Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos...
buvau siandien PN seminare, nu ir ka, nieko naujo nesuzinojau is dalies smile.gif
beje meistre rekomendavo visus sluoksnius lempoje laikyti po 3 min.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 14, 21:46)
Sveikos...
buvau siandien PN seminare, nu ir ka, nieko naujo nesuzinojau is dalies  smile.gif

tik PN ar ir HG? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 14, 20:53)
tik PN ar ir HG? ax.gif

PN smile.gif
Atsakyti
Merginos, turiu bėdą blush2.gif
visas priemones užsisakiau, pirma lempa su fundationu ir topo, o po savaitės spalvas. viskas atėjo išskyrus fundationą.
Bėda: rankos niežti, knieti kaip noriu išmėginti. ar galiu be fundationo lakuoti? kas nutiktų? blush2.gif gal ir kvailas klausimas, bet... jūs daug žinančios, o aš tik pradedančioji. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 14, 21:46)
Sveikos...
buvau siandien PN seminare, nu ir ka, nieko naujo nesuzinojau is dalies  smile.gif

ar sitam buvai: Praktinis ilgalaikio UV gelio lako, Bio gelio seminaras, na ir ka pasakojo-rode?
Papildyta:

QUOTE(Kvepianti kava @ 2012 03 14, 22:16)
Merginos, turiu bėdą  blush2.gif
visas priemones užsisakiau, pirma lempa su fundationu ir topo, o po savaitės spalvas. viskas atėjo išskyrus fundationą.
Bėda: rankos niežti, knieti kaip noriu išmėginti. ar galiu be fundationo lakuoti? kas nutiktų? blush2.gif gal ir kvailas klausimas, bet... jūs daug žinančios, o aš tik pradedančioji. blush2.gif

neverta gadinta preimoniu, nes tikrai nelaikys tau
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 14, 21:21)
ar sitam buvai: Praktinis ilgalaikio UV gelio lako, Bio gelio seminaras, na ir ka pasakojo-rode?

taip, sitam. Tiesiog pasakojo eiga visa, o mes daremes sau ant nagu tiek su geliniu laku, tiek su BIO geliu smile.gif
Papildyta:
Ai va, dar sake, jog daile galima daryt is kart ant spalvinio lako, nenuvalius lipnumo, pries topa.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 14, 22:28)
taip, sitam. Tiesiog pasakojo eiga visa, o mes daremes sau ant nagu tiek su geliniu laku, tiek su BIO geliu  smile.gif
Papildyta:
Ai va, dar sake, jog daile galima daryt is kart ant spalvinio lako, nenuvalius lipnumo, pries topa.

o tai rode kokiu nors dailes pavyzdziu?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 14, 21:31)
o tai rode kokiu nors dailes pavyzdziu?

ne, dailes seminaras atskirai yra.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 14, 22:34)
ne, dailes seminaras atskirai yra.

o as dar gundziausi i sita eiti, neverta tada, nes eiga tai jau tikrai zinau mirksiukas.gif
Atsakyti
su cutasept lipnumas nusiima?;]]
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 14, 22:28)
taip, sitam. Tiesiog pasakojo eiga visa, o mes daremes sau ant nagu tiek su geliniu laku, tiek su BIO geliu  smile.gif
Papildyta:

As ir eisiu i sita,man idomu ju priemones isbandyti,o apie bio geli pasakojo normaliai,apie jo papildyma,nes sitas mane labiau domina?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif visoms mergaitėms..... wub.gif

Atnešu žinią..... blush2.gif ar matėte kad Nagavita pagaliau turi Harmony Gelish Magneto liniją?

Gelish Magneto

Aš šiandien ir taip ruošiausi važiuoti į Nagavitą prekių, tai užmesiu akį kaip ten jie atrodo realiai.... mirksiukas.gif
Atsakyti