Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Bet rimtai... ku uzdirbu tu isleidziu ant visokiu nesamoniu... vyrui siandien sakau " *****, per mazai uzdirbu", a tas man sako "man atrodo poreikiai per dideli".. biggrin.gif prisisnekejo.. dabar tegul krapsto man pelenei biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 15, 22:14)
doh.gif Žiauru..... bet kiek daug klientčių , kaip ir pas mane ateina nusilakuoja pagalvoja ai kas čia yra nueisiu kur pigiau ir ptoo gryšta galvas nuleidę, nes tai tas tai anas negerai, tai nagus nudildė perdaug tai kažko nedadarė. Užas užas i košmar....

pas mane siandien irgi viena gera buva - ateina su 3 dienu geliniu lakavimu - visur po puse nago neber... manikiuras padarytas - visur kraujai paleisti, odods isdraskytos./.. nu pas ja kapiliarai arti - as jai sakau - jums patariu saugu manikiura, be karpymu, o ta man sako - tai nieko tos odos, uzgis gi... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Laba,
pavadinimai kaip ir tie patys, o buteliukai skiriasi

http://www.ebay.com/...=item27c46666ba

http://www.ebay.com/...=item231a72b057

ir as uzsimaniau IBD SEA PEARL, tai turbut antras variantas cia buvo isreklamuotas
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 15, 19:51)
laba vakara,
tai ryt lekiam i parodele-pagaliau sulaukem!!!

Nius kaip as jums pavydz blush2.gif Man gan per brangu vienai trenktis is Pnv, ir dar dukryte ieskotis kam palikt...
Plyyyyyyzzzzz, merginos, is anksto prasau pasidalinti ispudziais is ten 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gugiene @ 2012 03 15, 21:02)
Laba,

ir as uzsimaniau IBD SEA PEARL, tai turbut antras variantas cia buvo isreklamuotas

Manau, kad cia vienas ir tas pats, tik antram reali foto ikelta, ir + nesiuncia i LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juste_girl @ 2012 03 15, 22:52)
Manau, kad cia vienas ir tas pats, tik antram reali foto ikelta, ir + nesiuncia i LT  4u.gif

Man del buteliuku klausimas iskilo, nes jie skirtingi, kad nebutu paskui padielka smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Na, parodon jau susiruoset? bigsmile.gif
Cia jum pavasario "musmires" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 15, 21:22)
o ta man sako - tai nieko tos odos, uzgis gi... doh.gif  doh.gif  doh.gif

iš tiesų yra tokių moterų, kurios žino, kad nagus susigadins, bet dzin... ir ištiesų nepagalvoja, kad ant tiek susigadins, kad paskui verks. Vienu žodžiu, nemato skirtumo tarp kokybės. Va su viena pažįstama kalbėjau, tai ji irgi su tais kinietiškais kažkur "papigiai" lakavosi, sakau: "susigadinsi nagus", o ji: "ai, juk vistiek visur chemija, ir geruose lakuose ir tuose prastuose, tai koks maždaug skirtumas pigiau ar brangiau tuos nagus susigadinti" blink.gif Ai, maždaug, gal pradės sluoksniuotis, ai pasitepsiu nailteko kurį laiką. Bet kad išplonės pats nagas ir bus skaudu po šiltu vandeniu rankas kišti, tai nepagalvoja.
Na man toks požiūris tai ką aš žinau... blink.gif Na, būna įdomių žmonių... 4u.gif

QUOTE(gugiene @ 2012 03 15, 22:02)
Laba,

Čia viena gamintojo nuotrauka (beje ten net ne nuotrauka, o su kompu daryta smile.gif ), o kitą buteliuką pats pardavėjas nusifotografavęs. Čia tas pats gelinis lakas biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės,
gal kas šian į Pelenę eis? Gal galėsit papasakoti, gal Nagavita kokią akciją gelishui ar ibd sugalvojo? Na tipo, du perki vienas nemokamai ar kažką panašaus g.gif facebooke mačiau viena mergelė užklausė ar pigiau bus, tai atsakė, kad gelishas kainuos 55lt, tai nuolaidos jiems nebus verysad.gif Nors tikėtis kažko, tai nelabai tikiuosi, abo jie labai jau skūpija dėl nuolaidų. O gal mane čia visokie prekybcentriai išlepino, kad be nuolaidos ne lygis pirkti lotuliukas.gif ir vis visko noriu pigiau su akcijos ženklu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. būsiu begalo notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif , nes žiauriai noriu kelių spalvyčių, o nuėjus į tokią parodą, tai akys paklaiksta ir to ir ano i da trečio noriu, o piniginė visai nepaklūsta mano norams, tai reik biški pirkinius ir išlaidas pasiplanuoti, a tai vyras poto pirti gali užkurti, jei pamatys kiek ir ko prisipirkau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviesuliukasss: 16 kovo 2012 - 11:15
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 15, 20:51)
nezinau koks ten ssss... buvo uzdetas, bet nuimti be sansu- jis net nesitirpino!!!

