Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 19, 12:20)
Nu grazi man ta High voltage wub.gif Reikia ir man jos ax.gif

Bet ji zinok kaip ir good gosipas, be 3 sluoksniu nesiziuri schmoll.gif Aishku labai liuks siaip ant kazko spalvai pakeisti.. ax.gif
va kad ir tep ant galiuku thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 kovo 2012 - 13:33
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 19, 14:27)
Bet ji zinok kaip ir good gosipas, be 3 sluoksniu nesiziuri schmoll.gif Aishku labai liuks siaip ant kazko spalvai pakeisti.. ax.gif
va kad ir tep ant galiuku  thumbup.gif
user posted image

oi jei kaip grazu, vasaros nuojauta i siuos nagucius ziurint wub.gif su kempinele papleksnota blizgi spalava ar su teptuku paskirstyta?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 19, 13:36)
oi jei kaip grazu, vasaros nuojauta i siuos nagucius ziurint wub.gif su kempinele papleksnota blizgi spalava ar su teptuku paskirstyta?

Su kempiniuku ten tas mixsas uzdetas smile.gif
Atsakyti
Nu vuo, mano naujasis pirkinys iš Pelenės smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 18, 21:24)
norėjau Jūsų pasiklausti - ar ir  Jums taip lengvai nusiima gel'lakas, kaip šitam video?  ,,,,,,,,,,

QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 18, 21:40)
as visada varkstu su harmony gelish good gossip doh.gif

Negaliu siuo metu video paziuret,nes darbe per tlf rasau, bet man visos spalvos gerai nusiima su nobility, nezinau net ar turiu kokia isskirt kad prastai butu g.gif: bet pabaigiau ir pelenej nusipirkau harmony kol anas pareis galesiu palyginti skirtuma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(freza80 @ 2012 03 18, 21:24)
norėjau Jūsų pasiklausti - ar ir  Jums taip lengvai nusiima gel'lakas, kaip šitam video?  ,,,,,,,,,,

QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 18, 21:40)
as visada varkstu su harmony gelish good gossip doh.gif

Negaliu siuo metu video paziuret,nes darbe per tlf rasau, bet man visos spalvos gerai nusiima su nobility, nezinau net ar turiu kokia isskirt kad prastai butu g.gif: bet pabaigiau ir pelenej nusipirkau harmony kol anas pareis galesiu palyginti skirtuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 03 19, 15:36)
Nu vuo, mano naujasis pirkinys iš Pelenės smile.gif

user posted image

Graziai atrodo smile.gif kazkiek i tickled pink nesa, bet gal sita pink nera tokia ryski
Atsakyti
Sveikos, noreciau jusu paklausti.. dejau Harmony pagrinda ir topa, o laka naudojau Perfect Nails (tokia ruda slapva su daugiausiai auksiniais blizguciais), taciau man kazkodel nagu galiukai apsidauze jau po 4dienu g.gif Ar zinote kodel? Atrodo ir laikiau po lempa gan ilgai, ne taip kaip harmony, tik biski, taciau vistiek jie nusizulino, nutrupejo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 19, 14:51)
Graziai atrodo smile.gif kazkiek i tickled pink nesa, bet gal sita pink nera tokia ryski

Na, realybėj ji gal šiek tiek švelnesnė, ne tokia rėkianti, bet vis tiek gana ryški smile.gif Belieka sulaukti vasaros ir įsigyti lengvą gėlėtą suknelę rolleyes.gif
Atsakyti
laba diena,
ar priimsite dar vieną savamokslę mėgėja į savo būrį biggrin.gif
vakar gavau visas priemones, tai šiandien jau knieti išmėginti viską ant savo nagų biggrin.gif kai baigsiu įmesiu rezultatą
Atsakyti
Uksne bigsmile.gif bigsmile.gif cia tas ruzavas is parodos?bet tai kai fotikas visai kitaip spalva man perteikia ax.gif Alia kaip gaivu ryshku bigsmile.gif thumbup.gif vasaros spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 19, 15:54)
Uksne  bigsmile.gif  bigsmile.gif cia tas ruzavas is parodos?bet tai kai fotikas visai kitaip spalva man perteikia ax.gif Alia kaip gaivu ryshku bigsmile.gif  thumbup.gif  vasaros spalva wub.gif

jo jo, ta pati smile.gif O realios spalvos nufotkint tai neįmanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2012 03 19, 16:44)
laba diena,
ar priimsite dar vieną savamokslę mėgėja į savo būrį biggrin.gif
vakar gavau visas priemones, tai šiandien jau knieti išmėginti viską ant savo nagų biggrin.gif kai baigsiu įmesiu rezultatą

mesk mesk, mes visad mielai rezultatus ziurim:) tik, kad cia manau megeju mazuma, daugiau profesionales. As megeja beja irgi 4u.gif
Atsakyti