Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(Pause @ 2012 05 02, 16:50)
Peak yra kada zmones i darba vaziuoja ... Nepamenu tiksliai, bet prasided veliau nei nuo 4:30. Vakare irgi peak yra kai grizta is darbo.

***** bet as kazkaip skaiciau tai supratau kad travelcard time of peak yra tik nuo 4:30-9:30 o apie vakara nieko neparasyta nu reikia dar eit paskaitynet gal kas tiksliai zino?Nes mano anglu kalba neideali.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 02, 21:49)
***** bet as kazkaip skaiciau tai supratau kad travelcard time of peak yra tik nuo 4:30-9:30 o apie vakara nieko neparasyta nu reikia dar eit paskaitynet gal kas tiksliai zino?Nes mano anglu kalba neideali..  blush2.gif

iki 9 tai tikrai pikas, grizdavau apie 18.30 - tai man atrodo nurasydavo, kaip uz pika... bet kazkaip nerandu, kur tiksliai parasyta blush2.gif
nesigedink ir as anglu savamoksle drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su travelcard'u pikas baigiasi 9:30. O vakare nėra apribojimo - yra tik su oyster dar vakare pikas smile.gif
Atsakyti

Merginos O gal kas zinot kiek dabar kainuoja i madam tiuso muzieju?Nes praeitoj temoj apie ji daug shneketa bet mastau ar nepasikeite kainos per tiek metu?
QUOTE(Norkyt @ 2012 05 02, 22:29)
Su travelcard'u pikas baigiasi 9:30. O vakare nėra apribojimo - yra tik su oyster dar vakare pikas smile.gif

Aciu labai,na dar pasidomesiu bet siaip kiek leidzia suprasti mano anglu kalba tai travel card pikas yra tik rytinis nuo 4:30iki 9:30
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 03, 09:53)
Merginos O gal kas zinot kiek dabar kainuoja i madam tiuso muzieju?Nes praeitoj temoj apie ji daug shneketa bet mastau ar nepasikeite kainos per tiek metu?

Aciu labai,na dar pasidomesiu bet siaip kiek leidzia suprasti mano anglu kalba tai travel card pikas yra tik rytinis nuo 4:30iki 9:30

I MT kainuoja 30 svaru zmogui.
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2012 05 03, 11:07)

Tik galima isigyti ir pigiau perkant dar i kazkoki muzieju...keliais psl yra info...man rodos EgiptoKate cia zinove mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2012 05 03, 11:07)

OMG! Cia skaiciau tai kazkas minejo,kad buna kazkokia skrajute buy one get one free tai butu po 15svaru,gal primintumet kur ju paieskot?
O ziurekit dar kazkas cia snekejo kad su travelcard yra nuolaida plaukti laivu?Tai cia pvz nuo London eye iki greenwicho nuplugdo?gal irgi zinot ka tiksliau? Labai pagelbetumet.
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 05 03, 12:03)
Tik galima isigyti ir pigiau perkant dar i kazkoki muzieju...keliais psl yra info...man rodos EgiptoKate cia zinove mirksiukas.gif

Galima sutaupyt. Pirkom is karto i MT ir London Eye ( abu kainuoja po 30 svaru ) tai dviems zmonems sumokejom 88 svarus. Jei perki dar daugiau bilietu, sutaupysi dar daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 04 gegužės 2012 - 10:20
O nea.. schmoll.gif Man tai vistiek perdidele kaina.As nusprendziau kad musu marsrutai bus po muziejus ir pakilsim i ST`paul baznycia kiek skaiciau praeita tema tai kainuoja 9 Svarai o vaizdas neprastesnis nei is London eye,o del tiusso tai ai bala nemate tu vaskiniu figuru,gal kokiam Parke gyvai kokia madonna ar gvinet peltrou pamatysiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija911: 04 gegužės 2012 - 11:57
http://www.daysoutgu...madame-tussauds
čia galima gauti du už vieno kainą, bet reikia su traukiniu važiuot, kad gautum nuolaidą smile.gif man atrodo su travelcard'u nuolaida suteikiama, bet ta kortelė turi galioti tą pačią dieną kaip vyksit į muziejų.
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 04, 12:56)
O nea.. schmoll.gif Man tai vistiek perdidele kaina.As nusprendziau kad musu marsrutai bus po muziejus ir pakilsim i ST`paul baznycia kiek skaiciau praeita tema tai kainuoja 9 Svarai o vaizdas neprastesnis nei is London eye,o del tiusso tai ai bala nemate tu vaskiniu figuru,gal kokiam Parke gyvai kokia madonna ar gvinet peltrou pamatysiu...  lotuliukas.gif

Na jei neaplankysite London Eye - tai nelabai ka prarasite smile.gif. O jei dar savaitgalis, tai milziniska eile reikia atsoveti.
Bet MT patiko, ne tik vaskines figuros, bet ir 4D filmas, siaubo kambarys. Bet manau savaitgali turbut be proto daug zmoniu. Mes buvom pirmadieni ir tai eile gera reikejo atstoveti, o ir viduje maisalyne.
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2012 05 04, 15:48)
Na jei neaplankysite London Eye - tai nelabai ka prarasite  smile.gif. O jei dar savaitgalis, tai milziniska eile reikia atsoveti.
Bet MT patiko, ne tik vaskines figuros, bet ir 4D filmas, siaubo kambarys. Bet manau savaitgali turbut be proto daug zmoniu. Mes buvom pirmadieni ir tai eile gera reikejo atstoveti, o ir viduje maisalyne.

va va,esu siaubingai nekantrus zmogus doh.gif jau keturis kart esu buwus Londone ir vis Noriu i ji nueiti,bet pamatydavau eile ir sakydavau,Neaaa...kita karta ateisim,arba vakare,o po bastymosi po miesta tai jau ir jegu vakare nebudavo eiti,tad manau ir si karta nenueisiu,o dar ir drauge nedega noru ten eiti,jos tikslas pamatyti ka nors idomaus,(Ji vyksta ten pirma karta) Tad as kaip ir "gide" busiu,bet kad nekokia is manes gide kai miesto ne velnio nepazysti,kas is to kad esu ten sveciavusis ir kaip turiste iskelus galva i pastatus praziurejus,miesto juk visvien nezinau. blush2.gif
Atsakyti