Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 03 05, 22:23)
nu pasakok ka nurovei, paasakok  bigsmile.gif
is IBD? blush2.gif

QUOTE(ORDI @ 2012 03 05, 22:24)

lotuliukas.gif
Tger blosom (neturejau) vampyre, vegas nights (pasibaige) ir tobulasias just in case tomorrow never comes ir my forbiden love wub.gif laukiu rytdienos, lakuosiu sau just in case jauciu wub.gif

jei rimtai daugiau nieko neissirinkau, arba as cia jau taip iseitu visas tobulasias turiu arba nezinau, nu bet nelipo niekas schmoll.gif sviesiu man trukumas totalus, reikes i vitrina uzsukti, koki korala prigriebti ar ka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrushka: 05 kovo 2012 - 22:35
Ir as neatsispyriau del sios spalvytes -my forbiden love,o ta kita is zieminiu raudonu kolekcijos man primine "karaliene" bet skubejau,tai pasilikau kitam kartui biggrin.gif O kaip is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 05, 22:39)
Ir as neatsispyriau del sios spalvytes -my forbiden  love,o ta kita is zieminiu raudonu kolekcijos man primine "karaliene" bet skubejau,tai pasilikau kitam kartui biggrin.gif  O kaip is tikruju?

panasios jos, bet sitos dvi tokios labai prabangios wub.gif kazkurios paskutini buteliuka nuo lentynos paemiau, bet nzn kuri g.gif gal tik ant lentynos nebeliko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 05, 23:43)
panasios jos, bet sitos dvi tokios labai prabangios  wub.gif kazkurios paskutini buteliuka nuo lentynos paemiau, bet nzn kuri  g.gif gal tik ant lentynos nebeliko  g.gif

Nieko ieskosim kitais kanalais biggrin.gif Bet jauciu turetu but uzsipirke,nes Pelene ant nosies ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 05 kovo 2012 - 22:45
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 05, 23:10)
pas mane pink smothie  bigsmile.gif jau du buteliukai islakuoti, pirksiu trecia  bigsmile.gif ji tobulai su vegas nights ant virsaus atrodo, vasaros topas buvo  wub.gif

gal foto turit kaip realybej atrodo tas vasaros topas? ax.gif susidominau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2012 03 05, 23:03)
gal foto turit kaip realybej atrodo tas vasaros topas? ax.gif susidominau  blush2.gif

ryt bandysiu prie dienos sviesos pafotkinti, kad tas blizgesys matytusi wub.gif
Atsakyti
vakar nusipirkau nagavitoj harmony base it topa.klausimas ar galima ant bazes naudoti kitu geliu laku firmu spalvas?ar gerai laikosi?pvz: IBDgelac, RA, BA-HA?
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 05, 23:06)

ar cia i Lietuvą siunčia/ LABAI GEROS KAINYTES. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(godė @ 2012 03 06, 11:39)

jus cia juokaujat su gerom kainom??? as po 8$ uzsakineju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 05, 21:40)
Uzsisakiau sita spalvyte:

http://www.ebay.com/...#ht_2921wt_1040

labai man ji simpatiska pasirode  wub.gif

swoon.gif jeigu ji kaip holografinis lakas, psio i as jos noresiu cool.gif biggrin.gif doh.gif bet ar nagai nebus kaip lavonzmogio pamele? biggrin.gif violetiniai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 05, 23:10)
ryt bandysiu prie dienos sviesos pafotkinti, kad tas blizgesys matytusi  wub.gif

clap.gif laukiam laukiam, i man smalsu blush2.gif

donatiki uu faini juoduliukai tie tavo zerintys thumbup.gif Manishke dar negryzo po lakavimo su PN, oi nelaukiu as tos nuemimo dienos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 kovo 2012 - 10:20
QUOTE(godė @ 2012 03 06, 10:39)

as tik Harmony pasiziurejau, tai tikrai kainos dideles, ypac kai dabar Nagavitoje uz 55 lt buteliuka gali nusipirkti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 06, 10:56)
jus cia juokaujat su gerom kainom??? as po 8$ uzsakineju  lotuliukas.gif

o siuntimas kiek ? ax.gif
Atsakyti