Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2012 03 07, 22:47)
http://www.manikiura...
tik aisku kaina nemaza, bet man jo ziauriai ilgam uztenka ir didziausas pliusas kad balina naga, labai lengvai nuvalo odeles ir suminkstina net ir be mirkymo, vienu zodziu puikus dalykas  bigsmile.gif

as irgi sita turiu, tik aisku kiekis 15 ml, mazoje bonkuteje, tai 27 lt kainavo, bet kaip sau, tai per akis mirksiukas.gif
man irgi jis labai patinka, kad mirkyti nereikia
Atsakyti
Merginos,

Vis dar turiu V lempa nagamas 38W, turiu ceki. Pirkau rugpjuti uz 229 LT, parduociau uz 180LT:)
Rasykit AZ.

Taip apt turiu priemoniu 1 laka "smelio spalvos" base coat ir top coat:)
Atsakyti
o aš dar noriu paklaust smile.gif nusilakavau pirma kart geliniu laku ir patenkinta...... ne tas žodis. džiaugiousi tokiu atradimu ir pasakiau pati sau kad tik taip ir lakuosiuos, bet paskui toptelėjo mintis g.gif kaip gi nagučiai ? ar nebus taip kaip su priaugintais? kažkada buvau su priaugintais tai kai nusiėmiau tai nagiukai tokie pavargę.
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 03 08, 11:34)
o aš dar noriu paklaust  smile.gif nusilakavau pirma kart geliniu laku ir patenkinta...... ne tas žodis. džiaugiousi tokiu atradimu ir pasakiau pati sau kad tik taip ir lakuosiuos, bet paskui toptelėjo mintis  g.gif  kaip gi nagučiai ? ar nebus taip kaip su priaugintais? kažkada buvau su priaugintais tai kai nusiėmiau tai nagiukai tokie pavargę.

Stebek nusiemus laka nagucius, kas su jais darosi, ar neishploneje ir t.t As rekomenduoju daryti pertraukas smile.gif
Atsakyti
noriu paklausti profesionaliu mirksiukas.gif
vakar draugei lakavau nagucius su queen of hearts, laikaiu lempoje apie 3 min, bet istraukus kai palieciau naguti, dar jautesi sioks toks lipnumas. ar cia taip ir turi buti, ar tai neisdziuvimo pozymis ir reikia lempoje laikyti dar ilgiau (ar turi buti visai sausas lakas)?
nors siandien klausiau drauges kaip naguciai, tai sake viskas super.

bet tiesiog noriu kitam kartui zinoti ar tas lipnumas ir turi buti sioks toks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2012 03 08, 12:55)
noriu paklausti profesionaliu mirksiukas.gif
vakar draugei lakavau nagucius su queen of hearts, laikaiu lempoje apie 3 min, bet istraukus kai palieciau naguti, dar jautesi sioks toks lipnumas. ar cia taip ir turi buti, ar tai neisdziuvimo pozymis ir reikia lempoje laikyti dar ilgiau (ar turi buti visai sausas lakas)?
nors siandien klausiau drauges kaip naguciai, tai sake viskas super.

bet tiesiog noriu kitam kartui zinoti ar tas lipnumas ir turi buti sioks toks schmoll.gif

As ne profesionale, bet atsakysiu 4u.gif
Jei gerai pamenu, kai domejausi, skaiciau, kad lakavimo eigoje spalva ir nesukieteja iki galo, galutinai viska sukietina ir issausina topas jau smile.gif gi net ir pats topas limpa, kol lipnumo nenuvalom wink.gif
Man irgi spalva buna lipni istraukus is lempos, bet tiesiog nekreipiu i tai demesio ir lakuoju toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 08 kovo 2012 - 12:03
QUOTE(Gladness @ 2012 03 08, 13:02)
As ne profesionale, bet atsakysiu  4u.gif
Jei gerai pamenu, kai domejausi, skaiciau, kad lakavimo eigoje spalva ir nesukieteja iki galo, galutinai viska sukietina ir issausina topas jau smile.gif gi net ir pats topas limpa, kol lipnumo nenuvalom wink.gif
Man irgi spalva buna lipni istraukus is lempos, bet tiesiog nekreipiu i tai demesio ir lakuoju toliau smile.gif

aciu,nuraminot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 03 08, 11:34)
o aš dar noriu paklaust  smile.gif nusilakavau pirma kart geliniu laku ir patenkinta...... ne tas žodis. džiaugiousi tokiu atradimu ir pasakiau pati sau kad tik taip ir lakuosiuos, bet paskui toptelėjo mintis  g.gif  kaip gi nagučiai ? ar nebus taip kaip su priaugintais? kažkada buvau su priaugintais tai kai nusiėmiau tai nagiukai tokie pavargę.

aš irgi labai labai patenkinta likau geliniu lakavimu, nes pats nagas nuaugo, o lakavimas laikėsi puikiai tris savaites. tai su pertraukom, kad būtų sveikiau nagui, manau, padraugausiu su tokiu manikiūru, nes labai jau patogu smile.gif
Atsakyti
Laba visom,

Iskart prasau nesijuokt is mano klausimuko blush2.gif

Ieskaus lempos, tinka belekokia svarbu veiktu. Maciau kelis skelbimus kad parduoda lempas, vos nenusipirkau, bet paziurejau kad ten viduj lempuciu ner, paklausus kodel taip atsake kad parduotuvej sviestuvai taip pat be lempuciu.. Niu visiska tundra pasijauciau..
O kaip cia, tik "sviestuvas" ar ir lemputes:
http://www.ebay.co.u...#ht_5517wt_1185

Aciu labai visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2012 03 08, 15:57)
Laba visom,

Ieskaus lempos, tinka belekokia svarbu veiktu. Maciau kelis skelbimus kad parduoda lempas, vos nenusipirkau, bet paziurejau kad ten viduj lempuciu ner, paklausus kodel taip atsake kad parduotuvej sviestuvai taip pat be lempuciu.. Niu visiska tundra pasijauciau..

Aciu labai visom  4u.gif

galbut ne visi su lemputem pardavineja,bet ebejuj kiek maciau visi prideda lemputes,kaip ir sitam skelbime,aprasyme parasyta: 4 * 9W (Included)
reiskia su lemputemis bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2012 03 08, 15:57)
Laba visom,

Aciu labai visom  4u.gif

gi parasyta, kad + Free Bulbs (nemokamos lemputes) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 08, 16:19)
gi parasyta, kad + Free Bulbs (nemokamos lemputes)  4u.gif

Bet kiek matau is UK-tai kishtukas i rozete musishke netiks jai g.gif
Atsakyti