Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

O as siandien gavau Passion, galvojua, kad ji labai panasi i gossip girl, bet daug grazesne man wub.gif niu ka, ruosiames pavasariui yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 16:14)
Va ir musishkiu foto "jet set" su "vegas night"  4u.gif
user posted image

Hmmm grazi wub.gif
Atsakyti
kaip suprantu, sitoje temoje diskutuoja daugiau manikiuristes-profesionales. Norejau paklausti, idomu, ar buna taip, kad paprastos mergaites susipirktu visas priemones ir lakuotusi pacios, del saves kaip sakant namuciuose.
kazin kiek kainuotu susipirkimas visu butinu priemoniu ir ar verta idomu...? na ar apsimoka ta prasme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 15:14)
Taigi nete pilna naguciu  su sia salva 4u.gif

Tai vat uz tai, kad vienur ji tokia pilka su alyviniu atspalviu, kitur visiskai pilka, dar vienam forume aptarinejo kad ji melsvai-zaliai-pilka g.gif Tose foto, kur turi alyvini atspalvi - man labai grazi. O va su blizguciais ideta ji vel visiskai pilka, vos ne asfalto g.gif
Papildyta:
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 06, 16:19)
kaip suprantu, sitoje temoje diskutuoja daugiau manikiuristes-profesionales. Norejau paklausti, idomu, ar buna taip, kad paprastos mergaites susipirktu visas priemones ir lakuotusi pacios, del saves kaip sakant namuciuose.
kazin kiek kainuotu susipirkimas visu butinu priemoniu ir ar verta idomu...? na ar apsimoka ta prasme  g.gif

As esu ne manikiuriste smile.gif Bet susipirkau viska sau, lakavimuisi namuose. Siunciausi viska is ebay. Lempa kainavo 68lt, rinkinukas nuriebalintojas+pagrindas+1 spalva+topas 140lt. Ir tirpikli pirkau nagavitoj - 20lt 4u.gif Ar verta? Zinoma. Nereikia niekur vaikscioti, pati sau pasidaryt gali bet kada, ir persidaryt dazniau, nei kad vaiksciotum pas manikiuriste - t.y. nelaukti ryskaus nuaugimo. Sudetingumas tik tame, kad man asmeniskai sunkiau graziai nusilakuoti nei su paprastu laku. Nors ryskiai nagus lakuodavausi pastoviai smile.gif
Papildyta:
Gal kas galit palyginti, ar ta JET SET spalva realybeje panasi i sia SPA rituals spalva "Solitude":

user posted image

Ieskau gelinio atitikmens jai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 06, 17:19)
kazin kiek kainuotu susipirkimas visu butinu priemoniu ir ar verta idomu...? na ar apsimoka ta prasme  g.gif

as del saves esu susipirkusi. aisku nores kokia drauge ar mama, tai neatsakysiu mirksiukas.gif
cia rase mergaites kad galima susipirkti uz 300 lt mazdaug (aisku ne ne is LT parduotuviu) ax.gif
o ar verta? tai cia kaip kiekvienai.... pvz yra kas darosi ilgalaiki manikiura uz 100 lt, tai skaiciuokit. 3-4 manikiurai ir jau atsiperka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 06, 12:31)
o siuntimas kiek ?  ax.gif

as perku is buynails arba beautywest- per tarpininkes, palaukiu, bet susitaupo, na gaunasi apie 30lt ibd buteliukas. o siuntimo nezinau, nes ne iki manes eina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 06 kovo 2012 - 16:34
Sveikos.Gal gaite pasakyti, kokia yra to nuriebalintojo sudėtis? Ar negalima vietoj jo naudoti spiritą?Aš noriu Harmony priemones nusipirkti, tai galvoju, gal jo nereikia g.gif .Atsiprašau, jei apie tai buvo rašyta, visų temų neskaičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 03 06, 16:42)
Sveikos.Gal gaite pasakyti, kokia yra to nuriebalintojo sudėtis? Ar negalima vietoj jo naudoti spiritą?Aš noriu Harmony priemones nusipirkti, tai galvoju, gal jo nereikia  g.gif .Atsiprašau, jei apie tai buvo rašyta, visų temų neskaičiau  4u.gif

Gali naudot spirita, gali degtine biggrin.gif gali dezinfektoriu pvz Cutasepta is vaistines....
Atsakyti
Laba diena. Vis paskaitinėju jūsų temukę ir susigundžiau pati pasilakuot geliniu ax.gif Ar tokia lempa tinka ? Kažkaip užmačiau 110V ir susimasčiau ar tinka mūsų rozetem g.gif blush2.gif Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armanix @ 2012 03 06, 16:51)
Laba diena. Vis paskaitinėju jūsų temukę ir susigundžiau pati pasilakuot geliniu  ax.gif   Ar tokia lempa tinka ? Kažkaip užmačiau 110V ir susimasčiau ar tinka mūsų rozetem  g.gif  blush2.gif  Ačiū atsakiusioms  4u.gif

Pasieishkok 220W i bus rami galva, nes cia pipildomai teks meistraut , kad tiktu naudot LT itampoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 kovo 2012 - 16:53
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 16:47)
Gali naudot spirita, gali degtine biggrin.gif gali dezinfektoriu pvz Cutasepta is vaistines....

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 16:53)
Pasieishkok 220W i bus rami galva, nes cia pipildomai teks meistraut , kad tiktu naudot LT itampoje.

Ačiū. Sugundė nemokamas siuntimas doh.gif lotuliukas.gif Lendu toliau į intiko platybes lempos ieškot hihihi.gif
Atsakyti