauti doze baimes gal verciau eikite London Bridge Experience & London Tombs (jie yra priesais The London Dungeon, kitoje gatves puseje isejus is London Bridge stoties).
http://www.thelondon...experience.com/
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 07 06, 09:20)
As stebiuosi paciu vaizdu kad nulipti galima as zinau, bet tas zmogelis nesugebejo net ant koju pastoveti...Keista, kaip jis nulipti sugebejo Laiptukais nebent nuriedeti
Ech, Londonas, myliu iki negalejimo
Ech, Londonas, myliu iki negalejimo
Ne taip tada supratau Pasirode, kad apskritai apie nulipima i kranta kalbat.
QUOTE(marina86 @ 2012 07 07, 12:28)
O buvote kas nors "The London Dungeon" ir galit pasidalinti ispudziais? Galvoju ar verta ar ne, nes bilietai nepigus
As du kartus esu buvus - pries kokius sesis ir keturis metus. Man patiko. Antrakart gal kiek maziau jau ispudziu buvo, nes programa tik labai nezymiai pakitusi buvo, o atmintis vistiek atgamina praeities potyrius. Bet vistiek smagu, t.y baugu buvo
Ten einant butina anglu kalba gerai suprasti, nes ant kiekvieno kampo buvo pasakojamos istorijos, kuriu nesuprantant visas reginys kaip ir prarastu prasme.
Ir einant i London Dungeon galioja tie 2for1 kuponai
Su kitom baisybem, kaip Tower Bridge experience, deja, negaliu palyginti.
QUOTE(marina86 @ 2012 07 07, 14:28)
O neblogu nuolaidu i lankytinus objektus yra ir CIA, cia turbut labiau apsimoka tiems kas vienas vyksta ir neaktualu 2 for 1 pasiulymai, galima pasirinkti is keliu variantu
O neblogu nuolaidu i lankytinus objektus yra ir CIA, cia turbut labiau apsimoka tiems kas vienas vyksta ir neaktualu 2 for 1 pasiulymai, galima pasirinkti is keliu variantu
Mano ispudziai kas liecia "The London Dungeon" patys paciausi... Man patiko viskas, net sukneles suplesytos negaila...Isgasdino mane ten kazkoks personazas, tai vos nenumiriau, begau, griuvau ir suknele suplesiau ZOdziu, labai atsiprase, palinkejio geros dienos...Bet siaip labai patiko, verta apsilankyti...Siaip, dar FB yra ju puslapiukas, tai prisijunk ir tikrai rasi ju neblogu pasiulymu ir pan...
Papildyta:
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 07 08, 13:09)
Galima butu ir kartu pasiplanuoti, reikia man su savo chebra pakalbeti ar mums abiems vietos butu ir lekiam Gyventume Barkinge
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2012 07 07, 15:30)
Iki centro nuvaziuoti, metro, uztruksit apie valanda-pusantros.
As gyvenau Barkinge, bet vaziuodama i Stratforda stodavau (nelipdavau) East Ham stoteleje, kazkuri karta ne i ta traukini isedau, kazkoki Expresa, tai i London Bridge stotele nuvykau per 30-40min.
O gal kazka maisau...
Papildyta:
QUOTE(lolitagohome @ 2012 07 09, 22:57)
Ne taip tada supratau Pasirode, kad apskritai apie nulipima i kranta kalbat.
Viskas ok blaivia galva ir be laiptuku i apacia nusigautum
Sveikos keliautojos!! turiu kelausymeli,nes pirma karta keliauju i Looondona laiminga be galo )) perskaiciau beveik visas Londono temutes ir po truputi planuoju keturiu dienu pasibuvima gal galetumete patarti kaip pigiau nusigauti is Stansted'o oro uosto iki centro dviems asmenims ?