Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

Sveikos visos dar kartą smile.gif Skendam ir mes su vyru birželio 8 d keturiom dienom ax.gif Labai noriu iš dūšios apsišopinti ir miestą pamatyti thumbup.gif Iš Lutos oro uosto galvoju su easy bus važiuoti, nes palyginus kainas pamačiau, kad pigiausiai gaunasi. Perskaičiau šitą temukę, daugmaž susidėliojau ką norėsim aplankyti. Išmuziejų tai galvoju aplankyti Natural history, Science muziejus. Norėčiau ir madam Tiuso nueiti, bet kažkaip kaina kandžiojasi, o ir nežinau ar laiko turėsim.
Beskaitant jūsų temą užkliuvo idėja, kad galima į sumanųjį telefoną parsisiųsti Londono žemėlapį rolleyes.gif Gal žinote iš kur?
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2012 05 17, 14:41)
Beskaitant jūsų temą užkliuvo idėja, kad galima į sumanųjį telefoną parsisiųsti Londono žemėlapį  rolleyes.gif Gal žinote iš kur?

Va ir man butu idomu,bet kiek domejausi tai nuvarysius i miesta ten galima kazkaip rasti,kazkaip ale updatinasi telefonai patys,na bet cia gal durnai supratau? blush2.gif
O va as geguzes 31d jau skrendu ir nusipirkau is Lutono su easy bus vezh iki Londono uz 1Svara.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija911: 17 gegužės 2012 - 13:55
QUOTE(Nenuorama @ 2012 05 17, 14:41)
Beskaitant jūsų temą užkliuvo idėja, kad galima į sumanųjį telefoną parsisiųsti Londono žemėlapį  rolleyes.gif Gal žinote iš kur?

Ieškokite telefono gamintojo puslapyje. Nokia tikrai duoda labai gerus žemėlapius, galima ir metro linijas jame matyti. Senai siunčiaus dabar nepamenu tikslaus adreso.

Beje gal kas primintumėt kiek reikia turėt Rail bilietėlių norint pasinaudot 2for1 nuolaida? Užtenka vieno ar reikia dviejų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keit: 17 gegužės 2012 - 18:22
Pas mane kaiptik Nokia reikia pasieskoti.
Dar klausimelis nelabai i tema apie Londono idomybe bet... g.gif
Ar kas vezetes i UK cigaretes?Kiek prasivezet bloku?Ar nerizikavot ir emet tiek kiek galima?O dar klausimas jeigu pas mane randa pvz kokius 6blokus o galima 4,tai jeigu as ne ismesciau o atiduociau draugei kuri nieko neveza?Ar jau taip perduot negalima?Gal kuri zinot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 17, 14:55)
nusipirkau is Lutono su easy bus vezh iki Londono uz 1Svara..  thumbup.gif

Kaip? Kur? bigsmile.gif

QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 17, 21:54)
Pas mane kaiptik Nokia reikia pasieskoti.
Dar klausimelis nelabai i tema apie Londono idomybe bet...  g.gif
Ar kas vezetes i UK cigaretes?Kiek prasivezet  bloku?Ar nerizikavot ir emet tiek kiek galima?O dar klausimas jeigu pas mane randa pvz kokius 6blokus o galima 4,tai jeigu as ne ismesciau o atiduociau draugei kuri nieko neveza?Ar jau taip perduot negalima?Gal kuri zinot? blush2.gif

Pas mane irgi nokia thumbup.gif Jei rasite, busiu dėkinga už info. O jei aš rasiu irgi pasidalinsiu rolleyes.gif dėl blokų, aš tai iškart draugei duočiau ir viskas rolleyes.gif Kam tos problemos einant per tikrinimą ir pati jausitės ramesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
zemelapiai is ten pat is kur visas aplikacijas siunciates. yra timeout london, lonely planet london ir pan.

telefone zemelapis paprastas irgi rodys, bet reikes interneto, o sitie nenaudoja interneto ir yra nemokami kai kurie:)
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 05 18, 01:13)
zemelapiai is ten pat is kur visas aplikacijas siunciates. yra timeout london, lonely planet london ir pan.

telefone zemelapis paprastas irgi rodys, bet reikes interneto, o sitie nenaudoja interneto ir yra nemokami kai kurie:)

Tai bėda tame, kad aš nesisiunčiu jokių aplikacijų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2012 05 18, 09:36)
Tai bėda tame, kad aš nesisiunčiu jokių aplikacijų  doh.gif

Va va blush2.gif Na panarsysiu per Nokia.Store bet tiesa pasakius nelabai as ten moku naudotis,ne bet gal ka rasiu.. smile.gif

Va nuoroda kur veza uz svara iki Earl's Court (West Cromwell Road) Bus Station zodziu ne visai centras bet kadangi Travelkas vistiek pirksim tai jokio skirtumo nuo kur gabentis man pas gimines.Db pamasciau kad kvaisa kad atgal nenusipirkau,einu uzsisakysiu ir atgalini bilieta.
http://www.easybus.c...luton-bus-route

Jeeee.. thumbup.gif radau kazkokiu city gide of London nemokamus,nes tuos kur pasiulet tai 36lt paziuresiu kaip sie nemokami.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija911: 18 gegužės 2012 - 11:26
Sveikos 4u.gif

gryžom sekmadienį iš 3dienų kelionės po Londoną.
dėkui visoms už čia sudėtą info ir komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2012 05 18, 12:29)
Sveikos 4u.gif

gryžom sekmadienį iš 3dienų kelionės po Londoną.
dėkui visoms už čia sudėtą info ir komentarus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip sekesi,ar oras nesugadino nuotaikos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2012 05 18, 16:40)
Kaip sekesi,ar oras nesugadino nuotaikos? smile.gif

Mes atskridom ketvirtadienį tai visą dieną krapnojo, o poto kai išsigiedrino tai iki kelionės galo biggrin.gif
daug pamatėm, daug aplankėm, nes toks tikslas buvo.Galiu pasakyt, kad lengvai perkandom jų metro sistemą ir mūsų trijų asmenų šeimai pigiausiai buvo dienos travelcard ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2012 05 18, 20:29)
Mes atskridom ketvirtadienį tai visą dieną krapnojo, o poto kai išsigiedrino tai iki kelionės galo biggrin.gif 
daug pamatėm, daug aplankėm, nes toks tikslas buvo.Galiu pasakyt, kad lengvai perkandom jų metro sistemą ir mūsų trijų asmenų šeimai pigiausiai buvo dienos travelcard ax.gif

Emet Time of peak? Ar visai dienai?As mastau kad man uzteks Time of peak nes as kiek supratau tai tas Laikas yra tik nuo 4-9:30h o vakarinio piko jie neturi?
Atsakyti