Sveikos
Gavau paskutines spalvikes savo good goosip ir ligth elegant nekantrauju isbandyt
Susimajacinau su pavadinimais
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 15, 15:24)
tavo naudojami netinka, nes eina priauginimo sistemai.Na nebent va gelio lipnumo valiklis tik,ir tai rekomenduoju pradzioj pabdyti, ar nenuvalys blizgesio O topas tikrai netinka,jis per kietas lanksciam UV lakui !!! O removery rekomenduoju tureti spec,kad taip nedziovintu nagu, nes su paprastu lako nuemeju, per kelis kart,susilpninsit nagucius, na zinoma kartais extra atveju-galima, bet jokiu budu nepiknaudziauti ir save mylint geriau nusipirkti ta , kuris ir priklauso
labai aciu uz atsakyma:-)
QUOTE(freza80 @ 2012 03 15, 15:56)
gal gali nufotkint?
QUOTE(Sonie @ 2012 03 15, 16:48)
gal gali nufotkint?
nufotkinsiu dabar, bet įkelti galėsiu tik vakare
QUOTE(freza80 @ 2012 03 15, 16:58)
nufotkinsiu dabar, bet įkelti galėsiu tik vakare
pasiduodu - nemoku įkelti gal kas įkeltų, jei persiųsčiau foto?
Tai vo buvau Nagavitoj..... ir.... ką... pvz. nėra, išvešti į Pelenę.....
Administratorei nulakuota su žalia spalva Magneto linijos..... na jei atvirai man nea , žiūrėjau žiūrėjau varčiau varčiau aš tuos nagus ir pamąsčiau, kad nea visdėlto NEPIRKSIU.
Tai nusipirkau 3 IBD spalvas
Administratorei nulakuota su žalia spalva Magneto linijos..... na jei atvirai man nea , žiūrėjau žiūrėjau varčiau varčiau aš tuos nagus ir pamąsčiau, kad nea visdėlto NEPIRKSIU.
Tai nusipirkau 3 IBD spalvas
Labas, gal kas turit baltas spalvas prancuzui ibd just gel arba ezflow truegel ? kuris baltesnis?
ingeborgita2, kokias spalvas ibd nusipirkai?
QUOTE(Emsija @ 2012 03 15, 19:16)
Labas, gal kas turit baltas spalvas prancuzui ibd just gel arba ezflow truegel ? kuris baltesnis?
Nusipirkau IBD Just Gel Polish:
1.Mango Mischief;
2.Blue Haven;
3.Sea Pearl.
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 15, 19:27)
As apie ta mango mischief irgi galvoju, gal galesi ideti foto prie progos? gal bent ant tipso, labai idomu kokio ji ryskumo realiai, nes is internetiniu paveiksliuku ji tokia ryski koraline atrodo, labai grazi man
QUOTE(freza80 @ 2012 03 15, 17:30)
pasiduodu - nemoku įkelti gal kas įkeltų, jei persiųsčiau foto?
as galiu
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 15, 19:27)
pasirodom
QUOTE(Emsija @ 2012 03 15, 19:44)
As apie ta mango mischief irgi galvoju, gal galesi ideti foto prie progos? gal bent ant tipso, labai idomu kokio ji ryskumo realiai, nes is internetiniu paveiksliuku ji tokia ryski koraline atrodo, labai grazi man
Va įkeliu....
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 15, 20:15)
man trecioji reiks peleneje ciupt
ji rokia perlamutras ane? Ji ale tokia?