Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 03 06, 22:21)
didelis aciu, nes keliu spalvyciu noreciau  wub.gif

Smagu,jei galesiu padeti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 06, 21:26)

Kiek daug raudonu atspalviu wub.gif Mano rojus biggrin.gif thumbup.gif

Indrushka nu neveltui as tada pasemiau pink smoothie thumbup.gif thumbup.gif

O cia mixas biggrin.gif ORLY "white tips","prisma gloes silver" ir Harmony Aurora " izzy wizzy,lets get busy"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 kovo 2012 - 21:36
Jolkuce bigsmile.gif Fanatstiskai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 06, 21:47)
Jolkuce bigsmile.gif  Fanatstiskai grazu 4u.gif

4u.gif dekui, mane tik erzina, kad tokie prancuzai greitai gelsta ir keicia atspali, pasensta kabutese g.gif Ir juos tenka dazniau persidaryti, negu vientisa spalvyte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 22:50)
4u.gif  dekui, mane tik erzina, kad tokie prancuzai greitai gelsta ir keicia atspali, pasensta kabutese g.gif Ir juos tenka dazniau persidaryti, negu vientisa spalvyte verysad.gif

Ir as ta pati pastebejau,gaila.. Ateina moterys su nebe baltais galiukais ir pakituse pagrindo spalva unsure.gif Ir klausia kodel taip nutiko unsure.gif Viena pas mane taip uzklause kodel geliu priauginti nagai su ilietu pracuzisku taip nekeicia spalvos,o gelinis lakas keicia:unsure: ka sakyt?
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 06, 21:56)
Ir as ta pati pastebejau,gaila.. Ateina moterys su nebe baltais galiukais ir pakituse pagrindo spalva unsure.gif  Ir klausia kodel taip nutiko unsure.gif  Viena pas mane taip uzklause kodel geliu priauginti nagai su ilietu pracuzisku taip nekeicia spalvos,o gelinis lakas keicia:unsure: ka sakyt?

na mane kiek kur ejau visur per seminarus perspejo, kad prancuzas turi tokia savybe senti ir keisti atspalvius ir kad jis trumpiau buna grazus, negu iprastai nulakuoti vienspaliai nagai.As visas perspeju, kad tai yra lepus manikiuras ir deja ne ilgam smile.gif labai liepiu saugot, mautis pirstines , nelupt morku ar neciupyt vistienos prieskoniu plikom rankim, nes shakes doh.gif biggrin.gif Bet gal ne su visu firmu lakais taip yra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 kovo 2012 - 22:01
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 22:00)
na mane kiek kur ejau visur per seminarus perspejo, kad prancuzas turi tokia savybe senti ir keisti atspalvius ir kad jis trumpiau buna grazus, negu iprastai nulakuoti vienspaliai nagai.As visas perspeju, kad tai yra lepus manikiuras ir deja ne ilgam smile.gif labai liepiu saugot, mautis pirstines , nelupt morku ar neciupyt vistienos prieskoniu plikom rankim, nes shakes doh.gif  biggrin.gif Bet gal ne su visu firmu lakais taip yra unsure.gif

kitas dalykas, kiek rukanciu, i soliariumus einanciu, besipudruojanciu ir t.t. viskas dadeda savo rolleyes.gif pas mane prancuzas gan graziai issilaiko dailus 2 savaites rolleyes.gif Va kai i UK keliavau subaisejo per kelias dienas, nes tiek daiktu isciupinejau, be to nebuvo tiek salygu rankas plautis kiek norejosi tai va pasimate unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 23:00)
na mane kiek kur ejau visur per seminarus perspejo, kad prancuzas turi tokia savybe senti ir keisti atspalvius ir kad jis trumpiau buna grazus, negu iprastai nulakuoti vienspaliai nagai.As visas perspeju, kad tai yra lepus manikiuras ir deja ne ilgam smile.gif labai liepiu saugot, mautis pirstines , nelupt morku ar neciupyt vistienos prieskoniu plikom rankim, nes shakes doh.gif  biggrin.gif Bet gal ne su visu firmu lakais taip yra unsure.gif

Aciu uz paprotinima 4u.gif Reikes ir man is anksto perspeti ir liepti labiau pasisaugoti nei su vienspalviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 06, 22:04)
kitas dalykas, kiek rukanciu, i soliariumus einanciu, besipudruojanciu ir t.t. viskas dadeda savo  rolleyes.gif pas mane prancuzas gan graziai issilaiko dailus 2 savaites  rolleyes.gif Va kai i UK keliavau subaisejo per kelias dienas, nes tiek daiktu isciupinejau, be to nebuvo tiek salygu rankas plautis kiek norejosi tai va pasimate  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(fyfokaite @ 2012 03 06, 21:03)
nu zinokit ir as nusipirkau PN kelias spalvas isbandyti ir ka galiu pasakyt visai neblogai laikesi, jau isbandem, vienai pazystamai nulakavau, tai sake ir namus sveite ko tik nedare ir atlaike pilnai 3sav.
as irgi sau kita spalva uzsilakavau tai irgi super, kai dar tokia kaina tai tikrai nebloga kokybe lotuliukas.gif  thumbup.gif  o ir nusieme graziai ir lengvai smile.gif

kokias spalvas turi? gal esi pasidarius foto?
as jau turiu 23 PN spalvas doh.gif aisku yra ir krepselyje dar keletas biggrin.gif
Atsakyti
Na ka teko man susipazint su Krinonos naujiena Flawless geliu laku wub.gif
user posted image
be galo maloniai tepasi, nei per skystas nei per tirstas, graziai dengiasi thumbup.gif tik...nerandu kur placiajam pasauly pigiau jo gaut unsure.gif
parodau bandymus su dailia persikine spalvyte wub.gif
meginau pagaut tikraja spalva blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 03 06, 22:30)
Na ka teko man susipazint su Krinonos naujiena Flawless geliu laku  wub.gif

kolege asmeniniam naudojimui nusipirkusi, labai patenkinta, sake laikosi gerai, bet va del nuemimo nepasidomejau, reikes paprasyti, kad duotu nuimti blush2.gif bet va mane ju kaina tai gasdina unsure.gif
Atsakyti