Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 13, 21:55)

Kurios turit stand out, keliais sluoksniais lakuojat? unsure.gif

šiaip 2, bet su 3 gražiau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 13, 21:55)

Kurios turit stand out, keliais sluoksniais lakuojat? unsure.gif

trim sluoksniais
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 13, 19:46)
Nu ateinu parodyti HG Take Action 4u.gif

Nepatiko man kaip ji dengias  schmoll.gif dejau trim sluoksniais, bet jau taip nelygiai dengesi doh.gif tai turejau vargo  doh.gif

user posted image
Papildyta:

Gražu wub.gif jei nepasikeistų.....
Aš turiu tą viduriniąją spalvytę iš tos vėžio linijos, nu žinokite košmar doh.gif užsilakuoja gražiai ir spalva super thumbup.gif TIK doh.gif kai ateina klientė jos nusiimti tai nesuprantu, vietom ružava vietom geltonava, nu baisu...... verysad.gif doh.gif tragedija.... Ir klientės sako. kas čia jai atsitiko galiukai ružavi prie odelių geltona o per vidurį nago dar fui paimioš kokia spalva doh.gif nesuprantu.....

P.s. mano nagenos kvepia pavasariu Passion wub.gif , tik kad žiauriai trumpi, bet juk užaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 14, 09:28)
Gražu  wub.gif jei nepasikeistų.....
Aš turiu tą viduriniąją spalvytę iš tos vėžio linijos, nu žinokite košmar  doh.gif užsilakuoja gražiai ir spalva super thumbup.gif TIK  doh.gif kai ateina klientė jos nusiimti tai nesuprantu, vietom ružava vietom geltonava, nu baisu...... verysad.gif  doh.gif tragedija.... Ir klientės sako. kas čia jai atsitiko galiukai ružavi prie odelių geltona o per vidurį nago dar fui paimioš kokia spalva  doh.gif nesuprantu.....

nu ziuresim, tikiuos, kad nepasikeis doh.gif o gal kliente kokiose chemijose rankas mirko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 14, 09:57)
nu ziuresim, tikiuos, kad nepasikeis  doh.gif o gal kliente kokiose chemijose rankas mirko? blush2.gif

Tai va kad būtų tik vienai taip atsitikę, o gi ne visom kuriom lakavau su ta spalva visom iki vienos taip pasidarė..... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, baisu su tais spalvu keitimais...

O jums Little princess spalvyte nepabega? Pirma karta lakavau su ja pries pora dienu ir man ji bego is visu pusiu i viduri, tai nelabai graziai pasidenge.. doh.gif aisku kliente to nepamate, bet as pati matau ir nervas ima doh.gif viska dariau kaip visada, lempos nesenai keistos..keista kazkaip..
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2012 03 13, 22:11)
ir mokejai 55? g.gif

na taip... juk saskaita jau buvo israsyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2012 03 14, 09:11)
Sveikos, baisu su tais spalvu keitimais...

O jums Little princess spalvyte nepabega? Pirma karta lakavau su ja pries pora dienu ir man ji bego is visu pusiu i viduri, tai nelabai graziai pasidenge.. doh.gif  aisku kliente to nepamate, bet as pati matau ir nervas ima doh.gif  viska dariau kaip visada, lempos nesenai keistos..keista kazkaip..

na kiek jau laiko turiu, niekad dar su sia spalva problemu nebuvo man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 14, 10:13)
na kiek jau laiko turiu, niekad dar su sia spalva problemu nebuvo man smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi bedu su ja neturejau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 03 13, 23:43)
šiaip 2, bet su 3 gražiau atrodo  biggrin.gif

4u.gif dekotina.
Dabar paranoja del pink smoothie, nu tokia skysta, kad rodzias as irgi su ja kankinsiuos, kad graziai nedryzyuotai padengt nagus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 kovo 2012 - 09:15
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 14, 10:14)
4u.gif dekotina.
Dabar paranoja del pink smoothie, nu tokia skysta, kad rodzias as irgi su ja kankinsiuos, kad graziai nedryzyuotai padengt nagus doh.gif

palik ant saules - sutirstes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 14, 09:15)
palik ant saules - sutirstes  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif jo tada tikrai problemos nebeliks lotuliukas.gif
Atsakyti