Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 03 13, 18:46)
Nu ateinu parodyti HG Take Action 4u.gif

Nepatiko man kaip ji dengias  schmoll.gif dejau trim sluoksniais, bet jau taip nelygiai dengesi doh.gif tai turejau vargo  doh.gif

[i

manau, kad perkele is ten i cia  4u.gif

Nu ma visai simpotna spalvyte smile.gif
Atsakyti
O pries IBD baze tepamas bonderis? Kaip suprantu nera butinas, bet gi nepakenks, o kaip ir turetu pagerinti laikimasi?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 13, 22:27)
Nu ma visai simpotna spalvyte smile.gif

a tu su ja nelakavus dar? ax.gif
nes man tai labai sunkiai denges ji, labai nelygiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 13, 21:36)
a tu su ja nelakavus dar?  ax.gif
nes man tai labai sunkiai denges ji, labai nelygiai  doh.gif

na pas mane make a Diference, ta ryshkiausioji,dar nebandziau niekam ant nagu lakuot, ziuresim kaip ten bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 13, 22:45)
na pas mane make a Diference, ta ryshkiausioji,dar nebandziau niekam ant nagu lakuot, ziuresim kaip ten bus g.gif

*****, o gal gali fotke ant tipsiuko imest? nes as irgi galvojau apie ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 13, 21:50)
*****, o gal gali fotke ant tipsiuko imest? nes as irgi galvojau apie ja  4u.gif

imesiu ryt, poryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 13, 22:52)
imesiu ryt, poryt smile.gif

dzenkuje pani biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 13, 21:53)
dzenkuje pani  biggrin.gif

Neshnypshk cia biggrin.gif kaifuoju nuo tiger blosom, kaip as jos anksciau neemiau-pati nesuprantu doh.gif dura baba biggrin.gif biggrin.gif ***** siuntinyje truko vieno lako, teks pasirodo da pakentet g.gif

Kurios turit stand out, keliais sluoksniais lakuojat? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 13, 22:55)
Neshnypshk cia  biggrin.gif kaifuoju nuo tiger blosom, kaip as jos anksciau neemiau-pati nesuprantu doh.gif dura baba biggrin.gif  biggrin.gif  ***** siuntinyje truko vieno lako, teks pasirodo da pakentet g.gif

Kurios turit stand out, keliais sluoksniais lakuojat? unsure.gif

As kaip Tomashevskis - pa polsku... o pas mane tiger blosom kolkas visiskai neinama schmoll.gif dedu viltis i vasara ir koju nagus biggrin.gif pas mane dabar ruzhavumas ant bangos biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, kaip "remontuojat" naga, kai truputi nuo nago galiuko nusilupa lakas?
Atsakyti
QUOTE(nelle @ 2012 03 13, 23:13)
Sakykit, kaip "remontuojat" naga, kai truputi nuo nago galiuko nusilupa lakas?

Na jejgu pati neturite priemoniu ilgalaikiui lakavimui tai siulau issirinkt panasios spalvytes paprasta laka ir uzlakuot ant virsaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 13, 22:26)
Na jejgu pati neturite priemoniu ilgalaikiui lakavimui tai siulau issirinkt panasios spalvytes paprasta laka ir uzlakuot ant virsaus  4u.gif

Turiu visas priemones, pati uzsidejau, po savaites nuo poros nagu galiuku pasilupo truputi, betllabai nedaug.
Atsakyti