http://www.makalius....oms-su-vaikais/
Vaikams pritaikyti Londono muziejai
Na, mielosios, keliu sparnus ketviratadieni Laukiu keliones kaip isprotejusi Pas mus orai geri, bet ten apie 13-16 silumos tik ir lietus...Taip nesinori rubais apsikrauti
Darysiu foto reportaza, pirmiausia is Hamleys, o paskui visa kita....tai va...
Darysiu foto reportaza, pirmiausia is Hamleys, o paskui visa kita....tai va...
Sveikos merginos,jau kelias dienas skaiciau senaja Londono tema ir vis turejau klausimu,Db vel ieškojau ir neradau ir štai Blondinė Kai tik sukuriau nauja(kuria db tikiuosi ištins) atradau ,kad jūs jau plepat..
Tai va su drauge keliaujam keliom dienom i Londona aš jau esu kelis kartus ten buwus ir pirma karta tai labai jauna buwau nieko nemaciau nieko neprisimenu,antra karta labai neturistavau o siaip aplankiau kelias vietas,trecias ir panasus.Na o db mes su drauge per 4dienas ketinam ji išmaišyti skersai išilgai..
Iškilo tokie klausimai:
Kaip pigiau dasigauti iki centro nuo Lutono oro uosto?
Ar imanoma kaipnors sutaupyti ant Travelcard?(Jie juk megsta buy one get one free gal yra ir transportui?)
Na ir zinoma kur db linksmiausia?Klubai Pubai?
Ir dar Ar visose undergrauduose galima isigyti Travelcard?Ar kur jas pirkti?
Tai va su drauge keliaujam keliom dienom i Londona aš jau esu kelis kartus ten buwus ir pirma karta tai labai jauna buwau nieko nemaciau nieko neprisimenu,antra karta labai neturistavau o siaip aplankiau kelias vietas,trecias ir panasus.Na o db mes su drauge per 4dienas ketinam ji išmaišyti skersai išilgai..
Iškilo tokie klausimai:
Ar imanoma kaipnors sutaupyti ant Travelcard?(Jie juk megsta buy one get one free gal yra ir transportui?)
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 01, 15:33)
Sveikos merginos,jau kelias dienas skaiciau senaja Londono tema ir vis turejau klausimu,Db vel ieškojau ir neradau ir štai Blondinė Kai tik sukuriau nauja(kuria db tikiuosi ištins) atradau ,kad jūs jau plepat..
Iškilo tokie klausimai:
Iškilo tokie klausimai:
Sveika, kaip nusigauti is Lutono i Centra yra nuorodele psl atgal. Del pasilinksminimo vietu, tai ju yra daug, prikalauso viskas nuo kisenes....Travelka gali nusipirkti visur. Tai va, sioje temukeje tikrai daug naudingos info, netingek pasiskaityti...bent pora psl atgal, o pirmame psl info daugiau nei per 4dienas spesi apziureti
Papildyta:
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 05 01, 12:28)
Aciukas, ispudziais pasidalinsiu
Papildyta:
QUOTE(Tora 5 @ 2012 05 01, 13:25)
Tie orai greitai keiciasi kol nuskrisi, jau ziurek ir ten saulute sildys
Taip, neprognozuojamas oras Ana karta visas dienas lijo
Na nenoretume baisiai islaidauti,vaziuojam su ribotu biudzetu O tiesa pasakius as net nenuttuokiu kiej iejimai kainuoja i klubus,gal kas pssakytu?
Del Lutono as jau skaiciau visa tema ir per easy bus nusipirkau bilietus i Londona tiesa iki Kensingtono parko ( kazkur ten netoli,rasau is mob tad negaliu pasakyt tikslios vietos) .
Del Lutono as jau skaiciau visa tema ir per easy bus nusipirkau bilietus i Londona tiesa iki Kensingtono parko ( kazkur ten netoli,rasau is mob tad negaliu pasakyt tikslios vietos) .
