Ar yra mergaitė, kuri turėtų prie savęs priemones ir juoda gelisho laką?
Papasakočiau kaip padaryti matinį nagą...
Neseniai tik sužinojau, db turėjau 3 laisvas dienas , tai taip knieti išbandyti ar gaunasi, o į darbą tik ryt, ir ten nelabai turėsiu laisvo laiko
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 19, 16:13)
Ar yra mergaitė, kuri turėtų prie savęs priemones ir juoda gelisho laką?
Neseniai tik sužinojau, db turėjau 3 laisvas dienas , tai taip knieti išbandyti ar gaunasi, o į darbą tik ryt, ir ten nelabai turėsiu laisvo laiko
tai o matinis nagas gaunas ne tada, kai netepi topo ?
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 19, 17:17)
tai o matinis nagas gaunas ne tada, kai netepi topo ?
Nu taip, sakė, būtinai 3 sluoksnius ir tada lipnumą nuvalyti, nes mane baigia išproti išvesti mano kelios klientės, nes jos nori matinių nagų su blizgiu prancūzišku...
O ar bandėt kas nors? Ar gaunasi? Ir kaip laikosi?
Ir benaršant radau dar vieną idėją....
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 19, 16:26)
Nu taip, sakė, būtinai 3 sluoksnius ir tada lipnumą nuvalyti, nes mane baigia išproti išvesti mano kelios klientės, nes jos nori matinių nagų su blizgiu prancūzišku...
[
[
Na as dar nebandziau, nes man irgi itartina kaip laikytusi Bet pavyzdelis situ juodckiu tai vilioja
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 19, 17:44)
Na as dar nebandziau, nes man irgi itartina kaip laikytusi Bet pavyzdelis situ juodckiu tai vilioja
Aga aš ji užvakar radau tai man jis irgi
pasakok pasakok kaip padaryti
bandysiu siandien as
o as katik is pasto - pasiemiau savo IBD Amethys surprise, bet kolkas manes nesuzavejo ajnu bandytis ant tipsu...
bandysiu siandien as
o as katik is pasto - pasiemiau savo IBD Amethys surprise, bet kolkas manes nesuzavejo ajnu bandytis ant tipsu...
QUOTE(Sonie @ 2012 03 19, 19:01)
pasakok pasakok kaip padaryti
bandysiu siandien as
bandysiu siandien as
rodyk rodyk, gal as perimsiu:D nejaugi jis toks prastas
QUOTE(Pentarda @ 2012 03 19, 15:39)
Negaliu siuo metu video paziuret,nes darbe per tlf rasau, bet man visos spalvos gerai nusiima su nobility, nezinau net ar turiu kokia isskirt kad prastai butu : bet pabaigiau ir pelenej nusipirkau harmony kol anas pareis galesiu palyginti skirtuma
kas cia per reikalas?
QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 19, 19:22)
kas cia per reikalas?
Tirpiklis gi , tik firma gal tamstai nezinoma
Nu ka, mergicos Rodau nematyta reikala
Pirmas tai labai labai o antras tai biesas zino ziurau ziurau ir kol nepamatysiu ant nagu tol ir nesuprasiu gerai cia ar nelabai
Pirmas tai labai labai o antras tai biesas zino ziurau ziurau ir kol nepamatysiu ant nagu tol ir nesuprasiu gerai cia ar nelabai