Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

ORDI kolekcija thumbup.gif

As vis svajoju apie daugiau spalvu,bet pagalvoju,kad neapsimoka del saves tiek islaidauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 06, 20:28)
ORDI kolekcija thumbup.gif

As vis svajoju apie daugiau spalvu,bet pagalvoju,kad neapsimoka del saves tiek islaidauti blush2.gif

Aciu blush2.gif
Kad zinok,uzkreciama liga cia doh.gif Vis dar ir dar norisi biggrin.gif
O del saves,turbut neapsimoka daug susipirkti,nos negali sakyt biggrin.gif Jei "kabli pagauni" lotuliukas.gif Maciau internete kazkur Harmony MINI kolekcija,spalvos tos pacios bet kiekis mazesnis..Gal tokios labiau sau apsimoka thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 06, 21:12)

būsiu kažką praleidus - kas čia per spalvytės? g.gif viršus, kiek suprantu, Vegas'as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 06, 21:16)
būsiu kažką praleidus - kas čia per spalvytės?  g.gif  viršus, kiek suprantu, Vegas'as ax.gif

Kaip supratau,cia uzrodyta Pink Smoothie,kazkas is mergaiciu prase realios splavos foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 06, 20:16)
būsiu kažką praleidus - kas čia per spalvytės?  g.gif  viršus, kiek suprantu, Vegas'as ax.gif

uoj nepakomentavau smile.gif
is apacios i virsu glamour queen, it's a lilly ir pink smoothie su vegasu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 06, 21:48)
uoj nepakomentavau smile.gif
is apacios i virsu glamour queen, it's a lilly ir pink smoothie su vegasu  blush2.gif

Labai graziai ziurisi thumbup.gif Super 4u.gif
Atsakyti
nu zinokit ir as nusipirkau PN kelias spalvas isbandyti ir ka galiu pasakyt visai neblogai laikesi, jau isbandem, vienai pazystamai nulakavau, tai sake ir namus sveite ko tik nedare ir atlaike pilnai 3sav.
as irgi sau kita spalva uzsilakavau tai irgi super, kai dar tokia kaina tai tikrai nebloga kokybe lotuliukas.gif thumbup.gif o ir nusieme graziai ir lengvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 18:26)
g.gif  Nu votai tau,sakau ka man kazka primena,aishku reiktu pridet viena prie vieno realiai, bet jeigu jau atspalviu panasiu turim kolekcijoj savoj-tai ka papildomos islaidos ania? biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(ORDI @ 2012 03 06, 19:39)
Labukas visoms 4u.gif
Kaip ir zadejau imetu spalvytes.. Tik ziauriai nejo ju perteikt nufotografuojant doh.gif  Dabar nuotraukose kai kurios visai kitaip atrodo,na bet ka padarysi,kaip yra taip biggrin.gif

o gal galit surasyt pagal numeracija kur kokios spalvytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gelinio lako gerbejos 4u.gif As tapau viena is ju ax.gif
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 06, 16:19)
kaip suprantu, sitoje temoje diskutuoja daugiau manikiuristes-profesionales. Norejau paklausti, idomu, ar buna taip, kad paprastos mergaites susipirktu visas priemones ir lakuotusi pacios, del saves kaip sakant namuciuose.
kazin kiek kainuotu susipirkimas visu butinu priemoniu ir ar verta idomu...? na ar apsimoka ta prasme  g.gif

As irgi esu nemanikiuriste, bet nusprendziau susipirkti pati wink.gif Manau nagus norisi grazius tureti, o ypac kai ju nereikia perlakuoti po keliu dienu, nes man laikosi dvi savaites. Na dvi tik todel, kad mano nagai labai greitai auga. Koju nagai nulakuoti jau 5sav., tai jau reiktu perlakuoti, nes nuaugo jau.
Nusprendziau pati pirktis irgi del tos priezasties, kaip ir daugelis sako.. tai laiku suderinimas, o ir jei as pati pasidarau puiku manikiura ir pati, tai man mano investicija vistiek atsipirks. e to, nereiks laukti kol ataugs nagai, tam kad eiti tvarkyt nagus. As megeja keisti spalvas, tad man brangokai gautusi jei daznai eiciau lakuotis smile.gif

QUOTE(Klajone @ 2012 03 06, 16:31)
As esu ne manikiuriste smile.gif Bet susipirkau viska sau, lakavimuisi namuose. Siunciausi viska is ebay. Lempa kainavo 68lt, rinkinukas nuriebalintojas+pagrindas+1 spalva+topas 140lt. Ir tirpikli pirkau nagavitoj - 20lt  4u.gif  Ar verta? Zinoma. Nereikia niekur vaikscioti, pati sau pasidaryt gali bet kada, ir persidaryt dazniau, nei kad vaiksciotum pas manikiuriste - t.y. nelaukti ryskaus nuaugimo. Sudetingumas tik tame, kad man asmeniskai sunkiau graziai nusilakuoti nei su paprastu laku. Nors ryskiai nagus lakuodavausi pastoviai smile.gif

Na ir kur tu cia taip pigiai radai? as ebay irgi pirkau, bet kainos tai ne tokios buvo bigsmile.gif

Merginos, ar siunciates is amerikos? ten pigiau nei anglijoj, taciau as bijau muito kai jau atkeliaus pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 06, 22:06)
o gal galit surasyt pagal numeracija kur kokios spalvytes  4u.gif

Zinoma,rytoj bus padaryta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 06, 22:19)
Zinoma,rytoj bus padaryta thumbup.gif

didelis aciu, nes keliu spalvyciu noreciau wub.gif
Atsakyti