Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Ar yra mergaitė, 4u.gif kuri turėtų prie savęs priemones ir juoda gelisho laką?
Papasakočiau kaip padaryti matinį nagą... ax.gif
Neseniai blink.gif bigsmile.gif tik sužinojau, db turėjau 3 laisvas dienas rolleyes.gif , tai taip knieti išbandyti ar gaunasi, o į darbą tik ryt, ir ten nelabai turėsiu laisvo laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 19, 16:13)
Ar yra mergaitė, 4u.gif  kuri turėtų prie savęs priemones ir juoda gelisho laką?
Papasakočiau kaip padaryti matinį nagą... ax.gif
Neseniai blink.gif  bigsmile.gif  tik sužinojau, db turėjau 3 laisvas dienas rolleyes.gif , tai taip knieti išbandyti ar gaunasi, o į darbą tik ryt, ir ten nelabai turėsiu laisvo laiko doh.gif

tai o matinis nagas gaunas ne tada, kai netepi topo ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 19, 17:17)
tai o matinis nagas gaunas ne tada, kai netepi topo ? rolleyes.gif

Nu taip, sakė, ax.gif blush2.gif būtinai 3 sluoksnius ir tada lipnumą nuvalyti, nes mane baigia išproti išvesti mano kelios klientės, nes jos nori matinių nagų su blizgiu prancūzišku... doh.gif

O ar bandėt kas nors? Ar gaunasi? Ir kaip laikosi?

Ir benaršant radau dar vieną idėją....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 19 kovo 2012 - 16:27
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 19, 16:26)
Nu taip, sakė, ax.gif  blush2.gif būtinai 3 sluoksnius ir tada lipnumą nuvalyti, nes mane baigia išproti išvesti mano kelios klientės, nes jos nori matinių nagų su blizgiu prancūzišku...  doh.gif

O ar bandėt kas nors? Ar gaunasi? Ir kaip laikosi?

Ir benaršant radau dar vieną idėją....
[

Na as dar nebandziau, nes man irgi itartina kaip laikytusi g.gif Bet pavyzdelis situ juodckiu tai vilioja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 19, 17:44)
Na as dar nebandziau, nes man irgi itartina kaip laikytusi g.gif Bet pavyzdelis situ juodckiu tai vilioja  bigsmile.gif

Aga aš ji užvakar radau tai man jis irgi wub.gif
Atsakyti
pasakok pasakok kaip padaryti bigsmile.gif

bandysiu siandien as bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

o as katik is pasto - pasiemiau savo IBD Amethys surprise, bet kolkas manes nesuzavejo schmoll.gif ajnu bandytis ant tipsu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 19, 19:01)
pasakok pasakok kaip padaryti  bigsmile.gif

bandysiu siandien as  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o as katik is pasto - pasiemiau savo IBD Amethys surprise, bet kolkas manes nesuzavejo  schmoll.gif ajnu bandytis ant tipsu... ax.gif

bigsmile.gif rodyk rodyk, gal as perimsiu:D nejaugi jis toks prastas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 03 19, 15:39)
Negaliu siuo metu video paziuret,nes darbe per tlf rasau, bet man visos spalvos gerai nusiima su nobility, nezinau net ar turiu kokia isskirt kad prastai butu g.gif: bet pabaigiau ir pelenej nusipirkau harmony kol anas pareis galesiu palyginti skirtuma smile.gif

kas cia per reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 19, 19:22)
kas cia per reikalas?

Tirpiklis gi , tik firma gal tamstai nezinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ka, mergicos smile.gif Rodau nematyta reikala 4u.gif

Pirmas tai labai labai wub.gif o antras tai biesas zino doh.gif ziurau ziurau ir kol nepamatysiu ant nagu tol ir nesuprasiu gerai cia ar nelabai doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti