Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Beatuk @ 2012 03 06, 22:18)
Merginos, ar siunciates is amerikos? ten pigiau nei anglijoj, taciau as bijau muito kai jau atkeliaus pas mane  g.gif

Siuskites iki 75lt tuomet nebus jokiu muitu smile.gif
Arba tarkites su siunteju kad nurodytu mazesne suma ant voko smile.gif

Sveikos blush2.gif
Jau po truputi atsokineja mano pirmas blynas,bet dar ilgai isnesiojau sav.beveik lotuliukas.gif rankos istisai vandeni doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 07 kovo 2012 - 12:04
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 07, 09:45)
As vakar uzsisakiau pora IBD. Sita vat
Ir sita
http://www.ebay.com/...=item43ad334081
man ji labai grazi...na, turetu but grazi biggrin.gif  nes nelabai is paveiksliuko ka gali suprast...

Sita buciau galejus jums parduot. Nusilakavau pora kartu, bet nesusidraugauju su ta spalva. schmoll.gif Uzsisakant tokia grazi atrode. Na ji ir yra grazi, bet greiciausiai as vistik nemegstu ryskiu spalvu. Va dabar nusilakavus tokia pasteline Dark pink spalva ir kaifuoju. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Pagaliau radau pasisakymus apie prancuziska manikiura. Tarp mano klienciu jis pats populiariausias - todel noreciau issiaiskinti patamsejimo priezasti. Netgi masciau, kad top coat igauna purvina atspalvi lakuojant tamsias spalvas ir po to lakuojant prancuziska jis islaiko ta murzinuma.. As lakuoju su Harmony, Ar su kitu firmu lakais patamseja taip pat??
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 07, 10:24)
Kazi kaip sita spalva gyvai  g.gif

http://www.ebay.com/...9#ht_500wt_1054
Papildyta:
Ir sita - raudona matine ar su blizgiu? neiziurau  g.gif
http://www.ebay.com/...#ht_2897wt_1040

Ta pirma tavo imesta,tai jauciu labai faina...Noreciau ir as tokios wub.gif
O ta antra,ne raudona,o labiau ciklamenas ryskus. Pas mane paleteje yra tavo mineta All Heart,ji ryskiai ruzava,labai panasi i harmony goosip girl tik ne matine o perlamutras stambesnis,as taip pat issiduriau...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 07, 12:33)
Na senieji biski prasciau man laiko, negu nauji, ar harmony smile.gif

Turiu kelis is senos laidos IBD,tai galiu drasiai palygint,kad simta kartu deriau ir laiko ir lakuojasi naujieji IBD Just 4u.gif Esu ir as parsisiuntus du bruokuotus is Amerikos,sustengusius..O viena is Nagavitos pirkau,dar anksciau,tai savaite buvo gerai,kelis sk lavau..O po to tik atsuku ir ziuriu uzstengo schmoll.gif Tai,kad nerizikuociau metydama pinigus jiems schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 07 kovo 2012 - 15:34
QUOTE(ORDI @ 2012 03 06, 20:38)
Aciu blush2.gif 
Kad zinok,uzkreciama liga cia doh.gif  Vis dar ir dar norisi biggrin.gif 
O del saves,turbut neapsimoka daug susipirkti,nos negali sakyt biggrin.gif  Jei "kabli pagauni" lotuliukas.gif  Maciau internete kazkur Harmony MINI kolekcija,spalvos tos pacios bet kiekis mazesnis..Gal tokios labiau sau apsimoka thumbup.gif

Visai neapsimoka, kiekis mazesnis, o kaina ta pati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonke @ 2012 03 07, 12:07)
As suprantu, kad turbut simtaji karta kartojate, bet temos prisipildo taip greitai, kad kazka surasti jose...  doh.gif
Kame blogumas tu brokuotu?

As senojo leidimo IBD spalvu nebandzius, bet naudoju IBD Gelac baze, ir jokio blogumo neizvelgiu smile.gif normaliai man viskas su ja
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 03 07, 17:09)
Visai neapsimoka, kiekis mazesnis, o kaina ta pati  doh.gif

Aaa.. g.gif Va kaip rolleyes.gif Tai tada zinoma,kad neapsimoka.. Kainos nezinojau,galvojau,kad jie ir pigesni nes mazesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 07, 17:46)
Aaa.. g.gif  Va kaip rolleyes.gif  Tai tada zinoma,kad neapsimoka.. Kainos nezinojau,galvojau,kad jie ir pigesni nes mazesni 4u.gif

As ir taip galvojau biggrin.gif
Bet niekur neradau pigiau biggrin.gif tiksliau is viso as juos maciau tik amazonej...
Gal jei uzmatysite dar kur ir kad pigiau, praneskit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonke @ 2012 03 07, 11:25)
O jei neuzstinges, tuomet viskas ok su jais?

viskas ok, tik po kelių panaudojimų pradeda stingti. Nepirkite tų seno leidimo IBD gelac 4u.gif
Atsakyti
ar kas gali parodyt realias IBD just gelac spalvas?
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 03 07, 18:01)
viskas ok, tik po kelių panaudojimų pradeda stingti. Nepirkite tų seno leidimo IBD gelac  4u.gif

Man taip buvo...
Papildyta:
QUOTE(sylvia @ 2012 03 07, 18:23)
ar kas gali parodyt realias IBD just gelac spalvas?

Pora puslapiu atgal,buvau idejusi nuoruoda i savo albuma,ten esu patalpinusi IBD Just gel 7 spalvas. Po nuotrauka parasyta kokios 4u.gif
Cia, 2 ir 4 nuotrauka :
http://public.fotki....u-laku-spalvos/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 07 kovo 2012 - 17:30
aciu 4u.gif
Atsakyti