Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 18, 20:11)
Nu tai va tuoj galesi ir atsilakuot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ta bing sherry irgi labai grazi, tokia ryyshki emaline rauudona  wub.gif Apie mango-tyliu, ten isvis geris  thumbup.gif

geda prispazint, bet as kaiptik Raudonos emalines jokios i neturiu doh.gif doh.gif doh.gif

o pelenej gal gyvai IBD Amethyst surprise matei? bigsmile.gif nes as ja uzsisakius kolkas negaunu, tai net nezinau.. galvos skausmas man... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 18, 19:13)
geda prispazint, bet as kaiptik Raudonos emalines jokios i neturiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o pelenej gal gyvai IBD Amethyst surprise matei? bigsmile.gif nes as ja uzsisakius kolkas negaunu, tai net nezinau.. galvos skausmas man... doh.gif

Tai va daba turesi tikra grozi wub.gif wub.gif
neturi Nagavita sitos spalvos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 18 kovo 2012 - 19:15
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 18, 20:15)
Tai va daba turesi tikra grozi  wub.gif  wub.gif
neturi Nagavita sitos spalvos schmoll.gif

xe xe o as turesiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir galesiu didziuotis savo lavonspalvio nagais biggrin.gif kai visos klientes suzinos, kad toki lobi turiu tai iskart kaip vejas pas mane dums... biggrin.gif per naktsi dirbt reiks biggrin.gif biggrin.gif

jezaw jezaw... ziurau i ta spalva ir meldzius, kad bent ponormale butu.. nezinau kas man i mozgus sove kai ja uzsisakinejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 18, 19:19)
xe xe o as turesiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir galesiu didziuotis savo lavonspalvio nagais  biggrin.gif kai visos klientes suzinos, kad toki lobi turiu tai iskart kaip vejas pas mane dums... biggrin.gif per naktsi dirbt reiks  biggrin.gif  biggrin.gif

jezaw jezaw... ziurau i ta spalva ir meldzius, kad bent ponormale butu.. nezinau kas man i mozgus sove kai ja uzsisakinejau biggrin.gif

As manau zinok bus grazi, irgi tokia blizgiai perlamutrine, na tokia vo kaip Slate kur pilka dejau,tokia kaip holografine turetu but manau g.gif As visai irgi tokios norec smile.gif
Atsakyti
norėjau Jūsų pasiklausti - ar ir Jums taip lengvai nusiima gel'lakas, kaip šitam video? g.gif

http://www.youtube.c...h?v=FCnodKshQSQ

(žiūrėti nuo 3.57 ax.gif )

Man, kad ir naudojant Harmony valiklį, dažnai tenka su lazdele pagremžti doh.gif Ir padildau normaliai, ir palaikau 15 min, bet kad taip lengvai viskas nusibrauktų - nė syko nebuvo... blush2.gif

kažkokių durnų video prisirankiojau doh.gif

http://www.youtube.c...p;v=HJeKB8SUwX0

šitam dar nenudžiovinus pagrindo, nuvalomas perteklius blink.gif ir šitam, ir prieš tai nurodytam video kažkodėl lipnumas valomas kiekvienam nagui atskira servetėle... ir nagai šiaušiami 240 dilde g.gif

nu žodžiu, nesuprasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freza80: 18 kovo 2012 - 19:32
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 18, 20:22)
As manau zinok bus grazi, irgi tokia blizgiai perlamutrine, na tokia vo kaip Slate kur pilka dejau,tokia kaip holografine turetu but manau g.gif As visai irgi tokios norec smile.gif

nu kai tik gausiu - pleskinsiu pasirodyt biggrin.gif

QUOTE(freza80 @ 2012 03 18, 20:24)

Man, kad ir naudojant Harmony valiklį, dažnai tenka su lazdele pagremžti doh.gif  Ir padildau normaliai, ir palaikau 15 min, bet kad taip lengvai viskas nusibrauktų - nė syko nebuvo... blush2.gif

man irgi niekada taip graziai ir lengvai nenusiima, o dirbu irgi su HG nuemikliu.... uztad labai ir nemegstu nuemimo biggrin.gif

O as dar noriu paklausti jusu - kaip tepat baze ar jus ja paprasciausiai kaip laka uztepat ar dar biski paraukot , imasazuojat i naga. Nes man nagavitoj sake, kad reikia gerokai ja patrynaliot, imasazuot, kad geriau laikytusi... tai vat ir nezinau... kaip jus darot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 18, 19:33)
n
O as dar noriu paklausti jusu - kaip tepat baze ar jus ja paprasciausiai kaip laka uztepat ar dar biski paraukot , imasazuojat i naga. Nes man nagavitoj sake, kad reikia gerokai ja patrynaliot, imasazuot, kad geriau laikytusi... tai vat ir nezinau... kaip jus darot? g.gif

As taip lengvai "imasazuoju" visad smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 18, 20:35)
As taip lengvai "imasazuoju" visad smile.gif

niu vadinas tada gerai darau viska biggrin.gif nors kai pradedu braukalioti, tai klientes ziuro kaip i nemoksa kokia biggrin.gif
Atsakyti
norėjau Jūsų pasiklausti - ar ir  Jums taip lengvai nusiima gel'lakas, kaip šitam video?  g.gif

as visada varkstu su harmony gelish good gossip doh.gif
Atsakyti
norėjau Jūsų pasiklausti - ar ir  Jums taip lengvai nusiima gel'lakas, kaip šitam video?  g.gif

http://www.youtube.c...h?v=FCnodKshQSQ

(žiūrėti nuo 3.57  ax.gif )

Man, kad ir naudojant Harmony valiklį, dažnai tenka su lazdele pagremžti doh.gif  Ir padildau normaliai, ir palaikau 15 min, bet kad taip lengvai viskas nusibrauktų - nė syko nebuvo... blush2.gif

kažkokių durnų video prisirankiojau doh.gif

bet ar man tik atrodo ar nuemimui naudoja ne vata o kazkokia kempinele?

Atsakyti
ir siaip kas liecia nuemima - tai man IBD naujieji lengviau nei HG nusiima blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 18, 20:42)
bet ar man tik atrodo ar nuemimui naudoja ne vata o kazkokia kempinele?

na man atrodo, kad tas itakos nuemimui neturi... blush2.gif
Ar as klystu? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 18, 20:44)

Sonie-as tai pamasazuoju t.sakant baze i naga, taip pamokino, taip as ir darau...

niu tada nuraminot thumbup.gif
Atsakyti
Nu fainu jus cia spalvu parodet thumbup.gif pasipirkot mergos kaip reikiant bigsmile.gif As tai dziaugiuosi, kad sudo nepasipirkau nemacius, nes tiek So in love, tiek Mau sunset fainos spalvos wub.gif

Kas del to nuemimo, tai tikrai taip nenusiima schmoll.gif jauc niekam dar taip nera nusieme biggrin.gif

Sonie-as tai pamasazuoju t.sakant baze i naga, taip pamokino, taip as ir darau...
Atsakyti