Man ir viena kliente buvo, per du kartus tirpinau ir praktiskai beveik nieko doh.gif Tai teko su dilde stipriai pasiausti doh.gif Sakau su kuo buvo lakuota, o ji : ai ka as zinau doh.gif

O dabar jos naguciai ne kokie, ir paciai nesmagu, bo pagalvos, kad as tokius jai padariau doh.gif O ir eina velniai zino kur ir lakuoja su velniai zino kuom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 05, 22:35)
Dazniausiai,klientem kurioms lakuoji pirma karta,tai pasidomi kaip nusivalyti,ar paciom imanoma ir pan. Nesidomi tos,kurios buna kazkiek pasidomejusios apie tai arba ne pirmas kartas 4u.gif
Pasakau,kad imanoma nusivalyti paciom,bet kokybiskai ir saugiai,nepazeidziant nago ploksteles,geriau kreiptis i manikiurinike kuri dirba su ilgalaikiais..

Nesąmonė, kad pati būtinai pažeisiu nagą. Ilgalaikį lakavimą vaikštau daugiau nei metus laiko darytis ir visą laik pati nusivalau. Nagai sveiktu sveikutėliai, net manikiūrininkės stebisi, kokie geri nagai (niu tai pasigyriau blush2.gif , bet nagai tikrai mano geri). Juk nusilavyti labai lengva, manikiurininke daro lygiai taip pat: padildina lako viršutinį sluoksnį, suvilgo vatą valikliu su acetonu, uždeda ant nago, užvinioja folija ir palaiko 10-15 min, tada tiesiog ištirpsta tas gelinis lakas, jei reikia dar sykį užvinioja vatą. Ir viskas. Paprasčiau nebūna.
Papildyta:
QUOTE(dianulle @ 2012 03 16, 12:44)
Nesąmonė, kad pati būtinai pažeisiu nagą. Ilgalaikį lakavimą vaikštau daugiau nei metus laiko darytis ir visą laik pati nusivalau. Nagai sveiktu sveikutėliai, net manikiūrininkės stebisi, kokie geri nagai (niu tai pasigyriau blush2.gif , bet nagai tikrai mano geri). Juk nusilavyti labai lengva, manikiurininke daro lygiai taip pat: padildina lako viršutinį sluoksnį, suvilgo vatą valikliu su acetonu, uždeda ant nago, užvinioja folija ir palaiko 10-15 min, tada tiesiog ištirpsta tas gelinis lakas, jei reikia dar sykį užvinioja vatą. Ir viskas. Paprasčiau nebūna.

pamiršau parašyt su kokiu laku - lakuoja man su harmony gelish
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif
sakykit, o jus nei viena nedirbat su CND shellac? Ar jis nepopuliarus Lt?
Atsakyti
QUOTE(dianulle @ 2012 03 16, 12:48)
Papildyta:
pamiršau parašyt su kokiu laku - lakuoja man su harmony gelish

nesupoykite, jokiu budu nekritikuoju manikiurininkes ar dar kazko, bet nelabai jau man geras ispudis apie ja susidaro jheigu ji gelini laka nuimineja su paprastu valikliu, o ne su specialiu nuemeju doh.gif

o del naguciu - vadinasi esate viena is nedaugelio turinciu super gerus nagucius blush2.gif pftu pftu pftu, kad tik nenudyvit mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nesupykit,bet as jau pyksiu tuoj, varot ant tu praadedanciu manikiurisciu tai juodai,buna geru buna nelabai...Pacios juk ir ne su dilde rankose gimet g.gif Pati pradedu sita darba,dariau kuri laika nemokamai,dabar pradedu mazesne kaina,lakuoju su harmony. Kazkuri ten raset,kad klientes odeles problematiskos,siulet tik atstumti,nu nezinau,bet jei man reik jas kirpt tai reik,viena kart stumsi,antra vistiek reiks nukirpt..Vat neseniai buvo mergaite,pati pasake,kad problematiski du pirstai is penkiu ir tikrai labai jautrus,ir maziukas pakraujavo,bet tikrai nieks jai nieko neisdraske biggrin.gif bet juk negaliu tris odeles kirpt,o dvi tik atstumt,tai kaip atrodys? schmoll.gif
Atsakyti