Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 05, 16:49)
Pas mane kelios su prancūzu prašė, o kelios medikės dar ant viršaus blizgučio paprašė.

Joa, galima ant viršaus dėt, bet man gražiau su pačia spalva sumaišyt mirksiukas.gif

o as kazkaip su tais maisymais nelabai eksperimentuoju... man atrodo, kad labai didele lako iseiga, ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 05, 15:35)
Kas liečia vėžio liniją.... Aš turiu tą viduriniają spalvytę(pagal ryškumą), tai esu nulakavus keliom klientėm tai kai atėjo pasikeisti spalvos tai apakau blink.gif spalva pasikeitusi į geltonumą, bet taip įdomiai vietom ružava vietom geltona.... Bet visos klientės sakė turėjo kontaktą su chemikalais ir viena plovė galvą su pilkinančiu šampūnu.... bet aš manau kad čia ne nuo to o kad pati spalva keičiasi doh.gif

blink.gif Hm hm hm.....na ziuresim vadinas ar si istorija kartosis ir man g.gif Gal jei be xemikalu ar da velniai zino ko, su ta spalvyte viskas butu okei buve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 05, 16:56)
blink.gif Hm hm hm.....na ziuresim vadinas ar si istorija kartosis ir man g.gif  Gal jei be xemikalu ar da velniai zino ko, su ta spalvyte viskas butu okei buve smile.gif

Aš turiu iš vėžio linijos Less Talk (pačią šviesiausią) - tai ji man kažkodėl dryžuojasi, netolygiai tepasi. ax.gif Kai dedu vieną, tai visada tris sluoksnius. Pabandžiau užtepti porą sluoksnių ant tamsesnės - siaubas kažkoks, mirgu margu doh.gif

Kažkas žadėjo įmesti, kaip atrodo ant nagu IBD Smokey plum ax.gif Labai laukiu blush2.gif

Beja, gal kas užtiko kokiuose forumuose, kaip tos IBD Just gel ant nagų atrodo ax.gif Nes pagooglinus meta tik kompiuterines paletes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 05, 16:02)
Aš turiu iš vėžio linijos Less Talk (pačią šviesiausią) - tai ji man kažkodėl dryžuojasi, netolygiai tepasi.  ax.gif Kai dedu vieną, tai visada tris sluoksnius. Pabandžiau užtepti porą sluoksnių ant tamsesnės - siaubas kažkoks, mirgu margu  doh.gif

K

g.gif Irgi nekazka tada, na dabosim, nes as emiau pacia ryshkiausia ta biggrin.gif Zuresim kas su manishke darysis g.gif
Atsakyti
Turiu is IBD Just berots 7 spalvas..tarp ju ir smoky plum.. Tai zinokit,sie patobulinti IBD man dar labiau patiko nei Harmony..Tepasi nerealiai gerai,nenubega,lempoje nesutraukia,labai tolygiai padengia ir spalvos tokios nepermatomos,kai kaikurios is Harmony..Beja laiko mano klientem puikiai thumbup.gif Labai graziai atrodo Brandy Wine spalvyte,mocha pink tai praktiskai tokia pati kaip harmony "zalios mesos" spalvyte biggrin.gif Plam Raven tai sodri tamsi violetine slyva. Atrodo matine,bet isiziurejus vos vos siek tiek blizgesio yra,nebent prie ryskios saules sviesos.Seashell Pink - tai matine,bet visai to "Pink" ten nesimato biggrin.gif man grynas pienas.. Labai grazi So in Love spalvyte. Tokia ruzavas smulkus perlamutras su aukso dulkem,tai kokia silta rozine.
Gail kad nenufotkinu ant klienciu blush2.gif nebent ryt palete nufotografuoti galeciau,kam bus idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 05, 16:49)
  nebent ryt palete nufotografuoti galeciau,kam bus idomu 4u.gif

Zinoma idomu,butinai lauksim bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 05, 17:49)
Labai grazi So in Love spalvyte. Tokia ruzavas smulkus perlamutras su aukso dulkem,tai kokia silta rozine.
Gail kad nenufotkinu ant klienciu blush2.gif  nebent ryt palete nufotografuoti galeciau,kam bus idomu 4u.gif

Aš jau laukiu parvykstant So in love ax.gif Kaina nebloga, tai galvoju daugiau spalvų užsisakyti ax.gif

Labai labai norim Jūsų paletės mirksiukas.gif
Atsakyti
Butinai tada nufotografuosiu ir ryt i vakara po darbu imesiu 4u.gif
Kaina ju tikrai gera,laukiu dar 7 spalvu,nes man tikrai patiko thumbup.gif
Jungle Fever turetu buti nebloga spalva ir Dolomit,dar marigold visai nieko,tokia vasarine
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 05, 16:02)
Kažkas žadėjo įmesti, kaip atrodo ant nagu IBD Smokey plum ax.gif  Labai laukiu blush2.gif

As zadejau...ir nufotkinau ir *** kazkas kompui atsitiko-nekelia is fotiko i kompa nuotrauku gun_rifle.gif bet fotike jos yra ir kai jau tik galesiu butinai idesiu.Jegine spalva thumbup.gif Kazkuri rase atsimenu, kad ji nesa i ruzava, tai ne velnio ji i jokia ruzava nenesa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 05, 18:26)
Butinai tada nufotografuosiu ir ryt i vakara po darbu imesiu 4u.gif 
Kaina ju tikrai gera,laukiu dar 7 spalvu,nes man tikrai patiko thumbup.gif 
Jungle Fever turetu buti nebloga spalva ir Dolomit,dar marigold  visai nieko,tokia vasarine
user posted image
user posted image
user posted image

Minėjot, kad turit ir Harmony lakų ax.gif Ar yra tokių spalvų, kurios dubliuojasi su IBD Just Gel? g.gif Nes Exhale (žalios mėsos) atitikmenį jau turi blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri zinoti "nude" spalvos gelini laka? Nesvarbu kokios firmos? smile.gif
Kazkaip ziuriu kad Harmony su sviesiom pavasariskom spalvom nekas... Vien ryskios rozines, o tokiu svelniu spalvyciu labai truksta... g.gif Gal kuri pasiulytu sviesiu spalvyciu pavyzdziu? mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Bandėt kasnors taip? Maišyti su blizgučiais paprastais?

P.s.foto iš interneto platybių....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 05 kovo 2012 - 18:32