Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 17, 19:46)
panasiausiai matosi va sitoje foto spalva

Bet graži spalva... wub.gif
Tokia nei tai pilka nei tai ruda thumbup.gif gera.Reik į ją man užmesti akį mirksiukas.gif

Ar bandėt kas nors su ilgalaikiais padaryti matinį efektą?
Papildyta:
Mergaitės pažiūrėkite ką radau bigsmile.gif clap.gif clap.gif blink.gif ohmy.gif

Kokių gerų mix'ų bigsmile.gif Mix'sai
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 17, 20:08)
Tokia nei tai pilka nei tai ruda  thumbup.gif gera.Reik į ją man užmesti akį  mirksiukas.gif
Papildyta:
Mergaitės pažiūrėkite ką radau  bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif  blink.gif  ohmy.gif

Kokių gerų mix'ų  bigsmile.gif Mix'sai

ar jos cia ne su sausais blizguciais miksuoja uv laka? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 17, 18:46)
dar turiu va sita http://www.nailxpres...;product_id=764, tai su ja viskas tvarkoje, ryski spalva thumbup.gif

oi as sitos labai laukiu, begioju i pasto dezute paziuret kasdiena ar jau yra pranesimas apie siuntini smile.gif labai grazi spalva smile.gif
Atsakyti
Kaip namų sąlygomis suklijuoti įskilusį nagą be šilko.... blink.gif Suklijuoti įskilimus be šilko
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 03 17, 20:28)
ar jos cia ne su sausais blizguciais miksuoja uv laka? g.gif

Kaip aš supratau, kad ant spalvos dar lipnios barsto blizgučius, su sausu teptuku perbraukia kelis kartus, kad neliktų nereikalingo kiekio blizgučių ir tada tepa 2 k. Topą.
Bet aš manau juos įmaišius į tas išvardintas spalvas gautųsi dar gražiau ir paprasčiau.

O gal kas žinote kur Lietuvoje galima būtų nusipirkti tų Holo Glitter ?
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 17, 16:31)
Siaip UK be sertifikatų ir be jų apmokymu nelabai kur nusipirksit priemones. Kiek teko girdeti turi gamintojo apmokymus praeiti ir tada gaunu galimybe pirkti jų produkcija. Panos iš ebay siunčiasi. Nes kiek gyvenau, tai neteko už matyt pardes, kur galėčiau nusipirkti kad ir OPi laku ar kažko panašaus.
Cia USA kiek suprantu  g.gif

Sally pardej as pirkausi beveik viska, nuo OPI dildes padams iki OPI laku ir t.t. viska jie parduoda ir viska gali nusipirkti, tik meistrams kaina kita nei ne meistrams. As kadangi jokio sertifikato neturejau, tai pirkausi kaip ir visi mirtingieji 4u.gif biggrin.gif Tik kai ko kainos nelabai patrauklios.....
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 17, 20:52)
Sally pardej as pirkausi beveik viska, nuo OPI dildes padams iki OPI laku ir t.t. viska jie parduoda ir viska gali nusipirkti, tik meistrams kaina kita nei ne meistrams. As kadangi jokio sertifikato neturejau, tai pirkausi kaip ir visi mirtingieji 4u.gif  biggrin.gif Tik kai ko kainos nelabai patrauklios.....

matai kaip ax.gif o as kaip buvau man be korteles is viso nesileido i kalbas,as nors pazymejimus turiu,bet ju parduotuves korteles neturiu,nepardave nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 17, 20:08)
Tokia nei tai pilka nei tai ruda  thumbup.gif gera.Reik į ją man užmesti akį  mirksiukas.gif
Papildyta:
Mergaitės pažiūrėkite ką radau  bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif  blink.gif  ohmy.gif

Kokių gerų mix'ų  bigsmile.gif Mix'sai

cia labai aiski nuotrauka yra smokey plum smile.gif

http://forum.pursebl...nly-716950.html
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 17, 16:42)
Pirkimus parodoj derinkitės per AŽ. Ši tema apie ilgalaikį gelinį lakavimą, o ne kas, kad ir ko eis į parodą, ar galės nupirkt, ar ne.

ATSIPRASAU nezinojau kad cia forumas - KONCLAGERIS. kaip sakant: " shak levo, shak v pravo- RASTREL"!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 17, 21:24)
cia labai aiski nuotrauka yra smokey plum smile.gif

http://forum.pursebl...nly-716950.html

Na ji tokia panaši į HG Exhale g.gif tik tamsesnė, bet į Exhale įlašinus raudonos ir jaučiu gautūsi tokia panaši. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 03 17, 20:29)
ATSIPRASAU nezinojau kad cia forumas - KONCLAGERIS. kaip sakant: " shak levo, shak v pravo- RASTREL"!!!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Vat todel is situ ,,bendru,, taip sakant temu daug kurios tikrai fainos temos isejo i Bendramincius, nes tikrai kartais jautiesi kaip konclagery drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 17, 20:30)
Na ji tokia panaši į HG Exhale  g.gif tik tamsesnė, bet į Exhale įlašinus raudonos ir jaučiu gautūsi tokia panaši. g.gif

Ne ne nepanasi ji i exhale schmoll.gif Superine prislopinta violeto spalva wub.gif Kazkas buvo jau ja imetes, ideciau ir as, bet sugedo mano kompo kazkuri programa, neikelia nuotrauku is fotiko ir negaliu parodyt bash.gif
Atsakyti
vis skaitau skaitau, bet pasireiskiu vis reciau smile.gif

dbr pamasciau, kad bijau bandyti ibd spalvas, isitikinau kad HG laiko gerai ir galvoju kad ibd laikys prasciau, tiksliau is vis nelaikys...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 17, 21:01)
dbr pamasciau, kad bijau bandyti ibd spalvas, isitikinau kad HG laiko gerai ir galvoju kad ibd laikys prasciau, tiksliau is vis nelaikys...

O tu nebijok, bet pabandyk kokia viena biggrin.gif gerai jos laiko, as viena pabandziau ir isitikinau-laiko super!!
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 17, 22:07)
O tu nebijok, bet pabandyk kokia viena biggrin.gif gerai jos laiko, as viena pabandziau ir isitikinau-laiko super!!

po praeito bandymo kazkaip baisu...
bet gal reik pabandyt, ypac kai idejot nuorodele uz nebloga kaina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 17 kovo 2012 - 21:18