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 01, 21:16)
Na nenoretume baisiai islaidauti,vaziuojam su ribotu biudzetu O tiesa pasakius as net nenuttuokiu kiej iejimai kainuoja i klubus,gal kas pssakytu?
Jus galit i kai kuriuos klubus patekt uz dyka ar koki £1 jei uzsiregistruosite ju tinklapiuose i sveciu sarasa. Siaip klubu kainos nuo £4 uz iejima iki xxxxxx£ metines narystes vidutiniskai sakyciau £10-£15. Tik pasidomekit klubais pries vaziuodama, nes Londone klubai labai issimete visur
QUOTE(Pause @ 2012 05 01, 21:35)
Jus galit i kai kuriuos klubus patekt uz dyka ar koki £1 jei uzsiregistruosite ju tinklapiuose i sveciu sarasa. Siaip klubu kainos nuo £4 uz iejima iki xxxxxx£ metines narystes vidutiniskai sakyciau £10-£15. Tik pasidomekit klubais pries vaziuodama, nes Londone klubai labai issimete visur
Hmm O gal turit kokia nuoroda? Idomu butu Londono naktini gyvenima pamatyti nes niekada nemaciau.
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 01, 21:59)
Hmm O gal turit kokia nuoroda? Idomu butu Londono naktini gyvenima pamatyti nes niekada nemaciau.
Londone labai daug skirtingu naktiniu klubu. Priklauso nuo to kokia publika, kokia muzika, kokia aplinka patinka
Cia atsiliepimus apie klubus galit pasiskaityt:
http://www.nightclub...co.uk/index.php
Ministry of Sound
www.ministryofsound.com/club
Tiger Tiger
www.tigertiger-london.co.uk/
Fabric
www.fabriclondon.com/
Heaven
www.heavennightclub-london.com/
Pacha London
www.pachalondon.com/
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 01, 15:33)
Pries ieinant, kur nuskaito bilieta visur maciau yra kasa su zmogumi, ten lapas su Travelcard kainomis, pasakai ir atspausdina
QUOTE(Euforija911 @ 2012 05 01, 21:59)
Nu net as susimasciau, kad man tai ne mintis neatejo i kluba nulekti , reiks kita karta sita klaida istaisyti
prasom atsiliepimus pateikti, kuri aplanket, ka matet, ar rekomenduojat
QUOTE(Pause @ 2012 05 01, 22:25)
Ministry of Sound- sitas gerulis
www.ministryofsound.com/club
Fabric- o sitame after-party nerealus
www.fabriclondon.com/
EgiptoKate, tikrai i kluba verta nusirauti, bet pvz. as, kaip nemokanti ramiai pasibuti (soku iki nukritimo ir vodkos su redbuliu neatsisakau) tai kita diena buna isbraukta is mano gyvenimo...gaila veltui praleisto laiko, bet....jeigu tusintis, tai tusintis
Butinai parasysiu atsiliepimus jei i koki kluba nuleksiu.O siaip as neesu klubu gerbeja ir megeja ,bet niekad nebuwau Londono Klubuose tai idomu ivertinti kaip linksminasi kitatauciai.. Kazkada gyvenau puse metu Canterburry tai ten man labai patikdavo klubai.Nuo Lt skiriasi kaip diena ir naktis..
O dar del travvelcard tai ziurekit as kaip supratau tai Time of peek yra 4:30-9:30sitas laikas?Tai man visai pakaktu ir of peek manau tik tada kai jau eiciau i kluba tik ta diena nusipirkt jau visai dienai be isimciu.
O dar del travvelcard tai ziurekit as kaip supratau tai Time of peek yra 4:30-9:30sitas laikas?Tai man visai pakaktu ir of peek manau tik tada kai jau eiciau i kluba tik ta diena nusipirkt jau visai dienai be isimciu.
Peak yra kada zmones i darba vaziuoja ... Nepamenu tiksliai, bet prasided veliau nei nuo 4:30. Vakare irgi peak yra kai grizta is darbo.