QUOTE(neringamc @ 2012 03 08, 22:54)
O ant tos NSI spalvos koki topa dedi? is gelish? As net nzn gal cia pats topas purvinasi o ne spalva balta... As net masciau, kad topas igauna purvina atspalvi tamsesnias spalvas lakuojant, galvojau pirkt atskira vien tik prancuziskui ir sviesiom spalvom.. O kaip kitos sviesios spalvos? Nesipurvina??
Tiek topas tiek baze pas mane Harmony
Cia ne tai, kad purvinasi tos spalvos, paprasciausiai jos keicia spalva, nes topas neapsaugo nuo visokiu ten dirgikliu ir t.t. na eina moteros i soliariuma-vat tau jau ir beda, nes nuo to geltonuoja lakas. Pasitepa kremais ir gula i soliariuma, aplamai kad ir siaip kremu tepasi ir ranku neplauna-vel keiciasi spalva. Kad isvengt tu spalvos keitimusi(sviesiu) reiktu isigyt paprastam lakavimui topa, kuris saugo nuo aplinkos poveikio ir bandyt gal lakuot
jauc apsaugotu...
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 08, 22:59)
Zinok klientes tikrai ne viska visada pasako
Vat ir as tokios nuomones
neringamc-padaryk prancuza kolegei ar sau ir ziurek kaip ir kas. Nes nu mano klijentes irgi ivairios ir viena isvaiksto menesi laiko su prancuzu, beje su Harmony baltu galiuku ir nieko, na jau tokie pabuve kaip sakant po menesio tie nagai buna, bet kuo graziausiai laikosi ten viskas ir tikrai geltoni nebuna...o turiu kelias, kurios kaip sakant tokios drapokes tai pas tas po savaites ne tai kad prancuzas baisus buna, pas jas ir ryskios spalvos buna baisios
bet jos pas mane bezabydnos, fainuoles pacios zino, kad nemoka nagu saugot tai ir priekaistu neturi