Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2012 03 16, 19:42)
koki laka naudojat?

Harmony gelish black cherry berry spalva. harmony gelish pirkau viską, tiek lakus tiek top, tiek fundation.
negi galėjo kiniečiai lemputes senas įkišt? nors jos dėžutėj supakuotos buvo...
Atsakyti
QUOTE(Kvepianti kava @ 2012 03 16, 18:58)
Harmony gelish black cherry berry spalva. harmony gelish pirkau viską, tiek lakus tiek top, tiek fundation.
negi galėjo kiniečiai lemputes senas įkišt? nors jos dėžutėj supakuotos buvo...

Na jei teplioja tik šiek tiek tai gal normaliai, bet jei gerokai tada manau lemputese bus bėda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 16, 20:14)
Na jei teplioja tik šiek tiek tai gal normaliai, bet jei gerokai tada manau lemputese bus bėda g.gif

O vat kad kokia pažystama turėtų tai nueičiau išmėgint lakus prie kitos lempos ir pamatyt koks efektas, gi į saloną neisiu pasiskolint lempos biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 16, 19:42)
Ingeborgita va dabar uzsimaniau as to perliuko  wub.gif
Laukiu morkytes foto, kazin kaip jis ant tipso  g.gif
nelabai supratau kas cia pagal jus varo ant pradedanciu g.gif  Taip jei jau odeles karpant jos pazeidziamos tai geriau ju nekarpyti, nei kliente paleisti kruvinais pirstais  doh.gif beje tokiu klienciu tikrai nera gausu, be to as visada atsiklausiu klienciu ar kerpam ar tik stumdom, todel is dalies tai daugiau klientes pasirinkimas, zinoma ir patariu. Kitas dalykas kai kurios ir desimt metu dirbdamos neismoksta dailiai odeliu karpyt, o kitos tiesiog tam gime buna  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif gaila, kad nenufotkinau tos klientes naguciu - vaizdas klaikus buvo - tos odeles kaip iskandziotos doh.gif
del higieninio ir paprasto manikiuro - tai mano daugiau nei puse klienciu PACIOS renkasi tik atstumdyt odeles ir net prie geriausiu noru ju neikalbesi ju karpyt... o kai odeliu nekarpai, su laiku jos ir augt nustoja... ir siaip - ziuriu, akd darosi populiaru ju nebekarpyt... pvz kiek zinau, pavyzdziui UK net draudziama karpyti jas isvis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvepianti kava @ 2012 03 16, 21:26)
O vat kad kokia pažystama turėtų tai nueičiau išmėgint lakus prie kitos lempos ir pamatyt koks efektas, gi į saloną neisiu pasiskolint lempos biggrin.gif lotuliukas.gif

as turiu black cherry berry, man teptuka patepa siek tiek, o ir virsus kiek lipnus buna, bet as jo nelieciu- jei tik norisi papiesti ka, tai ta lipnuma pavalau- cia tuo atveju, kai nenoriu 2 topu deti...
siaip kiek as zinau, tai ir turi buti lipnus
o vat kai jau pradejo tepant topa sepetelis nuimineti spalva- na kaip cia aiskiau parasyti- uzlakuoji viskas tvarkoj, o tepant topa , spalvytes maziau lieka- tada supratau, kad laikas lempas keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvepianti kava @ 2012 03 16, 19:26)

o paskutiniame etape kai top coat uždedate, ar sustingsta jis? ar irgi antspaudus galima dėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvepianti kava @ 2012 03 16, 20:26)

man tai atrodo viskas gerai tau su ta lempa, as irgi namie sau lakuoju, is pradziu keista buvo, kad lipnus lakas lieka po lempos, bet gi taip ir turi but, dek antra sluoksni, topa ir viskas bus gerai. Jei uzkabini su pirstu ta lipnu sluoksni, tai nieko tokio, topas ta zyme panaikins Taip pat ir del prancuzo, tikrai buk rami nenuvalysi tu to lako su sepeteliu taisydama, pabandyk ir pati isitikinsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 16, 14:42)
laba
as ka tik is parodos- jokiu super akciju tikrai nemaciau ir jei buciau pirkusi bilieta tai tikrai jausciausi apgauta...taip susinervinau, kad net savo spargalkes neissitraukiau ir ko reikia nenusipirkau
Akcijos daugiausia plauku ir kuno prieziuros priemonem... na as aisku labai ir neziurinejau, bet vat labai ieskojua gehwol atstovu  o ju nebuvo... ech...

nezinau kaip tu ten vaiksciojai, as asmeniskai nagavitoj ibd just gel laku prisipirkau ir tikrai verta akcija. 3 perki 4 nemokamai.vienu zodziu pinigu daug palikau.ir spalvos superines 4u.gif dabar galvoju gal dar rytoj nulekt, pamirsau doh.gif paklaustti gal ir ant gelisho yra akcija.gal kas zino?kol vyras duoda pinigu tai reikia tai reikia grebt lotuliukas.gif thumbup.gif o tai paskui bus velu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 03 16, 20:33)
o paskutiniame etape kai top coat uždedate, ar sustingsta jis? ar irgi antspaudus galima dėti?  4u.gif

man tai galima po topo antspaudus det, ty jis lipnus kol nenuvalau lipnumo. Bet taip juk ir turi but, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 16, 19:40)
man tai galima po topo antspaudus det, ty jis lipnus kol nenuvalau lipnumo. Bet taip juk ir turi but, ar ne? g.gif

na man irgi būna šiek tiek lipnu: ir spalvos, ir topas, kol su cleanseriu nenuvalau po visko. Manau, kad viskas jums gerai su ta lempa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 03 16, 21:37)
nezinau kaip tu ten vaiksciojai, as asmeniskai nagavitoj ibd just gel laku prisipirkau ir tikrai verta akcija. 3 perki 4 nemokamai.vienu zodziu pinigu daug palikau.ir spalvos superines 4u.gif dabar galvoju gal dar rytoj nulekt, pamirsau doh.gif  paklaustti gal ir ant gelisho yra akcija.gal kas zino?kol vyras duoda pinigu tai reikia tai reikia grebt lotuliukas.gif  thumbup.gif o tai paskui bus velu unsure.gif

nu geras... as pirkau, nieko nepasake, nepasiule, gal reikejo klausti arba akis praplauti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 16, 20:30)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif gaila, kad nenufotkinau tos klientes naguciu - vaizdas klaikus buvo - tos odeles kaip iskandziotos  doh.gif
del higieninio ir paprasto manikiuro - tai mano daugiau nei puse klienciu PACIOS renkasi tik atstumdyt odeles ir net prie geriausiu noru ju neikalbesi ju karpyt... o kai odeliu nekarpai, su laiku jos ir augt nustoja... ir siaip - ziuriu, akd darosi populiaru ju nebekarpyt... pvz kiek zinau, pavyzdziui UK net draudziama karpyti jas isvis... 4u.gif

Vat cia mane nustebinai,kad kirpti nenori,man kolkas nei vienos tokios nebuvo:) aisku as ir neseniai darau smile.gif

Dar idomu ar ibd spalvos man tikrai tiks su harmony baze naudot,jei Pelenej tokia nuolaida,tai prasysiu drauges parvesti 4u.gif Ir ar tepimas nebus labai sudetingas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SYRIA: 16 kovo 2012 - 20:05