Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 16, 20:05)
na, manau, kad tinkama miesta pasirinkote. As si miesta dievinu, man tas srautas, cosmopolitiski zmones, ivairiausi stiliai...oj wub.gif jeigu ka, tai rasykite i az;)

4u.gif labai aciu
man irgi jis wub.gif teko pagyventi kelis menesius, pamilau ne tik londona bet ir visus mazus miestelius pietuose, tiesiog...be zodziu wub.gif
o jus gyvenate gal uk ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femina: 16 balandžio 2012 - 19:08
QUOTE(femina @ 2012 04 16, 20:07)
4u.gif  labai aciu
man irgi jis  wub.gif  teko pagyventi kelis menesius, pamilau ne tik londona bet ir visus mazus miestelius pietuose, tiesiog...be zodziu  wub.gif
o jus gyvenate gal uk ?  bigsmile.gif

Ne, as gyvenu LT, bet daznai skrendu i UK, i metus kokius kartus. Buvau pertrauka padarius, kai mazes susilaukiau, tai truko man to surmulio. Siaip, daug saliu aplankius esu, bet meile prisiekiau tik LONDONUI wub.gif -
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 16, 20:39)
Ne, as gyvenu LT, bet daznai skrendu i UK, i metus kokius  kartus. Buvau pertrauka padarius, kai mazes susilaukiau, tai truko man to surmulio. Siaip, daug saliu aplankius esu, bet meile prisiekiau tik LONDONUI wub.gif -

o sakykit, kur perkat traukinio bilietus? internetu ar normaliai, vietoje? gal galite priminti kokia kaina is gatwicko i londono centra? internetu praziopsojau pigius, be to pabijojau kad nemokesiu su jais elgtis doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2012 04 16, 21:47)
o sakykit, kur perkat traukinio bilietus? internetu ar normaliai, vietoje? gal galite priminti kokia kaina is gatwicko i londono centra? internetu praziopsojau pigius, be to pabijojau kad nemokesiu su jais elgtis  doh.gif  blush2.gif

As is Gatwiko i centra kad nusigauti mokejau 6svarus g.gif Kodel tiek, tai nezinau, bet pirkau vietoje, internetu neuzsisakynejau ax.gif Atgal is Stratfordo mokejau 20sv. doh.gif Na, pinigeliu kainuos tos transporto islaidos, bet ko nepadarysiu del nepamirstamu vaizdu mirksiukas.gif Siaip, butu galima su tuo easy bus keliauti iki centro, bet laiko gaisimas. Kelitna val nusileidzia lektuvas? kokia 14va;, taip? tai tada su traukiniu vaziuoti, greiciau, patogiau. 4u.gif dar pasiziuresiu savo "papke", ten lyg turiu bilieta is Gatwiko i centra kur vaziavau, parasysiu tikslia suma mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kodėl easybus laiko gaišimas, važiavau ir labai greit laikas prabėgo, o skirtumas tarp traukinio ir autobusu važiavimo laiko tik pusė h, o kaina su grįžimu triguba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 17, 09:47)
As is Gatwiko i centra kad nusigauti mokejau 6svarus g.gif Kodel tiek, tai nezinau, bet pirkau vietoje, internetu neuzsisakynejau ax.gif Atgal is Stratfordo mokejau 20sv. doh.gif Na, pinigeliu kainuos tos transporto islaidos, bet ko nepadarysiu del nepamirstamu vaizdu mirksiukas.gif Siaip, butu galima su tuo easy bus keliauti iki centro, bet laiko gaisimas. Kelitna val nusileidzia lektuvas? kokia 14va;, taip? tai tada su traukiniu vaziuoti, greiciau, patogiau. 4u.gif  dar pasiziuresiu savo "papke", ten lyg turiu bilieta is Gatwiko i centra kur vaziavau, parasysiu tikslia suma mirksiukas.gif

tai va ir mums is stratfordo, bet mes su metro iki centro pavaziuosime tada i gatwicka, gal kiek pigiau bus g.gif
QUOTE(Norkyt @ 2012 04 17, 10:22)
Na kodėl easybus laiko gaišimas, važiavau ir labai greit laikas prabėgo, o skirtumas tarp traukinio ir autobusu važiavimo laiko tik pusė h, o kaina su grįžimu triguba smile.gif

trigubai duagiau ar trigubai maziau g.gif prasau pasidalinkite info apie kainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Norkyt @ 2012 04 17, 10:22)

