Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Šokoladė @ 2012 03 13, 16:58)
mergaites, kur perkate  removeri ir cleanseri?

As tej is Nagavitos... man te pigiausia gaunas biggrin.gif
dabar tikiuos peleneje uzsitavarinti biggrin.gif
Atsakyti
O blink.gif mus pergyvendino biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos:)
siandien gavau labai faina spalva EzFlow black violet, pagal jusu darbu nuotraukas manyciau, kad labai panasi spalva i bela vampire. Jau antra laka turiu sios firmos, abu nerealiai faini man, super dengiasi, nenusileidzia niekuom ibd just gel polish lakams, kuriu irgi kelis turiu. Taciau paskaicius visas temukes susidare ispudis,kad jusu nekokia patirtis su jais, tirsteja jie. Dabar bijau net, kaip cia man bus.

Gal galit man pasakyt sitas yra seno leidimo lakas ar jau naujo?

http://www.ebay.com/...#ht_2937wt_1040
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 13 kovo 2012 - 17:16
QUOTE(Emsija @ 2012 03 13, 17:16)
Sveikos:)
siandien gavau labai faina spalva EzFlow black violet, pagal jusu darbu nuotraukas manyciau, kad labai panasi spalva i bela vampire. Jau antra laka turiu sios firmos, abu nerealiai faini man, super dengiasi, nenusileidzia niekuom ibd just gel polish lakams, kuriu irgi kelis turiu. Taciau paskaicius visas temukes susidare ispudis,kad jusu nekokia patirtis su jais, tirsteja jie. Dabar bijau net, kaip cia man bus.

Gal galit man pasakyt sitas yra seno leidimo lakas ar jau naujo?

http://www.ebay.com/...#ht_2937wt_1040

Cia naujieji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 13, 17:47)
O blink.gif mus pergyvendino  biggrin.gif

doh.gif g.gif nieko nebesuprantu...... tema dviejose skiltyse? Ir prie dekoratyvinės kosmetikos ir prie grožis ir kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 13, 18:27)
Cia naujieji  mirksiukas.gif

Oi aciu nuraminai aciuks.gif
Atsakyti
Nu ateinu parodyti HG Take Action 4u.gif

Nepatiko man kaip ji dengias schmoll.gif dejau trim sluoksniais, bet jau taip nelygiai dengesi doh.gif tai turejau vargo doh.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 13, 18:29)
doh.gif  g.gif nieko nebesuprantu...... tema dviejose skiltyse? Ir prie dekoratyvinės kosmetikos ir prie grožis ir kosmetika?

manau, kad perkele is ten i cia 4u.gif
Atsakyti
Gal galite man padeti, kur pigiau galima butu nusipirkti priemoniu, reikalingu ilgalaikiam lakavimui, ir kokios lempos reikia, nes kiek domejausi ju yra ivairiu nuo 100 Lt iki 1000 Lt ir daugiau. Gal kur nuolaidu yra.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 13, 16:02)
As tej is Nagavitos... man te pigiausia gaunas  biggrin.gif
dabar tikiuos peleneje uzsitavarinti   biggrin.gif

gal galetum pasakyti kiek ten kainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2012 03 13, 21:13)
gal galetum pasakyti kiek ten kainuoja 4u.gif

dar pati nezinau, bet tikiuos, kad bus kaip visalaik - pigiau biggrin.gif
o nagavitoj kainuoja be koreteles berods po 55 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 13, 21:42)
o nagavitoj kainuoja be koreteles berods po 55 Lt 4u.gif

o kokia kortele reikia turet... as seniai uzsakineju is ju prekes, turim sudare sutarti, bet gavau be nuolaidos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2012 03 13, 20:46)
o kokia kortele reikia turet... as seniai uzsakineju is ju prekes, turim sudare sutarti, bet gavau be nuolaidos verysad.gif

ir mokejai 55? g.gif
Atsakyti