Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 12, 12:44)
pas man tai standartines tos pink smoothie, tiger blusom ir Stand Out,Make a Difference,High Voltage vo mano rinkinukas buvo ax.gif

Kaip gi tas Hight Voltage? bigsmile.gif ir Make a Difference?

QUOTE(Sonie @ 2012 03 12, 13:05)
ir kita: Take Action  4u.gif
Take action tikejaus kitokios spalvos, bet buvau maloniai nutebinta, man atrodo einama bus  biggrin.gif

Vat ir man sita idomi, nes internete kiek ziuriu, tik ji kitaip pavaizduota..ir suprask zmogau...
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 12, 20:46)
Vat ir man sita idomi, nes internete kiek ziuriu, tik ji kitaip pavaizduota..ir suprask zmogau...

Galiu nufotkint kaip atrodo ant tipso jei idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 12, 20:02)
Galiu nufotkint kaip atrodo ant tipso jei idomu smile.gif

Butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 12, 19:09)
stai mano dziaugsmas ilgai lauktas ibd cinamonine kava
user posted image

Laba,
o koks cia nr. arba orginalus pavadinimas
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 03 12, 20:45)
Laba,
o koks cia nr. arba orginalus pavadinimas

Cia IBD Gelac "Cinnamon Coffee" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 12, 19:46)

Prie progos nuziebsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 03 12, 20:08)
Sveikos,pagaliau nusipirkau lempa ir jau visa diena tryniau rankomis kaip noriu greiciau nusilakuoti(nes viska rinkau 1men kazkur) ir kaip visada,atsiprasant-zapadlo desnis.. Ji neveikia.. ar as nevykele visiska net nezinau ;DD idejau 4 lemputes po 9,nuemiau ta melyna juostele nuo apacios,uzdejau angliska adapteri ir norejau ijungt,bet net nereaguoja.. ar adapteris blogas? gal lemputes ne taip sudejau? ;] buciau labai dekinga uz atsakymus ;] tikiuosi kad viskas gerai bus ;]

Sveika, na cia gali visko but. Lemputes gal ne iki galo ikisai, jas taip stipriau ispaust reikia, nepersistengt aisku bestumiant. ?/gal mygtuko nepaspaudei, mano lempos jis gale yra biggrin.gif , zodziu nemates nepatarsi cia g.gif
Atsakyti
sveikos,
kazkaip uztempiau su pirkiniaisi , tai dabar ojee prisirinkau doh.gif
na dabar as su neknatrumu lauksiu pareinant Just in Case Tomorrow ,It's A lily , Forever Beauty , Sweet Chocolate, Structure, Pink Smoothies cool.gif
bet vis tiek dar ne visas norimas susirinkau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Atpiginus Nagavaitai harmony vis tiek uzsisakinejat is jav lakiukus? ax.gif Ir dar,o Nagvavita taiko dar papildoma nuolaidala gelishui ar jau ne? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Kodel darant prancuziska,kartais uztepus vviena sluoksni harmony po lempos buna koks vienas nago galiukas truputi susiraukslejes? ar lako per daug ar kas cia?Ir ka daryt tokiu atveju ar det antra ir bandyt uzmaskuot,ar valyt ir per naujo daryt?

Dar idomu kaip darot prancuza,ar tepat lygiai ranka,ar su juostelem,ar islyginat teptuku su nagu vaikliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SYRIA: 13 kovo 2012 - 11:04
QUOTE(SYRIA @ 2012 03 13, 11:02)
Kodel darant prancuziska,kartais uztepus vviena sluoksni harmony po lempos buna koks vienas nago galiukas truputi susiraukslejes? ar lako per daug ar kas cia?Ir ka daryt tokiu atveju ar det antra ir bandyt uzmaskuot,ar valyt ir per naujo daryt?

Dar idomu kaip darot prancuza,ar tepat lygiai ranka,ar su juostelem,ar islyginat teptuku su nagu vaikliu?

Per storai tepat lako, uztat jis ir susirauksleja 4u.gif Antra kart uztepus ant jo ...nu negrazu bus, nes storas nago galiukas bus, geriau tepkit plonai ir du kartus, nei viena ir stora kuri paskui sutraukia.

Su juostelem ant gelinio lako jus neuzlakuosit nes jos prilips prie lako ar bazes. As turiu korektoriu ir juo kartais naudojuos, nors man jis labai mazai kada reikalingas. Cia igudziu reikia, kuo dazniau prancuza darysit-tuo jis gausis vis grazesnis ir tuo maziau reikes ji taisyt 4u.gif Bet galit naudot kas tik jums labiau patinka...korektorius, teptukas, medinis pagaliukas...
Atsakyti
taip ir maniau,aciu 4u.gif
Atsakyti
mergaites, kur perkate removeri ir cleanseri?
Atsakyti