Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 15, 08:59)
Labas rytas  4u.gif visoms mergaitėms..... wub.gif

Atnešu žinią.....  blush2.gif ar matėte kad Nagavita pagaliau turi Harmony Gelish Magneto liniją?

Gelish Magneto

OOoo pasirupino naujovem pries Pelenes paroda biggrin.gif Itariu bus pristatinejamas kaip naujiena hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Cle0 @ 2012 03 14, 22:32)
su cutasept lipnumas nusiima?;]]

Nusiima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 15, 09:59)
Labas rytas  4u.gif visoms mergaitėms..... wub.gif

Atnešu žinią.....  blush2.gif ar matėte kad Nagavita pagaliau turi Harmony Gelish Magneto liniją?

Gelish Magneto

Aš šiandien ir taip ruošiausi važiuoti į Nagavitą prekių, tai užmesiu akį kaip ten jie atrodo realiai....  mirksiukas.gif

Aš vakar buvau Nagavitoj ir nusipirkau vieną spalvą pabandymui ax.gif Kiek žiūrėjau ant tipso pavyzdžius, tai geriausiai atrodo žalia ir mėlyna spalvos, bet nemanau, kad tarp mano klienčių būtų einamos tongue.gif Be to, reikia pirkti papildomai paprastą magnetinį laką, kad gautum magnetuką. Tad iš viso : 55 + 28 Lt Paprasto lako gali rinktis bet kurią spalvą iš 10 pasiūlytų.

Šiaip magnetukus turiu bent tris, bet tokio su bangele - neturėjau doh.gif

Beja, paklausiau apie CandyLand seriją, tai iš reakcijos supratau, kad dar negreitai sulauksim ax.gif

Bandysiu šiandien ant tipsiuko nusilakuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 15, 09:44)
Beja, paklausiau apie CandyLand seriją, tai iš reakcijos supratau, kad dar negreitai sulauksim  ax.gif

tai štatuose tik kovą pasirodys tik. Jau kaip ir kovas, bet dar ten nepasirodė (kiek aš žinau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 03 15, 10:47)
tai štatuose tik kovą pasirodys tik. Jau kaip ir kovas, bet dar ten nepasirodė (kiek aš žinau)  4u.gif

jau mačiau ebay pirkti 4u.gif

http://www.ebay.com/...=item1c24c95603
Atsakyti
Sveikos merginos,
Dar nespėjau perskaityti visos temukės blush2.gif Esu visiska naujokė ilgalaikiam lakavime ir kaiptik pradėjau domėtis, nes ketinu apsipirkti PELENEJE. Gal galite pasakyti ar lipnumo valiklis ir virsutinis sluoksnis tinka pvz tas pats kury naudoju geliniu naguciu priauginimui ar reikia pirktis atskira? As naudoju (STAR finishing Wipe ir Star Clear qatro) ir dar domina tirpiklis ar būtinas HARMONY Gelish Soak Off Remover ar pvz pasitarnauja ir nagu lako nuemejas?
Atsakyti
vakar žut-but prisireikė nusilakuot nagus su geliu. nulekiu i grožio salona prie namu, klausiu kainos (be manikiuro) sako 20 bet neturi kada. gerai, važiuoju kitur, klausiu kiek _ 30 g.gif . nu galvoju dar kitur nukėksiu. vėl klausiu kiek _ 30. nu viskas važiuoju i paskutini taška ir kiek bus tiek ir mokėsiu biggrin.gif i rspėkit kiek palikau.......... ogi 40 doh.gif . neva lakavimas 30, prancuziškas/35, ir dar forma padarė (nors daryta prieš 2sav) dar 5lt. išėjau ir pradėjau juoktis kad norėjau kuo pigiau o gavosi doh.gif lotuliukas.gif . bet gerai kad nors rezultatu patenkinta likau. biggrin.gif
viskas noriu pati lakuotis!
Atsakyti
QUOTE(indriux_ @ 2012 03 15, 12:09)
Sveikos merginos,
Dar nespėjau perskaityti visos temukės  blush2.gif  Esu visiska naujokė ilgalaikiam lakavime ir kaiptik pradėjau domėtis, nes ketinu apsipirkti PELENEJE. Gal galite pasakyti ar lipnumo valiklis ir virsutinis sluoksnis tinka pvz tas pats kury naudoju geliniu naguciu priauginimui ar reikia pirktis atskira? As naudoju  (STAR finishing Wipe ir Star Clear qatro) ir dar domina tirpiklis ar būtinas HARMONY Gelish Soak Off Remover ar pvz pasitarnauja ir nagu lako nuemejas?

tavo naudojami netinka, nes eina priauginimo sistemai.Na nebent va gelio lipnumo valiklis tik,ir tai rekomenduoju pradzioj pabdyti, ar nenuvalys blizgesio smile.gif O topas tikrai netinka,jis per kietas lanksciam UV lakui !!! O removery rekomenduoju tureti spec,kad taip nedziovintu nagu, nes su paprastu lako nuemeju, per kelis kart,susilpninsit nagucius, na zinoma kartais extra atveju-galima, bet jokiu budu nepiknaudziauti smile.gif ir save mylint geriau nusipirkti ta , kuris ir priklauso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 kovo 2012 - 13:27
QUOTE(SYRIA @ 2012 03 15, 01:56)
As ir eisiu i sita,man idomu ju priemones isbandyti,o apie bio geli pasakojo normaliai,apie jo papildyma,nes sitas mane labiau domina?

eiga supasakojo, pasilakavom ir tiek. BIO gelis nera pildomas.
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 15, 11:32)

reiškia jau atsirado biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 15, 14:34)
eiga supasakojo, pasilakavom ir tiek. BIO gelis nera pildomas.

Ar tikrai nepildomas? Nes skelbimuose nekart maciau "bio gelio papildymas" ir ju konsultantes klausiau,sake pildomas,jau visai nieko nebesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 03 15, 14:08)
Ar tikrai nepildomas? Nes skelbimuose nekart maciau "bio gelio papildymas" ir ju konsultantes klausiau,sake pildomas,jau visai nieko nebesuprantu...

per seminara sake, kad nepildomas.
Atsakyti
Na, ateinu su įspūdžiais - pabandžiau lakuoti ant tipso su Gelish Magneto ax.gif

Pati spalva ( http://www.nailpolis...ric-metal-lover )- nieko, sodri, tepasi gerai. Minusai - bangelę su magnetuku sugebėjau uždėti tik iš kokio penkto karto doh.gif - vis įvarvolindavau su magnetuku į tipsą, nes vis atrodė, kad per toli laikau ir neryški bangelė gaunasi g.gif Ir sunku nutaikyti, kad simetriška būtų...Dar vienas žymus minusas - magneto daromos bangelės neužtenka per visą tipso ilgį - t.y. jei klientė ateis su ilgais nagais, teks rinktis - arba nuo mėnuliuko teks daryti, arba nuo nago galiuko ax.gif Vaizdas - pusė velnio g.gif Didžiausias pliusas (palyginus su paprastu magnetiniu laku) - jei kas nesigavo, brauki šepetuku per nagą ir bandai dar karta blush2.gif

Žodžiu, kaži ar imsiu antrą spalvą - nebent gera kaina gausiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freza80: 15 kovo 2012 - 14:57