Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 03 15, 20:19)
man trecioji  wub.gif  wub.gif  wub.gif reiks peleneje ciupt  biggrin.gif
ji rokia perlamutras ane? Ji ale tokia?
user posted image

thumbup.gif aga panaši labai, tik nžn ar tokį baltumą turės, kaip tavo įkeltoji, bet ji ant prancūzo thumbup.gif jaučiu bus gerai drinks_cheers.gif
Klausiau ar negeltonina balto galiuko, kaip dažnai būna su tokiom spalvom doh.gif tai sakė kad nea schmoll.gif
Na matysim ryt darbe ant tipsiukų lakuosiu, dabar galėjau tik taip įkelti.

Man tai ta morkytė thumbup.gif wub.gif jaučiu bus sekanti mano spalva ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 15, 20:23)
thumbup.gif aga panaši labai, tik nžn ar tokį baltumą turės, kaip tavo įkeltoji, bet ji ant prancūzo  thumbup.gif jaučiu bus gerai  drinks_cheers.gif
Klausiau ar negeltonina balto galiuko, kaip dažnai būna su tokiom spalvom  doh.gif tai sakė kad nea schmoll.gif

Man tai ta morkytė  thumbup.gif  wub.gif jaučiu bus sekanti mano spalva  ax.gif  blush2.gif

na morkyte tai man gal i tiger blossom panasi tik su blizgiu dar.. ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 15, 20:24)
oho kokia grazi mango, su mazyciu zeruciu wub.gif reiks man tikrai ja griebt irgi, aciu didelis uz nuotraukytes smile.gif

Jo ta morkytė graži tikrai, ji su tokiu ir perlamutru ir žėručiu wub.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 03 15, 20:25)
na morkyte tai man gal i tiger blossom panasi tik su blizgiu dar.. ar ne? ax.gif

Na žinok panaši, bet ne tokia ax.gif , tigeris trupučiuką ryškaliukas, o šita atrodo bus tokia žymiai švelnesnė.
Na sunku man db pasakyti, kai nulakuosiu ant tipso ir bus matyt ar panaši ar nea.

O beto siūlė man daugiau spalvyčių, bet visos labai panašios į Harmony tai ir neėmiau, o va šita susigundžiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 15 kovo 2012 - 19:29
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 15, 20:23)
thumbup.gif aga panaši labai, tik nžn ar tokį baltumą turės, kaip tavo įkeltoji, bet ji ant prancūzo  thumbup.gif jaučiu bus gerai  drinks_cheers.gif
Klausiau ar negeltonina balto galiuko, kaip dažnai būna su tokiom spalvom  doh.gif tai sakė kad nea schmoll.gif

Man tai ta morkytė  thumbup.gif  wub.gif jaučiu bus sekanti mano spalva  ax.gif  blush2.gif

del to galiuko, tai ar tik neruzavins prancuzo, ji turi toki vos vos ruzava labai labai smulku zeruti, as kai darau prancuza su ja tai balta galiuka ant jos dedu, tada topa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 15, 20:29)
del to galiuko, tai ar tik neruzavins prancuzo, ji turi toki vos vos ruzava labai labai smulku zeruti, as kai darau prancuza su ja tai balta galiuka ant jos dedu, tada topa g.gif

Na kai mokėsiu liniją prancūzo išpiešti iš vieno judesiuko blush2.gif , tai tada dėsiu ant viršaus baltą, doh.gif bet kol nemoku, kol dar reikia man pataisinėti tas linijas, tai darau baltą apačioje, o jei nori ryškios baltos ,tai skaidriu perdengiu ir psio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 15, 20:32)
Na kai mokėsiu liniją prancūzo išpiešti iš vieno judesiuko blush2.gif , tai tada dėsiu ant viršaus baltą, doh.gif  bet kol nemoku, kol dar reikia man pataisinėti tas linijas, tai darau baltą apačioje, o jei nori ryškios baltos ,tai skaidriu perdengiu ir psio mirksiukas.gif

tai sita jus nusipirkot ant prancuzo dejimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 15, 20:32)
Na kai mokėsiu liniją prancūzo išpiešti iš vieno judesiuko blush2.gif , tai tada dėsiu ant viršaus baltą, doh.gif  bet kol nemoku, kol dar reikia man pataisinėti tas linijas, tai darau baltą apačioje, o jei nori ryškios baltos ,tai skaidriu perdengiu ir psio mirksiukas.gif

smile.gif man irgi dar mokytis ir mokytis ta balta galiuka graziai piest...
o siaip sita sea perl ir viena nuostabiai atrodo, ji tarsi keicia atspalvi is rausvos i melsva sukinejant pries sviesa, labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 15, 20:38)
tai sita jus nusipirkot ant prancuzo dejimui? ax.gif

