Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 03 08, 20:40)
http://www.facebook....9...e=3

tikiuosi atsidarys langas, cia smokey plum ir plum raven labai grazus derinukas. Nesuprantu ar turi smokey plum nors kiek zerucio ar ne, noreciau ja pirkti, bet vis dvejoju...

Smokey plum neturi jokio zerucio 4u.gif
Kaip graziai cia atrodo tos spalvos, super thumbup.gif
Atsakyti
perskaiciau visas temas, esu savamoksle tik sau lakuotoja, jau turiu ta laku liga, ziuriu ir ziuriu spalvas interneto platybese smile.gif

maciau kazkas klause kaip atrodo ibd just gel polish tickled pink, as ja turiu, labai apsigavau nusipirkdama, ji yra ziauriai ryskiai ruzava, tokia rekianti spalva, tai 7 metu dukrai pedikiura su ja tegaliu daryt, ant jos rusvu kojyciu labai super ziurisi, sviecia is tolo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 08, 20:48)
maciau kazkas klause kaip atrodo ibd just gel polish tickled pink, as ja turiu, labai apsigavau nusipirkdama, ji yra ziauriai ryskiai ruzava, tokia rekianti spalva, tai 7 metu dukrai pedikiura su ja tegaliu daryt, ant jos rusvu kojyciu labai super ziurisi, sviecia is tolo biggrin.gif

Taip, jin tokia labai barbiška PINK. Susilakuosite sau vasarą. Man labai gražu vasarą ryškios spalvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 08 kovo 2012 - 20:52
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 08, 21:46)
Smokey plum neturi jokio zerucio 4u.gif
Kaip graziai cia atrodo tos spalvos, super thumbup.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
tai turbut tada dar ilgiau paabejosiu:) nes gal nuobodokai ant baltu, nei kiek neidegusiu ranku tokia pilka niuri spalva ziuretusi, visai be jokio zerucio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 08 kovo 2012 - 21:16
QUOTE(Emsija @ 2012 03 08, 21:13)
aciu uz atsakyma 4u.gif
tai turbut tada dar ilgiau paabejosiu:) nes gal nuobodokai ant baltu ranku tokia pilka niuri spalva ziuretusi, visai be jokio zerucio...

Cia jau kaip kam biggrin.gif man tai ji beprotiskai fantastiska spalva, viena is madingiausiu sio sezono spalvu. Bet kaip ir sakau--kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 08, 22:15)
Cia jau kaip kam biggrin.gif man tai ji beprotiskai fantastiska spalva, viena is madingiausiu sio sezono spalvu. Bet kaip ir sakau--kiekvienam savo 4u.gif

niu gerai, perku tada, sutrypei mano trapias abejones negailestingai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 08, 21:19)
niu gerai, perku tada, sutrypei mano trapias abejones negailestingai biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 08, 20:20)
As turiu viena spalva is ju, daugiau neperku nes brangu..Kaune juos pardavineja viena firma ir pas juos spalva kainuoja 90lt blink.gif  blink.gif o kiekis ju buteliuke per pus maziau nei Geliusho, del tos priezasties ir nebeperku. Uzsisakinet aisku pigiau....

Ritukai1 as prancuzui naudoju NSI balta spalva, nu man ji superine ir tikrai negeltonuoja taip kaip Geliushas ir islaiko kuo normaliausiai thumbup.gif o spalva jo balta balta 100kart baltesne nei Geliusho. Buna aisku ateina klijentes po 3 savaiciu tai prancuzas jau nebe toks sviezias kaip kad buves, bet visumoj laiko superiniai ir negeltonuoja. Nesinervuok, gal moteriske tik sako, kad nieko nedare ir vat kaip uzgelto tas prancuzas, visokiu juk ateina.....gal kazka ir dare, bet neuzfiksavo ir pagelto tie nagai...

