Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 17, 21:54)
Ar kas vezetes i UK cigaretes?Kiek prasivezet  bloku?Ar nerizikavot ir emet tiek kiek galima?O dar klausimas jeigu pas mane randa pvz kokius 6blokus o galima 4,tai jeigu as ne ismesciau o atiduociau draugei kuri nieko neveza?Ar jau taip perduot negalima?Gal kuri zinot? blush2.gif

pagal istatyma galima vezti 4 blokus, jei drauge neveza nei vieno, tai jai irgi galit ideti visus 4 smile.gif, bus siek tiek pliuso 4u.gif
visada vezuosi, nuo bloko likdavo apie 10 sv. tai 40 sv - jau 4 dienu travelcard man budavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(raimaza @ 2012 05 18, 12:29)
Sveikos 4u.gif
gryžom sekmadienį iš 3dienų kelionės po Londoną.

prasom pasipasakoti, ka gero matete 4u.gif

QUOTE(raimaza @ 2012 05 18, 20:29)
Galiu pasakyt, kad lengvai perkandom jų metro sistemą

ji viena paprasciausiu pasaulyje
net man buvo baisu pirmakart ilipus metro, bet supratau, kad veltui jaudinausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 18, 22:15)
Emet Time of peak? Ar visai dienai?As mastau kad man uzteks Time of peak nes as kiek supratau tai tas Laikas yra tik nuo 4-9:30h o vakarinio piko jie neturi?

Mes ėmėm visai dienai, nes kai iš ryto išvažiuodavom žiūrėt lankytinų vietų, tai visą dieną ir keliaudavom nuovienos prie kitos

QUOTE(EgiptoKate @ 2012 05 19, 10:23)
prasom pasipasakoti, ka gero matete 4u.gif
ji viena paprasciausiu pasaulyje
net man buvo baisu pirmakart ilipus metro, bet supratau, kad veltui jaudinausi thumbup.gif

Pirma dieną aplankėm bekingemo rūmus , ten kaip tik keitėsi sargyba
user posted image

Nuėjom St.James parką pasivaikęiojom užkandom, patraukėm į Green parką pasigrožėjom žaluma ir jo gyventojais

user posted image

Aplankėm Westmisterio katedrą ir abatija, praėjom pro parlamentą ir atsidūrėm prie upės

user posted image

Vienu tiltu perėjom į kitą pusę ir atsidūrėm prie Londono akies.Ten apvaikščiojom tą rajoną, apžiūrėjom kas idomu buvo ir patraukėm į karo muziejų.Didingas pastatas , su dar didingesniais eksponatais

user posted image

user posted image

iš muziejaus išėję paraukėm link upės , bet jau kitu tiltu perėjom į centrą ir jau gryžom ilsėtis
Papildyta:
Antrą dieną važiavom į Grindwičą.

Ten aplankėm Observatoriją

user posted image

Matėm kaip nusileido raudonas rutulys

Ir dar aplankėm marinistikos muziejų

user posted image

dar vakare nusigrūdom į Regents parką, pažiūrėt karalienės rožyno.Bet rožės dar nežydėjo , bet užteko ir kitokių gėlių biggrin.gif

user posted image

trečia diena buvo skirta Istorijos ir mokslo muziejams ir šiaip pasivaikščiojimams po miestą.

O čia Hyde parke išsipildė sūnaus svajonė-pašert iš rankos voverę biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Kokia fain ta fotke, su voveryte biggrin.gif .Mes irgi megstam voverytes pamaitinti,jos tokios jaukios smile.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif ši karta aš su klausimu blush2.gif
Kas labiausiai patiko Londone , kur butinai patartumete aplankyti važiuojančiam i Lodona .
Situacija tokia : pas draugus atvažiavo gimines ir aš turiu kelias dienas laisvas tai pasisiuliau pavežinti . Paklausiau kur nori ? Ka labiausiai noretu pamatyti ? Jie šypsosi ir sako viska ka parodysi smile.gif))))!!( žmoniu nelabai pažystu , tai nelabai žinau kas juos domina )
Tai vakar pavežiojau po centra apvažiavom beveik panašu maršruta kai su autogidu , paskui išleidau prie parlamento rūmų , tai jie patys aikštinejo .
Planas:
Rytoj ryte : madam tuesso muziejus , paskui .... g.gif g.gif
Trečiad. Važiuojam i Winsdoro pili , paskui i
Šventykla
Ačiu EgiptoKate 4u.gif 4u.gif , nes netoli namuta šventykla , pravažiuodau pro šali , bet nepagalvojau kad ten galima ir turistams blush2.gif , tai bus proga pačiai apsilankyti thumbup.gif .
Tai labai idomu kas didziausia jums paliko ispudi Londone . wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2012 05 18, 20:29)
Mes atskridom ketvirtadienį tai visą dieną krapnojo, o poto kai išsigiedrino tai iki kelionės galo biggrin.gif 
daug pamatėm, daug aplankėm, nes toks tikslas buvo.Galiu pasakyt, kad lengvai perkandom jų metro sistemą ir mūsų trijų asmenų šeimai pigiausiai buvo dienos travelcard ax.gif

