QUOTE(EgiptoKate @ 2012 05 22, 08:24)
pasom
tai jau supratau,kad netoli mano pusbrolio gyveni
jei rimtai dar pasiulyciau - aviacijos muzieju - jis nera toli nuo Indu sventyklos, su masina ten juokas
siuo metu as tai lankyciausi parkuose, kiek zinau labai grazu ten, man vis nepasitaikydavo geliu zydejimo metas
o winsdoro pilyje ir as nebuvau
reiks kitakart i marsruta itraukti
Ačiu dar karteli už šventykla !!
Aś truputi tikejausi daugiau ( bet čia delto , kad jau ipratusi prie indu , nes gyvenau ju rajone kelis metus ) , bet pati šventykla jau skleidžia šiluma . Svečiams labai patiko .
O tu ejei ten kur mokama buvo ?? , nes mes palikom visas pinigines taj saugojimo kameroj , tai neturejom pinigu ten eiti .
o atgal jau tingejom eiti .
Jau važiavom link namu pasigedau akiniu
, o kadangi aš atejau su kepuryte , tai jie gražiai papraše , kad nusiimčiau . Tai palikau su batai ta kepure
, o gryžusi nusiimiau akinius padjau i ta batu vieta ir pamiršau
oh !!! Tai teko gryžti
)!nuo saules akiniai , bet vistiek gaila buo palikti
!
Kas del winsdoro . Manau jei yra galimybe tikrai važiuokite !!!!!
Buvom šiqndiena hampton court palace , grožis matyti , bet gaila kadangi pavasaris buvo šaltas rožes dar neprasiskleidusios buvo
(((!
Del madam tuesso muziejaus Taip gavosi , kad tu nuolaidu turejom daug tai ir patys nuejome
, galiu pasakyti labai labai patiko
, viskas kaip ir matyta , bet vistiek figuras keičia ,..
BET NAUJIENA filmas 4D paliko ispudi
))!!
P.s šia savaite buvo ant sasysku nuolaidos 2už 1 kaina . Tai šeimyna sasyskomis maitinosi
!!
Bet turiu nuolaidu
!!
Taip , kad merginos , kas važiuojat ir planuojate aplankyti supyniu parkus ar Madam tuesso , tai duokit žine
!!!