Na, zinint tai, kad jie praleis Londone tik tris dienas, tai tas 30min kita karta daug ir lemia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(femina @ 2012 04 17, 11:17)
tai va ir mums is stratfordo, bet mes su metro iki centro pavaziuosime tada i gatwicka, gal kiek pigiau bus  g.gif

trigubai duagiau ar trigubai maziau  g.gif  prasau pasidalinkite info apie kainas  4u.gif

Jus atsidarykite si psl. http://www.easybus.c.../london-gatwick
susiveskite keliomes data ir matysite, kiek Jums kainuos nuo gatwiko iki centro. Na, as pasiziurejau, tai dviems zmonems vaziuoti Balandzio 20 apie 15val. kainuotu apie 12-13svaru., O vaziuojant traukiniu kainuotu apie 12-13svaru. skirtumas nedidelis, tik laiko skirtumas apie 30-40min.
Jums spresti blush2.gif
Kas liecia kelione atgal, tai su autobusu gal ir pigiau, bett kadangi as visada pries skrydi namo nervinuos, kad veluosiu i lektuva, tai su autu niekada ir nevaziavau blush2.gif aisuku, kai viena moku 20sv, tai ne taip liudna, bet kai dviese, tai gal ir nuskausmina kisenele doh.gif

Cia ne i tema, bet vistiek klausiu blush2.gif Kiek bloku galima gabentis rankiniame bagaze? draugas paprase, kad atgabenciau 4blokus cigareciu, tik dabar galvoju, kiek as galiu ju gabenti??? blush2.gif Kaip suprantu, Anglijos lietuviai neturi ka rukyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilchikas: 17 balandžio 2012 - 11:58
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 17, 13:58)
Cia ne i tema, bet vistiek klausiu blush2.gif  Kiek bloku galima gabentis rankiniame bagaze? draugas paprase, kad atgabenciau 4blokus cigareciu, tik dabar galvoju, kiek as galiu ju gabenti??? blush2.gif Kaip suprantu, Anglijos lietuviai neturi ka rukyti lotuliukas.gif

4 blokus LEGALIAI gali veztis drasiai smile.gif
Anglijos lietuviai tikrai turi, ka rukyt, parduotuvese pilna, tik kainos kandziojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 04 17, 18:18)
4 blokus LEGALIAI gali veztis drasiai smile.gif
Anglijos lietuviai tikrai turi, ka rukyt, parduotuvese pilna, tik kainos kandziojasi doh.gif

Tai va, draugai paprase atgabenti, tai ir galvoju, kad paskui nebutu problemu, nes kiek veziausi, tai sau kelis pakelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2012 04 17, 10:17)
tai va ir mums is stratfordo, bet mes su metro iki centro pavaziuosime tada i gatwicka, gal kiek pigiau bus  g.gif

trigubai duagiau ar trigubai maziau  g.gif  prasau pasidalinkite info apie kainas  4u.gif

Su metro nuo Stratfordo apie 10 svaru bus, manau pigiausias variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 16, 20:39)
bet meile prisiekiau tik LONDONUI wub.gif -

wub.gif ir as prisipazinsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cannelle @ 2012 04 18, 19:33)
Su metro nuo Stratfordo apie 10 svaru bus, manau pigiausias variantas smile.gif

cia metro nuo stratfordo iki centro? unsure.gif ar iki gatwicko?
nes as gal neaiskiai parasiau, turejau omenyje kad mes is stratfordo iki london bridge pvz pavaziuosime metro o tada is ten i gatwicka su traukiniu. ar as cia nusikalbejau unsure.gif prasau patarkite kas zinote, kaip geriausiai nuvykti is gatwicko i stratforda ir atgal g.gif
Atsakyti