Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Nugi pasakokit abi ką gavot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 12, 12:16)
Nugi pasakokit abi ką gavot?  g.gif

Tygi ta pati ka i jus turit, bandom gi vytis su tom standartinem i visu isgirtom spalvom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 12, 12:19)
Tygi ta pati ka i jus turit, bandom gi vytis su tom standartinem i visu isgirtom spalvom lotuliukas.gif

Spek aš žinau ką jus turit ir ko ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 12, 12:31)
Spek aš žinau ką jus turit ir ko ne smile.gif

NU tai kaip tu cia dabar nezinai nu? biggrin.gif apsileidai motin, apsileidai laugh.gif laugh.gif pas man tai standartines tos pink smoothie, tiger blusom ir Stand Out,Make a Difference,High Voltage vo mano rinkinukas buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 12, 12:44)
NU tai kaip tu cia dabar nezinai nu? biggrin.gif apsileidai motin, apsileidai laugh.gif  laugh.gif  pas man tai standartines tos pink smoothie, tiger blusom ir Stand Out,Make a Difference,High Voltage vo mano rinkinukas buvo ax.gif

Aš va trijų paskutiniu neturiu tongue.gif make a difference norėčiau blush2.gif
Atsakyti
As tai viena populiariaja, kurios neturejau gavau:
Queen of hearts
ir kita: Take Action 4u.gif
Take action tikejaus kitokios spalvos, bet buvau maloniai nutebinta, man atrodo einama bus biggrin.gif
Atsakyti
Del tos zydros... lakuota PN 7,8 ir 8,6.
Lakavau mamai biggrin.gif siaip tai cia labiau bandymas buvo, o ne jos noras taip lakuotis biggrin.gif
bet sake, vasarai gal ir nieko butu smile.gif realiai ji gal maziau zydra.
Atsakyti
Sveikos,pagaliau nusipirkau lempa ir jau visa diena tryniau rankomis kaip noriu greiciau nusilakuoti(nes viska rinkau 1men kazkur) ir kaip visada,atsiprasant-zapadlo desnis.. Ji neveikia.. ar as nevykele visiska net nezinau ;DD idejau 4 lemputes po 9,nuemiau ta melyna juostele nuo apacios,uzdejau angliska adapteri ir norejau ijungt,bet net nereaguoja.. ar adapteris blogas? gal lemputes ne taip sudejau? ;] buciau labai dekinga uz atsakymus ;] tikiuosi kad viskas gerai bus ;]
Atsakyti
stai mano dziaugsmas ilgai lauktas ibd cinamonine kava
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 12, 20:09)
stai mano dziaugsmas ilgai lauktas ibd cinamonine kava

nu grazumo tai labai grazu bet idomu ar nesukietes... blush2.gif jei ne - tada ir as rizikuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 12, 21:12)
nu grazumo tai labai grazu bet idomu ar nesukietes...  blush2.gif jei ne - tada ir as rizikuosiu  biggrin.gif

speju sukietes, nieko as nesitikiu, bet tai pelenej dabar zinau ko ieskoti mirksiukas.gif o dziaugsmas dabar i savo nagus ziureti!!!! niekada negalvojau, kad mylima raudona iskeisiu i kokia kita spalva, bet jau linkstu link sios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 12, 20:17)
speju sukietes, nieko as nesitikiu, bet tai pelenej dabar zinau ko ieskoti  mirksiukas.gif  o dziaugsmas dabar i savo nagus ziureti!!!! niekada negalvojau, kad mylima raudona iskeisiu i kokia kita spalva, bet jau linkstu link sios  wub.gif

ko pelenej ieskosit? Vel sitos spalvytes? lotuliukas.gif
Atsakyti