Žiūrint kiek ir kur važinėjat. Mes naudojomės Oyster, tai važinėjome 4 dienas ir dar penktą dieną iki Victoria stoties. Pasipildėm 20 svarų. Tai travelcard mums būtų kainavę brangiau.
Papildyta:
Tiesa, viešbutyje mums davė žemėlapį, ant kurio esantis kodukas suteikia 20 proc. nuolaidą į 27 lankytinus objektus (St. Pauls katedra, London zoo, Dungeon, Kew gardens ir kt.) ir 99 restoranuose bei kavinėse, galioja 6 žmonėms.
Jei reikia, galiu kuriai šiaulietei perleisti.
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2012 05 21, 13:45)
Rytoj ryte : madam  tuesso muziejus , paskui .... g.gif  g.gif
Trečiad. Važiuojam i Winsdoro pili , paskui i
Šventykla
Ačiu EgiptoKate  4u.gif  4u.gif  , nes netoli namuta šventykla , pravažiuodau pro šali , bet nepagalvojau kad ten galima ir turistams  blush2.gif  , tai bus proga pačiai apsilankyti  thumbup.gif .
Tai labai idomu kas didziausia jums paliko ispudi Londone . wub.gif  wub.gif

pasom mirksiukas.gif
tai jau supratau,kad netoli mano pusbrolio gyveni ax.gif
jei rimtai dar pasiulyciau - aviacijos muzieju - jis nera toli nuo Indu sventyklos, su masina ten juokas thumbup.gif
siuo metu as tai lankyciausi parkuose, kiek zinau labai grazu ten, man vis nepasitaikydavo geliu zydejimo metas doh.gif

o winsdoro pilyje ir as nebuvau schmoll.gif reiks kitakart i marsruta itraukti
Atsakyti
merginos o kelintoj zonoj skaitosi ta indu sventykla?
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 22, 12:02)
merginos o kelintoj zonoj skaitosi ta indu sventykla?

Artimiausios Underground'o stotys yra Neasden ir Stonebridge Park. Abi trecioje zonoje.
Atsakyti
QUOTE(lait @ 2012 05 22, 18:43)
Artimiausios Underground'o stotys yra Neasden ir Stonebridge Park. Abi trecioje zonoje.

labai netoli paeiti 4u.gif nuo Neasden stoteles, bet geriau su google zemelapiu siek tiek pasianalizuoti,kad i kita puse nenugrybauti.
siaip isejus buvo toks prie iejimo i stoti dede (darbuotojas:)), tai jo paklausus iskart nurode krypti
peskute koki 15-20min gal eiti g.gif,isejus is stoteles sukam i kaire, kitame keliuke i kaire ir vel i kaire, kol bus toks kaip tiltas virs undenground (visada daugiau kaires laikytis bigsmile.gif ),o paskui 206 autobusu galima pavaziuoti, as naudojausi proga, kad turiu travelcard, tai ir vaziavau, kad kuo maziau eiti thumbup.gif
Atsakyti
Jo ziurejau per google kur yra ta Neasden stotele
O db dar klausimas:Merginos gal zinot ar ymanoma pwr google maps pazymeti vietas kurias noriu aplankyt ir kad man ismestu mersrutauris salia ko arciausias Na arba gauti nuorodas nyo A ikiB-C....H
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija911: 23 gegužės 2012 - 11:32
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 23, 12:31)
Jo ziurejau per google kur yra ta Neasden stotele
O db dar klausimas:Merginos gal zinot ar ymanoma pwr google maps pazymeti vietas kurias noriu aplankyt ir kad man ismestu mersrutauris salia ko arciausias Na arba gauti nuorodas nyo A ikiB-C....H

galima smile.gif eini i maps.google.co.uk ir ten kairej pusej yra get directions, tai suvedus viena adresa ir kita galima gauti marsrutus pestute, automobiliu ir net viesuoju transportu Londone. Adresa galima pasiziureti paspaudus ant norimos vietos zemelapy ir desiniu klavisu pasirinkus directions to arba from here smile.gif ir dar galima google maps susizymeti visas vietas kurias nori aplankyti ir susidaryt marsrutus, bet cia jau nemoku kaip paaiskinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 05 23, 13:58)
dar galima google maps susizymeti visas vietas kurias nori aplankyti ir susidaryt marsrutus, bet cia jau nemoku kaip paaiskinti 4u.gif

Tai va sito ir noriu..Kaip tai padaryti..? g.gif Niekaip nerandu..
Atsakyti