Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 03 18, 06:10)
O tu NSI siunteis ar cia pirkai? As galvoju apie IBD naujaji balta, neteko girdet kaip jis? Nes kolkas turiu tik HG, bet per kelis sluoksnius nubalinu asta galiuka  biggrin.gif

As siunciausi, net Nagavita man rodos irgi juos turi g.gif Maniskis baigesi, reikia ir man naujo ir mastau ar siust ar cia pirkt.

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 18, 08:55)
griebiau mango, prakeikta so in love doh.gif  lotuliukas.gif  smoky pluma,mauisunset ar kaip ten ja...poto kazkokia pilkai murzina blizgia - "slate ":geda2:

kodel ta so in love prakeikta? biggrin.gif Man irgi idomu kaip ta mau ten kazkaip atrodo, nes as ja irgi uzsisakiau..

QUOTE(Zmonke @ 2012 03 18, 10:25)
O gal kokybiska podielka? Kaip uz beveik 2 kart zemesne kaina gal verta demesio ar ne?
Ar = kinietiskiems po 3 $ ?

Tikrai nezinau, nes kaip jau sakiau as ju neperku. O jus pabandykit ir zinosit kas ten per daiktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 18, 12:13)
Slate tai tokia asfaltine blizganti perlamutrine :  http://www.alexandar...-SLATE-14ml.jpg

maui sunset : http://www.alexandar...SUNSET-14ml.jpg

Kai nulakuosiu,imesiu nuotraukike tipso veliau smile.gif

Aciu, slate labai idomi, nemaciau dar niekur tokios beveik juodos su blizguciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 18, 11:23)

kodel ta so in love prakeikta? biggrin.gif  Man irgi idomu kaip ta mau ten kazkaip atrodo, nes as ja irgi uzsisakiau..

Nu tai ka va spalva superine grazi, o tas perlamutras kai lakuoji dryzuojas - mane zudo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As nebesuprantu jau, tai amazon.com jau siuncia i Lietuva ar ne? Tikiuosi galesit paziuret nuoroda, cia i amazone.com parduotuve beutyland iejus, ziuriu kur siuncia, tai tarp europos saliu ir lietuva pamineta, siuntimas beveik 4 doleriai, ibd just gel polish laku yra uz penkis dolerius, tai bendra suma 10 nesiekia, ar taip gali but? Niekas nebandet siustis is cia?

oi nuoroda is tos laimes pamirsau ikelt biggrin.gif
http://www.amazon.co...K#aag_legalInfo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 18 kovo 2012 - 12:27
QUOTE(Emsija @ 2012 03 18, 12:26)
oi nuoroda is tos laimes pamirsau ikelt biggrin.gif
http://www.amazon.co...K#aag_legalInfo

Laka ikelkit i krepseli ir ta nuoroda cia idekit, nes nematau as cia nieko nei kur siuncia nei kaip lakas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 18, 13:36)
Laka ikelkit i krepseli ir ta nuoroda cia idekit, nes nematau as cia nieko nei kur siuncia nei kaip lakas atrodo biggrin.gif

niu pvz sitas lakas:)
http://www.amazon.co...=A33FD3Y4Y2KL4K

tada as ieinu i ta parduotube beautyland, tada ziuriu detailed seller information, tada matau i apacia kainas siuntimo ir isvardintas salis smile.gif
ar as kazka blogai cia darau?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 03 17, 20:29)
ATSIPRASAU nezinojau kad cia forumas - KONCLAGERIS. kaip sakant: " shak levo, shak v pravo- RASTREL"!!!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

susipažinkit su taisyklėm:

i 
Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo.

QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 17, 20:40)
Vat todel is situ ,,bendru,, taip sakant temu daug kurios tikrai fainos temos isejo i Bendramincius, nes tikrai kartais jautiesi kaip konclagery drinks_cheers.gif

niekas nelaiko wink.gif
Atsakyti
niekas nelaiko wink.gif
[/quote]

va cia tai bendravimo kultura....turinti isliekamaja verte ateinancioms kartoms, po daugelio metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 18 kovo 2012 - 13:09
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 18, 13:03)
niekas nelaiko wink.gif

Nu zinot ka.....as tyliu...PONE MODERATORE doh.gif Bet kulturingo bendravimo uzimant sitas pareigas turetumet pasimokinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonke @ 2012 03 18, 00:36)
Bet taip ir neisigilinau, ties kuo pasibaige diskusijos, as kaip tik balta sugalvojau pasikeisti, turiu kinietiska, ir siaip ne toks jau jis prastas, kiek papilkeja tik. Gelishui, juolab baltam, kuris sueis tik ant galiuku gailiu finansu ziauriai... Gelisho pigiau 45 lt niekur nerandu sad.gif
Gal Shelac, bet kuo skiriasi CND Shellac (kurio mazesnis kiekis ir didesne kaina) nuo Bluesky Shellac, jo kaina gan padori 10 $?

Jei pirksite CND Shellac prancūziškam manikiūrui, tai pirkite "Cream puff" spalvą - ji labai labai balta. Žiauriai gera spalva prancūziškam 4u.gif
To Shellac bluesky nepirkite. Paddielka ir lieka paddielka 4u.gif

QUOTE(ORDI @ 2012 03 18, 10:26)
Labukas 4u.gif  Pasirodau kaip ant mano naguciu atrodo IBD Smokey Plum. Man visai nieko ziurisi biggrin.gif

labai gražu: ir spalva, ir nulakavimas 4u.gif
Atsakyti
Merginos,
gal galit pasakyt kokius teptukus geriau pirkti geliniam lakui? Gi prancūzui valyt reik... kokius rekomenduotumėt iš ebay? gal ir pačios kokius esat nusipirkusios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 18, 11:26)
Labukas 4u.gif  Pasirodau kaip ant mano naguciu atrodo IBD Smokey Plum. Man visai nieko ziurisi biggrin.gif

wub.gif Vadinasi neprašoviau thumbup.gif
Tiką gryžau iš Vln, ir papirkau šitą spalvikę drinks_cheers.gif
Atsakyti