Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 03 18, 20:45)
na man atrodo, kad tas itakos nuemimui neturi... blush2.gif
Ar as klystu? ax.gif

man tik siaip uzkliuvo ta kempinele...
Atsakyti
Aš tai bazę tepu su gelio teptuku - po truputį su šepetėliu uždedu ir teptuku įmasažuoju į nagą - taip ir bazė tauposi, ir plonai pasidengia, ir laiko gerai ax.gif
Atsakyti
Uzsikreciau ir as IBD Just spalvom...Vis dar ir dar norisi 4u.gif
Mergai,ar kas turit Harmony MAGNETO ? Kaip atsiliepimai? Ryt planuoju uzsakyma is Nagavitos daryti tai gal bus like po Pelenes g.gif

P.S. Imeskit ir mano Smokey Plam nuotraukyte i albuva,maciau tokios dar nera,gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 18, 19:48)
Mergai,ar kas turit Harmony MAGNETO ? Kaip atsiliepimai? Ryt planuoju uzsakyma is Nagavitos daryti tai gal bus like po Pelenes g.gif

Ma asmeniskai nelabai grazu....kazkokia nesamone...paauglems gal ir nieko, na..dar man juodziu nagus tuos priklijuotus tokius ilgus ilgus primena hihihi.gif As tik noreciau tos rudos spalvos be jokiu magnetu, nes grazi spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 18, 20:48)
Aš tai bazę tepu su gelio teptuku - po truputį su šepetėliu uždedu ir teptuku įmasažuoju į nagą - taip ir bazė tauposi, ir plonai pasidengia, ir laiko gerai ax.gif

o tai pertekliaus poto nenuiimineji jau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 18, 20:52)
Ma asmeniskai nelabai grazu....kazkokia nesamone...paauglems gal ir nieko, na..dar man juodziu nagus tuos priklijuotus tokius ilgus ilgus primena hihihi.gif  As tik noreciau tos rudos spalvos be jokiu magnetu, nes grazi spalva wub.gif

Rimtai? O as gudziausi,nes jau pora klienciu klause,gal turiu biggrin.gif Tai sakau,gal isigyt pora,juk ir be to magneto galima naudoti,arba viena,du nagiukus pagyvinti,kaip koki dizaina biggrin.gif greita...
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 18, 19:55)
Rimtai? O as gudziausi,nes jau pora klienciu klause,gal turiu biggrin.gif  Tai sakau,gal isigyt pora,juk ir be to magneto galima naudoti,arba viena,du nagiukus pagyvinti,kaip koki dizaina biggrin.gif  greita...

Taigi gal kitoms tikrai grazu..yra juk kam patinka, man tai nea...
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 18, 20:55)
o tai pertekliaus poto nenuiimineji jau? blush2.gif

nea, nes nėra ką ten nuimti ax.gif tiesiog labai saikingai tepu teptuku - t.y vieno šepetėlio panardinimo į buteliuką užtenka penkiems nagams blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ORDI @ 2012 03 18, 20:48)
Uzsikreciau ir as IBD Just spalvom...Vis dar ir dar norisi 4u.gif

aš turiu vieną spalvą iš Magneto - kažkaip nebenoriu kitų, nes įspūdžio tikrai didelio nėra blush2.gif galiu atsiųsti į paštą foto, nes įkelti čia nemoku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 18, 21:00)
Papildyta:
aš turiu vieną spalvą iš Magneto - kažkaip nebenoriu kitų, nes įspūdžio tikrai didelio nėra blush2.gif  galiu atsiųsti į paštą foto, nes įkelti čia nemoku ax.gif

O sunku su juo daryti? Visada gaunasi?
Jei nesunku,atsiuskite nuotraukyte man i pasta viktorija.barauskiene@yahoo.co.uk
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 18, 21:08)
O sunku su juo daryti? Visada gaunasi?
Jei nesunku,atsiuskite nuotraukyte man i pasta viktorija.barauskiene@yahoo.co.uk
Aciu labai 4u.gif

Jau anksčiau minėjau, kad spalva sodri, daug pigmento. O minusai - labai sunku nutaikyti , kad bangelė būtų per vidurį, nuolat įtapnoju su magnetu į laką, nes norisi vis arčiau palaikyti. Taip pat, magneto neužtenka ilgesniam nagu (man ant tipso tik du trečdaliai teužsidengė). O pliusas tame, kad jei kas nesigauna - tiesiog brauki teptuku per nagą ir bandai iš naujo ax.gif
Atsakyti
user posted image[/url]
[/quote]

grazios, slate ir as noreciau isigyt, na gal kita men:)
Atsakyti
[quote=Emsija,2012 03 18, 13:07]
niekas nelaiko wink.gif
[/quote]

va cia tai bendravimo kultura....turinti isliekamaja verte ateinancioms kartoms, po daugelio metu lotuliukas.gif
[/quote]

[quote=tamosiuke,2012 03 18, 13:27]
Nu zinot ka.....as tyliu...PONE MODERATORE doh.gif Bet kulturingo bendravimo uzimant sitas pareigas turetumet pasimokinti 4u.gif
[/quote]

čia į ateitį:

i 
Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą).
Atsakyti