Nugi pasakokit abi ką gavot?
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 12, 12:16)
Nugi pasakokit abi ką gavot?
Tygi ta pati ka i jus turit, bandom gi vytis su tom standartinem i visu isgirtom spalvom
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 12, 12:19)
Tygi ta pati ka i jus turit, bandom gi vytis su tom standartinem i visu isgirtom spalvom
Spek aš žinau ką jus turit ir ko ne
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 12, 12:31)
Spek aš žinau ką jus turit ir ko ne
NU tai kaip tu cia dabar nezinai nu? apsileidai motin, apsileidai pas man tai standartines tos pink smoothie, tiger blusom ir Stand Out,Make a Difference,High Voltage vo mano rinkinukas buvo
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 12, 12:44)
NU tai kaip tu cia dabar nezinai nu? apsileidai motin, apsileidai pas man tai standartines tos pink smoothie, tiger blusom ir Stand Out,Make a Difference,High Voltage vo mano rinkinukas buvo
Aš va trijų paskutiniu neturiu make a difference norėčiau
As tai viena populiariaja, kurios neturejau gavau:
Queen of hearts
ir kita: Take Action
Take action tikejaus kitokios spalvos, bet buvau maloniai nutebinta, man atrodo einama bus
Queen of hearts
ir kita: Take Action
Take action tikejaus kitokios spalvos, bet buvau maloniai nutebinta, man atrodo einama bus
Sveikos,pagaliau nusipirkau lempa ir jau visa diena tryniau rankomis kaip noriu greiciau nusilakuoti(nes viska rinkau 1men kazkur) ir kaip visada,atsiprasant-zapadlo desnis.. Ji neveikia.. ar as nevykele visiska net nezinau ;DD idejau 4 lemputes po 9,nuemiau ta melyna juostele nuo apacios,uzdejau angliska adapteri ir norejau ijungt,bet net nereaguoja.. ar adapteris blogas? gal lemputes ne taip sudejau? ;] buciau labai dekinga uz atsakymus ;] tikiuosi kad viskas gerai bus ;]
stai mano dziaugsmas ilgai lauktas ibd cinamonine kava
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 12, 20:09)
nu grazumo tai labai grazu bet idomu ar nesukietes... jei ne - tada ir as rizikuosiu
QUOTE(Sonie @ 2012 03 12, 21:12)
nu grazumo tai labai grazu bet idomu ar nesukietes... jei ne - tada ir as rizikuosiu
speju sukietes, nieko as nesitikiu, bet tai pelenej dabar zinau ko ieskoti o dziaugsmas dabar i savo nagus ziureti!!!! niekada negalvojau, kad mylima raudona iskeisiu i kokia kita spalva, bet jau linkstu link sios
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 12, 20:17)
speju sukietes, nieko as nesitikiu, bet tai pelenej dabar zinau ko ieskoti o dziaugsmas dabar i savo nagus ziureti!!!! niekada negalvojau, kad mylima raudona iskeisiu i kokia kita spalva, bet jau linkstu link sios
ko pelenej ieskosit? Vel sitos spalvytes?