QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 15, 21:51)
laba vakara,
tai ryt lekiam i parodele-pagaliau sulaukem!!!
o del kitokiu firmu laku tai nezinau kas turetu atsitikti kad as iskeisciau HG ar IBD...
siandien, nepatikesit, ilgalaiki nueminejau 45 minutes, galejau dar kuistis, bet jau kita kliente lauke, tai negalejau idealiai nuimti
nezinau koks ten ssss... buvo uzdetas, bet nuimti be sansu- jis net nesitirpino!!! sakau o kaip jusu manikiurininke nuimineja-ji pirma kart pas mane- sako ji nudildo nagu laka ir iskart tepa kita, as apakus!!!!! zinokit, tokia depresija puola, kai kitos apsiskelbia manikiurininkem ir toki sss... daro.... is jos nagu tik popierius likes, nors verk- is kitos puses- norejo sutaupyti tai tkrai sutaupe, tik deja savo nagu saskaita... nu negaliu, nuotaika visai dienai suknista...ech...ryt tikrai pasitaisysiu nuotaika ir koki raudona griebsiu
Žiauru..... bet kiek daug klientčių , kaip ir pas mane ateina nusilakuoja pagalvoja ai kas čia yra nueisiu kur pigiau ir ptoo gryšta galvas nuleidę, nes tai tas tai anas negerai, tai nagus nudildė perdaug tai kažko nedadarė. Užas užas i košmar....
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 15, 22:05)
jeeeeeee grozis grozis grozis sugryzo
Turejau sita atspalvi is senuju laku-uzstingo..tai superinis lakas buvo vasaros topas
Butinai jamsiu
Jamk jamk, aš ir ją emiau ir galvojau tikrai bus pavasario ir vasaros topas