Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 09, 09:56)
bigsmile.gif Nu tai jau rooodysi !!! nes man smalsu ar brandy wine nebus tik panasus i senaji cinamonand cofe wub.gif  g.gif

vargu verysad.gif

rodysiu rodysiu... bigsmile.gif kazkaip paskutiniu metu man IBD labiau uz gelisha patinka 4u.gif daug graziau dengias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 09, 08:57)
kazkaip paskutiniu metu man IBD labiau uz gelisha patinka  4u.gif daug graziau dengias  wub.gif

va va,cia jum ir atsakymas, kodel as pradejau nuo IBD ir visad anuos labiau prie dusios pradzioj dejau, kol nestingo aishku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 09, 08:54)
Is amerikoniskojo ebay biggrin.gif
Jamiau Brandy Wine ir Cosmic Red  tongue.gif

Jamiau ir as sita Cosmic Red. Idomu kaip atrodys...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 09, 08:56)
bigsmile.gif Nu tai jau rooodysi !!! nes man smalsu ar brandy wine nebus tik panasus i senaji cinamonand cofe wub.gif  g.gif
Nors gal ir nelabai panasus radau vo nagiuka biggrin.gif  http://a2.sphotos.ak...558299403_n.jpg

Nepanasus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 09, 09:32)
Nepanasus  schmoll.gif

Tai vo daba i pati pamaciau, kai ant tipso lakuota ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 09, 09:03)
Jamiau ir as sita Cosmic Red. Idomu kaip atrodys...

Ma rodzias bus kaip good gosipas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 09, 09:43)
Ma rodzias bus kaip good gosipas g.gif

Ir man atrodo, kad panasu, tik zyyymiai ryskiau, o tai yra ziauuuuuuriai gerai biggrin.gif nes goosipas uzknisa kad kazkoks numyztas atsiprasant, ji arba ant kitos raudonos lakuot reikia arba tept keturis kartus, kad spalva panasi i spalva butu...na, bet kaip bebutu as jos jau trecia buteli perku, nes ypatinga mada pas mane ja miksuot ant kitu spalvu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 08, 21:13)
nes gal nuobodokai ant baltu, nei kiek neidegusiu ranku tokia pilka niuri spalva ziuretusi, visai be jokio zerucio...

na nėra ta spalva pilka ir niūri. Šiaip labai graži spalva 4u.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 09, 08:03)
Jau pripratau prie Red Roses spalvytes, jau grazu... tik va foto pastebejau, kad odeles reik maitinkt, sauseja...
user posted image

žiūriu, saulute jau labai patobulino techniką. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Pasiklausiu ir aš dėl to spalvos keitimo ax.gif

Vakar atėjo klientė po dviejų savaičių nusiimti It's a lilly - kai pamačiau, kas liko iš spalvos, žandikaulis nukaro doh.gif Visi nagai - rudom dėmėm blink.gif blink.gif , spalvos nesimato. unsure.gif Nu, sako, man čia kažkaip keistai nusimargino - chemijos nenaudojau, į soliariumą nėjau. Jos vienintelė idėja - gal nuo nuolatinio kontakto su pinigais (monetomis, kupiūromis).

Ar galėtų būti dėl to? g.gif
Atsakyti
http://i454.photobuc...7/photo2-10.jpg

man kaip grazu.. gal zinot ar yra tokiu be blizgesio spalvu uv gelio lako? ar cia spec matinis virsutinis sluoksnis kazkoks turi but?

ai radau video, cia isvis be virsutinio sluoksnio

http://www.youtube.c...h?v=NHlbQ77h2zk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 09 kovo 2012 - 13:40
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nu zodziu, likau didziai nustebinta kaip padoriai dabar nusitirpdo PN lakas, nesitikejau tiesa pasakius tikrai smile.gif Kaip senus reikejo gremzt su dildem-taip naujus patirpdzius 10 min folijoje,puikiausiai nusema kaip ir gelishai thumbup.gif Tik va konsistencija tokia tirstoka vistiek netenkina, sunkoka lakuot ax.gif Mergiote kuriai lakavau net antra kart tos pacios prase, tik ant virshaus si kart uzmetem rozini blizganti is senuku EZFlow gelez "pink grapefruit" thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2012 03 09, 18:23]
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nu zodziu, likau didziai nustebinta kaip padoriai dabar nusitirpdo PN lakas, nesitikejau tiesa pasakius tikrai smile.gif Kaip senus reikejo gremzt su dildem-taip naujus patirpdzius 10 min folijoje,puikiausiai nusema kaip ir gelishai thumbup.gif Tik va konsistencija tokia tirstoka vistiek netenkina, sunkoka lakuot ax.gif Mergiote kuriai lakavau net antra kart tos pacios prase, tik ant virshaus si kart uzmetem rozini blizganti is senuku EZFlow gelez "pink grapefruit" thumbup.gif
user posted image
[/quot

suuuuper atrodo thumbup.gif isduok spalvytes pavadinima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 09, 16:23)
tik ant virshaus si kart uzmetem rozini blizganti is senuku EZFlow gelez "pink grapefruit" thumbup.gif
user posted image

labai graži pavasarinė spalva. Persikas wub.gif
O tas EZFlow nestingsta? g.gif
Atsakyti