Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2012 03 07, 00:48)
kolege asmeniniam naudojimui nusipirkusi, labai patenkinta, sake laikosi gerai, bet va del nuemimo nepasidomejau, reikes paprasyti, kad duotu nuimti  blush2.gif bet va mane ju kaina tai gasdina  unsure.gif

tai va kad kaina tai ojojoi doh.gif unsure.gif
Papildyta:
nu jau kad prisikroviau krepsius spalvu doh.gif nu nzn kaip iskentet reiks kol sulauksiu blush2.gif
Atsakyti
O ką galit pasakyt apie IBD Gelac? Šiuo metu darau su Perfect nails. Laiko savaitę normaliai, antra jau lupiojasi. Nusitirpina sunkiai, bet imanoma. Gelisho neiperku. Ar verta bandyti pereiti i Gelac? Siunciantis is JAV kaina ikandama, bet ar yra prasme? Ar bus panasiai kaip su PN?
Atsakyti
QUOTE(Zmonke @ 2012 03 07, 01:25)
O ką galit pasakyt apie IBD Gelac? Šiuo metu darau su Perfect nails. Laiko savaitę normaliai, antra jau lupiojasi. Nusitirpina sunkiai, bet imanoma. Gelisho neiperku. Ar verta bandyti pereiti i Gelac? Siunciantis is JAV kaina ikandama, bet ar yra prasme? Ar bus panasiai kaip su PN?

Tai kad dabar gelisho ir Ibd kaina nagavitoj man rodos ta pati g.gif
Apie laku kokybe jau nežinau kiek kartu diskutuota doh.gif geri ibd lakai, gerai nešiojasi ir nusiima gerai. Netingekit paskaityti, net šioje temoje buvo apie juos kalbama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 22:31)
Kiek daug raudonu atspalviu  wub.gif  Mano rojus  biggrin.gif  thumbup.gif
Indrushka nu neveltui as tada pasemiau pink smoothie  thumbup.gif  thumbup.gif 

O cia mixas biggrin.gif ORLY "white tips","prisma gloes silver" ir Harmony Aurora " izzy wizzy,lets get busy"
user posted image

begalo begalo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 07, 08:47)
Tai kad dabar gelisho ir Ibd kaina nagavitoj man rodos ta pati  g.gif
Apie laku kokybe jau nežinau kiek kartu diskutuota  doh.gif geri ibd lakai, gerai nešiojasi ir nusiima gerai. Netingekit paskaityti, net šioje temoje buvo apie juos kalbama 4u.gif

Tai ir HARMONY 55 IR ibd 55 ? unsure.gif Nagavitoj ? Aaaa ne, IBD 45, radau vo jau pati blush2.gif

egluciauskas su galu su galu biggrin.gif biggrin.gif Dekavoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 kovo 2012 - 08:58
QUOTE(Pentarda @ 2012 03 06, 23:54)

nu jau kad prisikroviau krepsius spalvu doh.gif nu nzn kaip iskentet reiks kol sulauksiu blush2.gif

pasakok ku prisikrovei, jolkiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 07, 08:56)
Tai ir HARMONY 55 IR ibd 55 ? unsure.gif Nagavitoj ? Aaaa ne, IBD 45, radau vo jau pati blush2.gif

egluciauskas su galu su galu  biggrin.gif  biggrin.gif  Dekavoju 4u.gif

Nu tiksliai kainų nežinau, be to ne tame esmėsmile.gif o tame, kad jau apie IBD paskutiniu metu kalbama tikrai daug biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 07, 09:03)
pasakok ku prisikrovei, jolkiau  biggrin.gif

Ka tu cia mano vardu in kitos posta klausineji?Sitaip jolkius gali i supykt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 07, 09:09)
Nu tiksliai kainų nežinau, be to ne tame esmėsmile.gif o tame, kad jau apie IBD paskutiniu metu kalbama tikrai daug  biggrin.gif  cool.gif

Ai tai, kad cia trukt uz vadziu vel is pradziu...O da kiek tokiu paciu klausimu bus gi ojojoj biggrin.gif Kiek naujokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 07, 10:14)
Ka tu cia mano vardu in kitos posta klausineji?Sitaip jolkius gali i supykt biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ajej doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif zegnotis jau man pradet reik biggrin.gif

man visur tik jolkius jolkius jolkius... kaip dievas kokis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 07, 09:16)
ajej  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  zegnotis jau man pradet reik  biggrin.gif

man visur tik jolkius jolkius jolkius... kaip dievas kokis  lotuliukas.gif  doh.gif

bis.gif bis.gif pasijauciau pakyleta net laugh.gif laugh.gif pavasaris veikia?kas apie nagus, o kas apie Jolkiu lotuliukas.gif

Noriu "smoke plum" cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 kovo 2012 - 09:18
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 07, 10:18)
bis.gif  bis.gif  pasijauciau pakyleta net  laugh.gif  laugh.gif  pavasaris veikia?kas apie nagus, o kas apie Jolkiu lotuliukas.gif

cia greiciau jau po salciu smegenai nusalo man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 07, 09:19)
cia greiciau jau po salciu smegenai nusalo man  biggrin.gif

hihihi.gif smegene tu smegene biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 kovo 2012 - 09:27