Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 03 09, 17:43)
O tas EZFlow nestingsta?  g.gif

Atsakysiu vietoj Jolkuces-stingsta tie lakai, pas mane jau dvi bonkutes siukslinej doh.gif doh.gif uztat daugiau nebeperku as ju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 09, 17:48)
Atsakysiu vietoj Jolkuces-stingsta tie lakai, pas mane jau dvi bonkutes siukslinej doh.gif  doh.gif uztat daugiau nebeperku as ju schmoll.gif

g.gif tai čia kaip suprantu tie patys EZFlow geliniai lakai, kurie ir stingo, nėra kažkokia nauja jų serija? g.gif

ką tik pasižiūrėjau jų tinklapyje, tai tos pačios 12 spalvų kur ir buvo... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 09 kovo 2012 - 18:01
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 03 09, 17:55)
g.gif  tai čia kaip suprantu tie patys EZFlow geliniai lakai, kurie ir stingo, nėra kažkokia nauja jų serija?  g.gif

ką tik pasižiūrėjau jų tinklapyje, tai tos pačios 12 spalvų kur ir buvo...  cool.gif

na jie dabar irgi naujai isleisti kaip ir IBD.Bet pas mane dar tie senieji-tai irgi 2 buteliukus ismetus, o sitas gereifruktinis vienintelis dar likes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Pupita_ @ 2012 03 09, 17:30)

suuuuper atrodo  thumbup.gif isduok spalvytes pavadinima  blush2.gif

Cia 2 sluoksniai Perfect Nails 6.8 spalvos ir ant virshaus 1 sluoksnis EzFlow ""pink grapefruit"
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 09, 16:23)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Nu zodziu, likau didziai nustebinta kaip padoriai dabar nusitirpdo PN lakas, nesitikejau tiesa pasakius tikrai smile.gif Kaip senus reikejo gremzt su dildem-taip naujus patirpdzius 10 min folijoje,puikiausiai nusema kaip ir gelishai thumbup.gif  Tik va konsistencija tokia tirstoka vistiek netenkina, sunkoka lakuot ax.gif Mergiote kuriai lakavau net antra kart tos pacios prase, tik ant virshaus si kart uzmetem rozini blizganti is senuku EZFlow gelez "pink grapefruit" thumbup.gif
user posted image

super thumbup.gif
del tirstumo tai zinok ne visos spalvos tokios. as turiu 23 spalvas, tai tik dvi yra kurios tokios potirstes, tai sita 6.8 ir dar viena violetinio atspalvio neatsimenu tiktai koduko.
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 09, 14:05)
Pasiklausiu ir aš dėl to spalvos keitimo ax.gif 

Vakar atėjo klientė po dviejų savaičių nusiimti It's a lilly - kai pamačiau, kas liko iš spalvos, žandikaulis nukaro  doh.gif  Visi nagai - rudom dėmėm  blink.gif  blink.gif  , spalvos nesimato. unsure.gif Nu, sako, man čia kažkaip keistai nusimargino - chemijos nenaudojau,  į soliariumą nėjau. Jos vienintelė idėja - gal nuo nuolatinio kontakto su pinigais (monetomis, kupiūromis).

Ar galėtų būti dėl to?  g.gif

va va...ir man idomu kas cia darosi ir nuo ko....vienu metu dariau du prancuzus- ne ta pacia diena, bet visgi- vienas soka ivare ir nieko nedare-negamino, neplove, neskuto ir tt ne...-nulakavimas baisus!!!! kitas prancuzas- viska dare- ir nei vieno taskelio
uzmuskit nesuprantu.... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu ka tuoj kleckai mieos,eisiu darbuotis 4u.gif ryt baliuska nusimato,reik susitvarkyt,tik gaila mano raudonas neatejo gelis unsure.gif
Bandysiu blizgucius maisyt su bespalviu geliu blush2.gif arba geli+lakas nagu blush2.gif noriu bent kazkokios spalvos smile.gif
Atsakyti
Lakuokis baza-topas-paprastas, man taip islaike paprastas 2-3dienas kazkur (nu 2 su puse mazdaug) biggrin.gif ir pradejo ne tai kad luptis, o trintis ta raudona spalva nuo topo :)Bet tau kad baliui, tai tikrai kad tiks taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 09, 21:48)
Sveikos 4u.gif
Nu ka tuoj kleckai mieos,eisiu darbuotis 4u.gif ryt baliuska nusimato,reik susitvarkyt,tik gaila mano raudonas neatejo gelis unsure.gif
Bandysiu blizgucius maisyt su bespalviu geliu blush2.gif arba geli+lakas nagu blush2.gif noriu bent kazkokios spalvos smile.gif

bigsmile.gif pavydziu tokio uzsispyrimo,man irgi ryt jubiliejus, bet jauciu batsiuvys be batu-taip ir as aisiu belakuotu nagu biggrin.gif Nu duos dievs, gal dar ryt susikaupsiu prancuzui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 09, 18:19)
na jie dabar irgi naujai isleisti kaip ir IBD.Bet pas mane dar tie senieji-tai irgi 2 buteliukus ismetus, o sitas gereifruktinis vienintelis dar likes smile.gif

biggrin.gif o aš jau maniau, negi dar tuos senuosius džiūvančius pardavinėja biggrin.gif

QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 09, 21:35)
va va...ir man idomu kas cia darosi ir nuo ko....vienu metu dariau du prancuzus- ne ta pacia diena, bet visgi- vienas soka ivare ir nieko nedare-negamino, neplove, neskuto ir tt ne...-nulakavimas baisus!!!! kitas prancuzas- viska dare- ir nei vieno taskelio
uzmuskit nesuprantu.... doh.gif

aš manau, kad ta klientė jums kažko "nedasako" cool.gif Negali nei iš šio, nei iš to nagai atrodyti tragiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringamc @ 2012 03 08, 18:01)
Naudoji tik sau ar turi patirties su daugiau zmoniu? (klausiu, nes su gelish kai kurioms irgi netaip jau baisiai, bet daugumai tai geriau patylesiu.. labai priklauso nuo pacio zmogaus ir kaip jis rupinasi nagais, as pati sau nelakuoju, nes man labiau patinka geliniai nagai, kurie visiskai nekinta visa menesi) Noreciau surinkt daugiau informacijos ir  jei ka pirkciausi shellac vien tik prancuziskui. Labai aciu uz atsakyma

Naudoju sau ir dar kelioms draugems, tai nieko baisaus nepastebejau mirksiukas.gif Pabandyk pavaikscioti po uzsienieciu forumus, rasi daug info apie shellac mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Gal kuri pasiskaiciavus,kiek kartu su harmony baze iseina nulakuoti ir kiek mazdaug kartu nulakuoti galima su vienu buteliuku lako?Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SYRIA: 10 kovo 2012 - 00:00
QUOTE(SYRIA @ 2012 03 10, 02:00)
Sveikos merginos 4u.gif Gal kuri pasiskaiciavus,kiek kartu su harmony baze iseina nulakuoti ir kiek mazdaug kartu nulakuoti galima su vienu buteliuku lako?Dekui labai 4u.gif

http://www.gelish.lt/gelis-lakas.html sitame puslapyje gali pasiskaityti apie visu produktu iseiga 4u.gif
Atsakyti