Na ir jam ir dailei ir vienam lakavimui ir maišymui spalvų.... mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Radus, nariui skiriamas įspėjimas.

! 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką. Radus žinutę su pacituota "paklode", žinutė ištrinama.
Atsakyti
As siandien pirma karta normaliai apziurejau PN spalvas, nu galiu pasakyt, kad yra tikrai vertu demesio wub.gif wub.gif tik as bijau ju to tirpinimosi....nors ir jau buvo atsiliepimu, kad neblogai tos naujosios tirpinasi ir dengiasi....bet kazkaip vistiek nekila dar ranka pirkti ax.gif
Atsakyti
laba vakara,
tai ryt lekiam i parodele-pagaliau sulaukem!!!
o del kitokiu firmu laku tai nezinau kas turetu atsitikti kad as iskeisciau HG ar IBD...
siandien, nepatikesit, ilgalaiki nueminejau 45 minutes, galejau dar kuistis, bet jau kita kliente lauke, tai negalejau idealiai nuimti
nezinau koks ten ssss... buvo uzdetas, bet nuimti be sansu- jis net nesitirpino!!! sakau o kaip jusu manikiurininke nuimineja-ji pirma kart pas mane- sako ji nudildo nagu laka ir iskart tepa kita, as apakus!!!!! zinokit, tokia depresija puola, kai kitos apsiskelbia manikiurininkem ir toki sss... daro.... is jos nagu tik popierius likes, nors verk- is kitos puses- norejo sutaupyti tai tkrai sutaupe, tik deja savo nagu saskaita... nu negaliu, nuotaika visai dienai suknista...ech...ryt tikrai pasitaisysiu nuotaika ir koki raudona griebsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 15, 21:51)
laba vakara,
tai ryt lekiam i parodele-pagaliau sulaukem!!!
o del kitokiu firmu laku tai nezinau kas turetu atsitikti kad as iskeisciau HG ar IBD...
siandien, nepatikesit, ilgalaiki nueminejau 45 minutes, galejau dar kuistis, bet jau kita kliente lauke, tai negalejau idealiai nuimti
nezinau koks ten ssss... buvo uzdetas, bet nuimti be sansu- jis net nesitirpino!!! sakau o kaip jusu manikiurininke nuimineja-ji pirma kart pas mane- sako ji nudildo nagu laka ir iskart tepa kita, as apakus!!!!! zinokit, tokia depresija puola, kai kitos apsiskelbia manikiurininkem ir toki sss... daro.... is jos nagu tik popierius likes, nors verk- is kitos puses- norejo sutaupyti tai tkrai sutaupe, tik deja savo nagu saskaita... nu negaliu, nuotaika visai dienai suknista...ech...ryt tikrai pasitaisysiu nuotaika ir koki raudona griebsiu  wub.gif

doh.gif Žiauru..... bet kiek daug klientčių , kaip ir pas mane ateina nusilakuoja pagalvoja ai kas čia yra nueisiu kur pigiau ir ptoo gryšta galvas nuleidę, nes tai tas tai anas negerai, tai nagus nudildė perdaug tai kažko nedadarė. Užas užas i košmar....

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 15, 22:05)
swoon.gif  jeeeeeee grozis grozis grozis sugryzo thumbup.gif  Turejau sita atspalvi is senuju laku-uzstingo..tai superinis lakas buvo vasaros topas thumbup.gif Butinai jamsiu  blush2.gif

Jamk jamk, aš ir ją emiau ir galvojau tikrai bus pavasario ir vasaros topas thumbup.gif
Atsakyti