Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Gladness @ 2012 03 09, 22:54)
Lakuokis baza-topas-paprastas, man taip islaike paprastas 2-3dienas kazkur (nu 2 su puse mazdaug) biggrin.gif ir pradejo ne tai kad luptis, o trintis ta raudona spalva nuo topo :)Bet tau kad baliui, tai tikrai kad tiks taip smile.gif

Galvojau visokius variantus,bet kadangi buvo naktis ir mastyt laiko nei noro per daug nebuvo,o tuo labiau atlikinet bandymus,tai lakavaus bespalvis gelisir galiukus pablizginau blush2.gif Tobulybei toli grazu dar,bet kaip antra kartui liuks lotuliukas.gif
Kita kart bandysiu su laku blush2.gif Ir nagenos bus paaugintos,graziau atrodys smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 09, 23:12)
bigsmile.gif pavydziu tokio uzsispyrimo,man irgi ryt jubiliejus, bet jauciu batsiuvys be batu-taip ir as aisiu belakuotu nagu biggrin.gif Nu duos dievs, gal dar ryt susikaupsiu prancuzui biggrin.gif

Matyt tas uzsispyrimas nedinges nes tai tik hobis po kol kas smile.gif
Su tortadieniu!!!!!! 4u.gif

Laba ryt.....be miego praktiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pupita_ @ 2012 03 10, 01:08)
http://www.gelish.lt/gelis-lakas.html sitame puslapyje gali pasiskaityti apie visu produktu iseiga  4u.gif

Aciu labai,bet man net neitiketina,tiek daug biggrin.gif as kazkaip maniau,kad bazes kokiam 15 manikiuru ne daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 03 10, 13:05)
Aciu labai,bet man net neitiketina,tiek daug  biggrin.gif as kazkaip maniau,kad bazes kokiam 15 manikiuru ne daugiau ax.gif

Mano manikiuriste tepdavo jos labai mazai,uzsidedavo po lasiuka ant nago ir paskirstydavo blush2.gif kai pati pradejau darytis tai supratau kad pakankamai uztenka to lasiuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as prisidedu prie sveikinimu happybday.gif birthday.gif

ir dar norejau paklaust kaip jus iskerpat silko juostele tokios kokios remaik pagal nago forma, ar pirma uzklijuojat gabaliuka ir po to apkerpat, ar pirma padarot tokio kokio reik ir klijuojat? Gal koks filmukas yra.
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 03 10, 20:51)
Ir as prisidedu prie sveikinimu  happybday.gif  birthday.gif
ir dar norejau paklaust kaip jus iskerpat silko juostele tokios kokios remaik pagal nago forma, ar pirma uzklijuojat gabaliuka ir po to apkerpat, ar pirma padarot tokio kokio reik ir klijuojat? Gal koks filmukas yra.

ir taip ir taip.
Jolkuce , su nioliktuoju ax.gif tortadieniu! Kurybiskumo, sveikatos ir geriausiu klienciu!
Atsakyti
Jolkuce, sveikinu 4u.gif
na o cia jusu teismui smile.gif PN mixas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 09, 17:23)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Nu zodziu, likau didziai nustebinta kaip padoriai dabar nusitirpdo PN lakas, nesitikejau tiesa pasakius tikrai smile.gif Kaip senus reikejo gremzt su dildem-taip naujus patirpdzius 10 min folijoje,puikiausiai nusema kaip ir gelishai thumbup.gif  Tik va konsistencija tokia tirstoka vistiek netenkina, sunkoka lakuot ax.gif Mergiote kuriai lakavau net antra kart tos pacios prase, tik ant virshaus si kart uzmetem rozini blizganti is senuku EZFlow gelez "pink grapefruit" thumbup.gif
user posted image

TOBULA kaip ir visi tavo darbai, kiek man teko matyt smile.gif
Su gimtadieniu!
Papildyta:
QUOTE(donatiki @ 2012 03 10, 22:21)
Jolkuce, sveikinu  4u.gif
na o cia jusu teismui  smile.gif  PN mixas.
user posted image

Graziai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 10, 22:21)

na o cia jusu teismui  smile.gif  PN mixas.

Ale jau zydrumas doh.gif Gal ir nieko, nors pati neesu tokiu spalvyciu megeja... biggrin.gif

bet ateitiems kartoms pasakyk ka su kuo mixavai biggrin.gif
Atsakyti
Jolkuce- pasveikinti niekada nevelu, kaip ir svesti, todel SVEIKINIMAI!
Gavau savo uzsakytos seno leidimo lakus- cinamon coffee ir juoda, na abi kol kas nesustinge, aisku dar nelekavau- visos priemones darbe liko, bet jau spirgu kaip noriu!!!!ir net jei po savaites uzstings-net del vieno nulakavimo buvo verta uzsakyti- kokia nuostabi spalva... kai uzstings- man bus depresija- nebent kas kazka panasaus yra rade blush2.gif ir pasidalins info
Atsakyti

i 
Žinutės ne  į temą ištrintos.
Atsakyti
Aciu aciu, kam dar nedekojau 4u.gif Tik daba kaip sakant "atsiciuxinau" biggrin.gif
donatiki jei ne paslaptis, kokio amziaus moteriai tuos zydrus nagus darei? rolleyes.gif Kaip spalva grazu man, bet kazin ar sau lakuociuos g.gif

Pagaliau jau ir mano lakai parejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 12, 12:34)
Aciu aciu, kam dar nedekojau  4u.gif  Tik daba kaip sakant "atsiciuxinau" biggrin.gif
donatiki jei ne paslaptis, kokio amziaus moteriai tuos zydrus nagus darei? rolleyes.gif  Kaip spalva grazu man, bet kazin ar sau lakuociuos g.gif

Pagaliau jau ir mano lakai parejo thumbup.gif

as irgi siandien 2 gavau yahoo.gif
Atsakyti