Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

Sveiki.
Gal žinote kiek kainuoja įvažiavimas į Londono centrą automobiliui? Planuojam kelionę automobiliu ir turim nusižiūrėję viešbutį I zonoje.

Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2012 05 09, 14:17)
Sveiki.
Gal žinote kiek kainuoja įvažiavimas į Londono centrą automobiliui? Planuojam kelionę automobiliu ir turim nusižiūrėję viešbutį I zonoje.

Zinau, kad sekmadieniais nekainuoja lotuliukas.gif o siaip, tai tikrai nezinau...
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2012 05 09, 12:17)
Sveiki.

Sveiki ! Jei tapačia diena perkate £10 , jei kita tai jau £12 .
Bet kaip minejo Akvilchikas šeštadienis ir sekmadienis nemokamai . O tai pats viešbutis turi parkavima , nes jei ne tai bus labai brangus parkavimas , kai kuriuose vietose 15 min. -£3 .
O kurioje vietoje viešbutis , nes ne visa 1 zona ieina i mokama zona .
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 05 09, 14:31)
Zinau, kad sekmadieniais nekainuoja lotuliukas.gif o siaip, tai tikrai nezinau...

QUOTE(**sea** @ 2012 05 09, 14:41)
Sveiki ! Jei tapačia diena perkate £10 , jei kita tai jau £12 .
Bet kaip minejo Akvilchikas  šeštadienis ir sekmadienis nemokamai . O tai pats viešbutis turi parkavima , nes jei ne tai bus labai brangus parkavimas , kai kuriuose vietose 15 min. -£3  .
O kurioje vietoje viešbutis , nes ne visa  1 zona ieina i mokama zona .

Ačiū merginos už informaciją. Reikės pasiplanuoti kelionę taip kad atvykti į Londoną savaitgalį.
Viešbučio dar neužsisakėm bet žiūrinėjam du variantus arba MEININGER Hotel London Hyde Park arba Marble Arch Inn. Abu prie Hyde parko ir abu rašo kad turi mokamus parkavimus.
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2012 05 09, 15:40)
Ačiū merginos už informaciją. Reikės pasiplanuoti kelionę taip kad atvykti į Londoną savaitgalį.
Viešbučio dar neužsisakėm bet žiūrinėjam du variantus arba MEININGER Hotel London Hyde Park arba Marble Arch Inn. Abu prie Hyde parko ir abu rašo kad turi mokamus parkavimus.

Pirmas viesbutis neieina i congestion zona, o antras patenka.
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 09, 13:06)
Kazkaip nuo to laiko kai nusipirkau bilietus vis pergyvenu,kaip taip ilgam net 5naktim paliksiu savo mazyle,as jos NIEKKADA nepalikdavau,o ji dar pas mane tokia mamyciuke doh.gif Su nerimu laukiu keliones bijau  kad neprazliumbciau visa laika.LAbai noriu isvaziuot pailset,bet kartu TAIP bijau. blink.gif

Man ir taip buvo, bet PASIRODO, kad daugiausia pergyvenau as, o ne mano vaikas. Jai viskas buvo gerai
ir tau taip bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2012 05 09, 15:40)

Na, zinant, kad Marble Arch yra paciame centre tai gal ir galima butu rizikuoti moketi uz parkinga...gal travelkos susitaupytu, ziurint koks marsrutas jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 05 09, 21:21)
Man ir taip buvo, bet PASIRODO, kad daugiausia pergyvenau as, o ne mano vaikas. Jai viskas buvo gerai
ir tau taip bus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na ziuresim kaip cia bus.Tikiuosi susitvarkys mano vyras,nes niekada nera jos migdes nakciai ir kaip sakiau ji tokia MAMYCIUKE doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 05 09, 21:43)
Na, zinant, kad Marble Arch yra paciame centre tai gal ir galima butu rizikuoti moketi uz parkinga...gal travelkos susitaupytu, ziurint koks marsrutas jusu 4u.gif

Aš irgi manau kad pasitaupys ant Londono viešojo transporto. Mūsų važiuoja 5 žmonės. Į Londoną važiuojam pirmąkart, norim pamatyt pagrindines įžymybes. Pasiimsim Big bus dienos turą ir viską apvažiuosim.
Dar noriu paklausti dėl mokslo muziejus. Žinau kad dalis muziejaus yra mokama. Ar verta mokėti už tas ekspozicijas?
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2012 05 10, 09:49)
Aš irgi manau kad pasitaupys ant Londono viešojo transporto. Mūsų važiuoja 5 žmonės. Į Londoną važiuojam pirmąkart, norim pamatyt pagrindines įžymybes. Pasiimsim Big bus dienos turą ir viską apvažiuosim.
Dar noriu paklausti dėl mokslo muziejus. Žinau kad dalis muziejaus yra mokama. Ar verta mokėti už tas ekspozicijas?

Na mano nuomone, jei neturi ten daug laiko, tai galit ir praleist tą muziejų, geriau national history museum ilgiau pabūkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Norkyt @ 2012 05 10, 10:39)
Na mano nuomone, jei neturi ten daug laiko, tai galit ir praleist tą muziejų, geriau national history museum ilgiau pabūkit smile.gif

Sutinku 100proc...man irgi labiau patiko National history museum....
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2012 05 10, 08:49)

siap ir nemokamos ekspozicijos gana vertos apziurejimo science muziejuj smile.gif
Atsakyti