Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 08, 23:23)
Cia apie RA firmos lakus jus kalbat ane...jie labai prastos kokybes.O viska darot taip kaip priklauso? Ta prasme pasiausiat naga, nuriebalinat, tepat baze, paskui spalva, paskui topa?
Tas skystis apie kuri snekat nuima lako lipnuma, bet kiek zinau tai RA lakai isdziuna pilnai lempoj, tai nieko tokio, kad jo ir nenaudojat, nes nera kam lipnuma nuimt biggrin.gif  4u.gif

Pgooglinau, tai jo, tos firmos lakai...Taip, darau viska kaip priklauso, lempa tokia, kokios reikia.Teks pirktis kitos firmos lakus, bet nesinori ir tu ismest, bandysiu, bandysiu, gal pasiskes isvaiskciot pora savaiciu unsure.gif .Ir dar, skaiciau, kad ta pirma sluoksni reikia nubraukti sepeteliu geliui skirtu, o kiek reikia ta pagrinda nubraukt, ar tik vos vos, ar pabraukt taip, kad jo nelabai ir liktu g.gif
Atsakyti

neringamc-padaryk prancuza kolegei ar sau ir ziurek kaip ir kas. Nes nu mano klijentes irgi ivairios ir viena isvaiksto menesi laiko su prancuzu, beje su Harmony baltu galiuku ir nieko, na jau tokie pabuve kaip sakant po menesio tie nagai buna, bet kuo graziausiai laikosi ten viskas ir tikrai geltoni nebuna...o turiu kelias, kurios kaip sakant tokios drapokes tai pas tas po savaites ne tai kad prancuzas baisus buna, pas jas ir ryskios spalvos buna baisios doh.gif bet jos pas mane bezabydnos, fainuoles pacios zino, kad nemoka nagu saugot tai ir priekaistu neturi biggrin.gif
[/quote]

Tai as jau ne vienai padariau ir sutinku, kad ne visoms vienodai ta spalva keiciasi, kai kurioms puikiai issilaike, bet daugumai - ne!! Ir tikrai ima piktumas, nes neseniai tik pradejau lakuot ir nusivyliau labai, nes esu pripratus prie gelinio prancuzisko,kad islaiko ta pati baltuma visa menesi. Ateina kliente po poros savaiciu rudais nagais (su gelish) o as su savo geliniais irgi paaugusiais, bet baltuteliais - tai ziauriai skirtumas matosi.. Ir nieko negaliu padaryt nei pasakyt.. Todel ir bandau visais imanomais budais surasti kazkokia iseiti ( kaip minejau anksciau jis pas mane pats populiariausias, kad ir su geliu apie 90% darau prancuziska)
Atsakyti
Kad jau apie prancuzus prakalbot, tai pasisakysiu ir as - man dare su PN lakais dar senojo leidimo prancuza, po 3sav spalva buvo vos pilkstelejus, vietomis labiau, vietomis maziau, bet tikrai ne ziauriai, ir tuo labiau ne i ruda-geltona puse tas spalvos pasikeitimas smile.gif
Beje - nerukau, i soliariumus nevaikstau, veido nepudruoju (kas manau laaaabai didele itaka daro), valgyt gaminu daznai, indus plaunu be pirstiniu.
Atsakyti
Jau pripratau prie Red Roses spalvytes, jau grazu... tik va foto pastebejau, kad odeles reik maitinkt, sauseja...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 09, 08:03)
Jau pripratau prie Red Roses spalvytes, jau grazu... tik va foto pastebejau, kad odeles reik maitinkt, sauseja...

[]

bigsmile.gif wub.gif Liuks tos raudonos spalvos, pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 09, 09:44)
bigsmile.gif  wub.gif Liuks tos raudonos spalvos, pasaka smile.gif

Ypac Jolkiui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 09, 08:46)
Ypac Jolkiui  lotuliukas.gif

biggrin.gif Cyxa, visi cia senai jau zino,kokiu spalvu as vergas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 09, 09:51)
biggrin.gif Cyxa, visi cia senai jau zino,kokiu spalvu as vergas hihihi.gif

Tavo paerzinimui - vakar uzsisakiau dvi raudonas is IBD biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 09, 08:52)
Tavo paerzinimui - vakar uzsisakiau dvi raudonas is IBD  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif kurias cia stverei biggrin.gif , ir is kur uzsakinejai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 kovo 2012 - 08:55

Vis paskaitau, bet nieko čia nerašau. Man kartais patamsėja French manikiūras. Ir tikrai negaliu pasakyti nuo ko g.gif Mano manikiūristė dirba su Gelish. Kiek jos klausiau gali būti nuo soliariumo, ypač, jei naudojamas kremas su bronzantais, taip pat gali būti ir nuo chemijos naudojamas namams tvarkyti. Jau daugiau nei metus pas ją lakuojuos ilgalaikiu lakavimu, tai per tiek laiko gal tik porą kartų buvo patamsėjęs manikiūras. French man išsilaiko iki trijų savaičių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 09, 09:53)
bigsmile.gif kurias cia stevrei biggrin.gif , ir is kur uzsakinejai? unsure.gif

Is amerikoniskojo ebay biggrin.gif
Jamiau Brandy Wine ir Cosmic Red tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 09, 08:54)
Is amerikoniskojo ebay biggrin.gif
Jamiau Brandy Wine ir Cosmic Red  tongue.gif

bigsmile.gif Nu tai jau rooodysi !!! nes man smalsu ar brandy wine nebus tik panasus i senaji cinamonand cofe wub.gif g.gif
Nors gal ir nelabai panasus radau vo nagiuka biggrin.gif http://a2.sphotos.ak...558299403_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 kovo 2012 - 08:58