O as siandien gavau Passion, galvojua, kad ji labai panasi i gossip girl, bet daug grazesne man niu ka, ruosiames pavasariui
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 16:14)
Hmmm grazi
kaip suprantu, sitoje temoje diskutuoja daugiau manikiuristes-profesionales. Norejau paklausti, idomu, ar buna taip, kad paprastos mergaites susipirktu visas priemones ir lakuotusi pacios, del saves kaip sakant namuciuose.
kazin kiek kainuotu susipirkimas visu butinu priemoniu ir ar verta idomu...? na ar apsimoka ta prasme
kazin kiek kainuotu susipirkimas visu butinu priemoniu ir ar verta idomu...? na ar apsimoka ta prasme
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 15:14)
Taigi nete pilna naguciu su sia salva
Tai vat uz tai, kad vienur ji tokia pilka su alyviniu atspalviu, kitur visiskai pilka, dar vienam forume aptarinejo kad ji melsvai-zaliai-pilka Tose foto, kur turi alyvini atspalvi - man labai grazi. O va su blizguciais ideta ji vel visiskai pilka, vos ne asfalto
Papildyta:
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 06, 16:19)
kaip suprantu, sitoje temoje diskutuoja daugiau manikiuristes-profesionales. Norejau paklausti, idomu, ar buna taip, kad paprastos mergaites susipirktu visas priemones ir lakuotusi pacios, del saves kaip sakant namuciuose.
As esu ne manikiuriste Bet susipirkau viska sau, lakavimuisi namuose. Siunciausi viska is ebay. Lempa kainavo 68lt, rinkinukas nuriebalintojas+pagrindas+1 spalva+topas 140lt. Ir tirpikli pirkau nagavitoj - 20lt Ar verta? Zinoma. Nereikia niekur vaikscioti, pati sau pasidaryt gali bet kada, ir persidaryt dazniau, nei kad vaiksciotum pas manikiuriste - t.y. nelaukti ryskaus nuaugimo. Sudetingumas tik tame, kad man asmeniskai sunkiau graziai nusilakuoti nei su paprastu laku. Nors ryskiai nagus lakuodavausi pastoviai
Papildyta:
Gal kas galit palyginti, ar ta JET SET spalva realybeje panasi i sia SPA rituals spalva "Solitude":
Ieskau gelinio atitikmens jai
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 06, 17:19)
as del saves esu susipirkusi. aisku nores kokia drauge ar mama, tai neatsakysiu
cia rase mergaites kad galima susipirkti uz 300 lt mazdaug (aisku ne ne is LT parduotuviu)
o ar verta? tai cia kaip kiekvienai.... pvz yra kas darosi ilgalaiki manikiura uz 100 lt, tai skaiciuokit. 3-4 manikiurai ir jau atsiperka
QUOTE(freza80 @ 2012 03 06, 12:31)
o siuntimas kiek ?
as perku is buynails arba beautywest- per tarpininkes, palaukiu, bet susitaupo, na gaunasi apie 30lt ibd buteliukas. o siuntimo nezinau, nes ne iki manes eina
Sveikos.Gal gaite pasakyti, kokia yra to nuriebalintojo sudėtis? Ar negalima vietoj jo naudoti spiritą?Aš noriu Harmony priemones nusipirkti, tai galvoju, gal jo nereikia .Atsiprašau, jei apie tai buvo rašyta, visų temų neskaičiau
QUOTE(Karklas @ 2012 03 06, 16:42)
Sveikos.Gal gaite pasakyti, kokia yra to nuriebalintojo sudėtis? Ar negalima vietoj jo naudoti spiritą?Aš noriu Harmony priemones nusipirkti, tai galvoju, gal jo nereikia .Atsiprašau, jei apie tai buvo rašyta, visų temų neskaičiau
Gali naudot spirita, gali degtine gali dezinfektoriu pvz Cutasepta is vaistines....
Laba diena. Vis paskaitinėju jūsų temukę ir susigundžiau pati pasilakuot geliniu Ar tokia lempa tinka ? Kažkaip užmačiau 110V ir susimasčiau ar tinka mūsų rozetem Ačiū atsakiusioms
QUOTE(Armanix @ 2012 03 06, 16:51)
Laba diena. Vis paskaitinėju jūsų temukę ir susigundžiau pati pasilakuot geliniu Ar tokia lempa tinka ? Kažkaip užmačiau 110V ir susimasčiau ar tinka mūsų rozetem Ačiū atsakiusioms
Pasieishkok 220W i bus rami galva, nes cia pipildomai teks meistraut , kad tiktu naudot LT itampoje.
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 16:47)
Gali naudot spirita, gali degtine gali dezinfektoriu pvz Cutasepta is vaistines....
Ačiū
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 16:53)
Pasieishkok 220W i bus rami galva, nes cia pipildomai teks meistraut , kad tiktu naudot LT itampoje.
Ačiū. Sugundė nemokamas siuntimas Lendu toliau į intiko platybes lempos ieškot