Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Armanix @ 2012 03 06, 16:55)
Ačiū. Sugundė nemokamas siuntimas  doh.gif  lotuliukas.gif  Lendu toliau į intiko platybes lempos ieškot  hihihi.gif

jeigu jau nepagailejote, del saves viska susipirkti, tai nepagailekit jau ir tu 30 lituku lyshnu 4u.gif
Atsakyti
aš taip pat turiu klausimą nusimanančiom. norėjau pirkt lempą, bet apžiūrėjus niekur neradau kad butu parašyta UV. kaip išvis pati ta lemputė turi atrodyt? (spalva gal skiriasi) . ar tie aparačiukai su lempom visi buna UV? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 03 06, 17:00)
aš taip pat turiu klausimą nusimanančiom. norėjau pirkt lempą, bet apžiūrėjus niekur neradau kad butu parašyta UV.  kaip išvis pati ta lemputė turi atrodyt? (spalva gal skiriasi) . ar tie aparačiukai su lempom visi buna UV?  g.gif

http://www.google.lt...h...mp;aql=&oq=
cia yra UV lempos biggrin.gif
Sitaip atrodo lemputes:
http://www.google.lt...125l125l0j1l1l0
Sviecia melsva spalva smile.gif
Nebutinai turi buti UV, gali buti ir LED lempos.

Kiek as visur matau- tai visur parasyta buna , kad tai yra UV lempa,pvz kaip ir cia: http://www.nailshop....lis-dovanu.html

mergos bigsmile.gif radau visas pavasario kolekcijos spalvas,nu i ka- as ju nebenoriu biggrin.gif Nebent gal dar tos ruzavos g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 kovo 2012 - 17:11
user posted image

skaičiau, kad vasaros topas - pastelinės spalvos 4u.gif bet čia kažkokios murzės , mano akimis žiūrint g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freza80: 06 kovo 2012 - 17:10
Man tai jos kazkokios falsyvos atrodo doh.gif
Atsakyti
Nu va tos rozines is arciau g.gif 1) Your so Sweet Your giving me Tooth Ache 2) Sugar N Spice & Everything Nice from candy land.

Lyg ir nieko, bet kazkodel ma rodos artimos jau esamu gelishu spalvoms.vo pirma kaip pink smoothie ? ne? ryshkioji irgi kazkuria primena g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 kovo 2012 - 17:16
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 18:15)
Lyg ir nieko, bet kazkodel ma rodos artimos jau esamu gelishu spalvoms.vo pirma kaip pink smoothie ? ne? ryshkioji irgi kazkuria primena g.gif

ryskioji gryna gossip girl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 06, 17:18)
ryskioji gryna gossip girl  g.gif

g.gif Nu votai tau,sakau ka man kazka primena,aishku reiktu pridet viena prie vieno realiai, bet jeigu jau atspalviu panasiu turim kolekcijoj savoj-tai ka papildomos islaidos ania? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 kovo 2012 - 17:27
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 18:15)
Nu va tos rozines is arciau  g.gif  1) Your so Sweet Your giving me Tooth Ache 2) Sugar N Spice & Everything Nice from candy land.

pirmoji man labai panaši į Less Talk iš rožinio kaspino serijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 06, 16:19)
kaip suprantu, sitoje temoje diskutuoja daugiau manikiuristes-profesionales. Norejau paklausti, idomu, ar buna taip, kad paprastos mergaites susipirktu visas priemones ir lakuotusi pacios, del saves kaip sakant namuciuose.
kazin kiek kainuotu susipirkimas visu butinu priemoniu ir ar verta idomu...? na ar apsimoka ta prasme  g.gif

As esu is tokiu, kuri sau darausi, nuo manes uzsikrete ir sesuo ir mano kaimyne, visos savamoksles. Nieko cia sudetingo ir manau kad tikrai apsimoka. Nereik derintis kada prilekt pas manikiuriste, jei koks nagiukas atsilupa pati pasitaisau.
O siunciuosi Harmony gelish is ebay.com, o perfectnails spalvas pirkausi cia is nailshop.lt buvo akcija po 25lt., o siaip 35Lt. kainuoja atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 06 kovo 2012 - 17:39
Labukas visoms 4u.gif
Kaip ir zadejau imetu spalvytes.. Tik ziauriai nejo ju perteikt nufotografuojant doh.gif Dabar nuotraukose kai kurios visai kitaip atrodo,na bet ka padarysi,kaip yra taip biggrin.gif
Jei nuoroda neatsidaro,duokit zinot
http://public.fotki....u-laku-spalvos/
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 06, 17:19)
kaip suprantu, sitoje temoje diskutuoja daugiau manikiuristes-profesionales. Norejau paklausti, idomu, ar buna taip, kad paprastos mergaites susipirktu visas priemones ir lakuotusi pacios, del saves kaip sakant namuciuose.
kazin kiek kainuotu susipirkimas visu butinu priemoniu ir ar verta idomu...? na ar apsimoka ta prasme  g.gif

Ar verta sunku atsakyti, as susipirkau, lakuoju tik sau, turiu tik du lakiukus, bet vis matau, kad norisi dar ir dar. Man tai ne tiek kad verta, tiek kad patogu, nes man labai sunku pritaikyti laika nuvykti pas manikiurininke.

Pirkausi Gelish, bet anakart bazėse nusipirkau lakiuka Karmenbeauty, tai nezinau, po keliu dienu man kazkaip atsilupo, gal tik koks nesusipratimas, o gal kaip visada skupas moka du kartus biggrin.gif
Atsakyti