Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Gal zinote kokia siuntimo kaina is nagavitos? g.gif nu nerandu ju psl.info doh.gif tik kad nemokamas jei uz 150lt perki g.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 05, 18:51)
Minėjot, kad turit ir Harmony lakų  ax.gif  Ar yra tokių spalvų, kurios dubliuojasi su IBD Just Gel? g.gif  Nes Exhale (žalios mėsos) atitikmenį jau turi blush2.gif

Kolkas uztaikiau tik sitas IBD ir Harmony spalvas kurios labai panasios,praktiskai identiskos (mocha pink ir exhale) g.gif Stengiuosi rinktis tokias kokiu neturiu,tik is Harmony man labai truksta graziu rudu atspalviu,tokiu tikru rudu..nes tuos kurios turiu tai tokios tik paveiksliuky atrode rudos.. Visai neinama spalva is harmony Tickle My Heart.. toks murzinas man jis,nesiulyciau pirkti schmoll.gif ..
Orly graziu rudu maciau,bet taip ir nenusiperku..Ten yra graziu NUDE atspaliu matiniu,kazkam reikejo.
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 05, 19:47)
Gal zinote kokia siuntimo kaina is nagavitos? g.gif nu nerandu ju psl.info doh.gif tik kad nemokamas jei uz 150lt perki g.gif

Tikrai taip 4u.gif As siunciuosi per kurjeriu tarnyba,tai turiu surinkt uzsakyma kad butu ne mazesnis nei 150lt. Nors siunte ir kai buvo 143lt biggrin.gif O del mazesnes sumos net nezinau g.gif Ir man idomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 05 kovo 2012 - 18:52
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 05, 19:47)

Nežinau, ar mano info teisinga, bet kažkuri mergina minėjo, kad iki 150 Lt pristatymas 12 ar 15 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 05, 19:51)
Tikrai taip 4u.gif  As siunciuosi per kurjeriu tarnyba,tai turiu surinkt uzsakyma kad butu ne mazesnis nei 150lt. Nors siunte ir kai buvo 143lt biggrin.gif

Rinksiu ir as tada blush2.gif o siaip radau 12lt siuntimas.
Atsakyti
user posted image

PN 9,5 spalvyte. man tai ji labai wub.gif
nagu ilgis tik nevienodas, kliente nenorejo suvienodinti.
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 05, 19:52)
Rinksiu ir as tada blush2.gif o siaip radau 12lt siuntimas.

Is nagavitos greit surinksi irnesakyk.gif trys harmony lakai ir siuntimas nemokamas cool.gif biggrin.gif Ziauru....
Papildyta:
donatiki labai grazi spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 05, 20:01)
Is nagavitos greit surinksi irnesakyk.gif trys harmony lakai ir siuntimas nemokamas cool.gif  biggrin.gif  Ziauru....

Tai va reik laukt algos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Arba pabut skupai ir ebay sturmuot lotuliukas.gif vietoj 3 bus 4 geliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 05, 20:03)
Tai va reik laukt algos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Arba pabut skupai ir ebay sturmuot lotuliukas.gif vietoj 3 bus 4 geliai lotuliukas.gif

Tai va va biggrin.gif tik,kad palaukt reikia ax.gif O laukimas zudo smile.gif Mane paskutini karta nagavita nustebino..dariau uzsakyma uz 540lt ir tuos naujus IBD lakus emiau,tai viena papildoma spalva idejo dovanu ir uzrase ant lapuko prie buteliuko - dovana! Tai likau nustebusi,kad nors tiek,kaip sakant cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 05, 20:13)
Tai va va biggrin.gif  tik,kad palaukt reikia ax.gif  O laukimas zudo smile.gif  Mane paskutini karta nagavita nustebino..dariau uzsakyma uz 540lt ir tuos naujus IBD lakus emiau,tai viena papildoma spalva idejo dovanu ir uzrase ant lapuko prie buteliuko - dovana! Tai likau nustebusi,kad nors tiek,kaip sakant cool.gif

Bet ir sumele tokia grazi lotuliukas.gif Dovana butina drinks_cheers.gif
Noriu svelniai ruzavos spalvos,neryskios,patarkit,prasau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 05 kovo 2012 - 20:12
Pink smoothie ar Light elegant? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 05, 21:51)

Light elegant pas mane einamesne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 05, 21:51)

Ziurint ar matines ar blizgios nori? Pink smoothie matine,tokia vos ruzava,o light elegant tokia is saves blizgesne,su tokiu stambesniu blizgesiu.. Pas mane si einamesne,nes ir viena megsta ne tik su prancuzu.. 4u.gif
Atsakyti