O ant tos NSI spalvos koki topa dedi? is gelish? As net nzn gal cia pats topas purvinasi o ne spalva balta... As net masciau, kad topas igauna purvina atspalvi tamsesnias spalvas lakuojant, galvojau pirkt atskira vien tik prancuziskui ir sviesiom spalvom.. O kaip kitos sviesios spalvos? Nesipurvina??
Atsakyti
QUOTE(neringamc @ 2012 03 08, 22:54)
O ant tos NSI spalvos koki topa dedi? is gelish? As net nzn gal cia pats topas purvinasi o ne spalva balta... As net masciau, kad topas igauna purvina atspalvi tamsesnias spalvas lakuojant, galvojau pirkt atskira vien tik prancuziskui ir sviesiom spalvom.. O kaip kitos sviesios spalvos? Nesipurvina??

as pati vaikstau su prancuzu jau savaite, ir dirbu ir namus tvarkau ir maista gaminu ir net soliariume buvau, niekas man nei sutamsejo nei dar kazka schmoll.gif Galiukas baltas, rozine tokia pati, vienu zodziu nerandu prie ko prikibti schmoll.gif Zinok klientes tikrai ne viska visada pasako, didelis nagu grozio priesas - rukymas...
As kaip sakau, geriausia viska ant saves isbandyti, tada gal paprasciau aiskinti klientei kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringamc @ 2012 03 08, 22:54)

Tiek topas tiek baze pas mane Harmony 4u.gif Cia ne tai, kad purvinasi tos spalvos, paprasciausiai jos keicia spalva, nes topas neapsaugo nuo visokiu ten dirgikliu ir t.t. na eina moteros i soliariuma-vat tau jau ir beda, nes nuo to geltonuoja lakas. Pasitepa kremais ir gula i soliariuma, aplamai kad ir siaip kremu tepasi ir ranku neplauna-vel keiciasi spalva. Kad isvengt tu spalvos keitimusi(sviesiu) reiktu isigyt paprastam lakavimui topa, kuris saugo nuo aplinkos poveikio ir bandyt gal lakuot g.gif jauc apsaugotu...
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 08, 22:59)
  Zinok klientes tikrai ne viska visada pasako

Vat ir as tokios nuomones 4u.gif

neringamc-padaryk prancuza kolegei ar sau ir ziurek kaip ir kas. Nes nu mano klijentes irgi ivairios ir viena isvaiksto menesi laiko su prancuzu, beje su Harmony baltu galiuku ir nieko, na jau tokie pabuve kaip sakant po menesio tie nagai buna, bet kuo graziausiai laikosi ten viskas ir tikrai geltoni nebuna...o turiu kelias, kurios kaip sakant tokios drapokes tai pas tas po savaites ne tai kad prancuzas baisus buna, pas jas ir ryskios spalvos buna baisios doh.gif bet jos pas mane bezabydnos, fainuoles pacios zino, kad nemoka nagu saugot tai ir priekaistu neturi biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Ar kuri lakuojates Lacquerel lakais?Esu savamoksle, nu atrodo darau viska, kaip rodo, bet akivaizdu, kad kazka ne taip darau, nes po keleto dienu pradeda atsilupineti nagu lakas nuo nagu galiuku.Specialiai ejau i salona, kad nulakuotu, paaiskino, kad negalima, kad liestusi su odele,pasidariau kaip sake, vistiek sekancia diena lakas nuo nagu galiuku pradejo lupinetis.Ir ar butina pabaigus, nuvalyti naga tuo paskutiniu skysciu, nes ti nepadarau, gal todel tas lakas taip blogai laikosi?
Atsakyti
QUOTE(nelle @ 2012 03 08, 23:10)
Ar kuri lakuojates Lacquerel lakais?Esu savamoksle, nu atrodo darau viska, kaip rodo, bet akivaizdu, kad kazka ne taip darau, nes po keleto dienu pradeda atsilupineti nagu lakas nuo nagu galiuku.Specialiai ejau i salona, kad nulakuotu, paaiskino, kad negalima, kad liestusi su odele,pasidariau kaip sake, vistiek sekancia diena lakas nuo nagu galiuku pradejo lupinetis.Ir ar butina pabaigus, nuvalyti naga tuo  paskutiniu skysciu, nes ti nepadarau, gal todel tas lakas taip blogai laikosi?

Cia apie RA firmos lakus jus kalbat ane...jie labai prastos kokybes.O viska darot taip kaip priklauso? Ta prasme pasiausiat naga, nuriebalinat, tepat baze, paskui spalva, paskui topa?
Tas skystis apie kuri snekat nuima lako lipnuma, bet kiek zinau tai RA lakai isdziuna pilnai lempoj, tai nieko tokio, kad jo ir nenaudojat, nes nera kam lipnuma nuimt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti