ORDI kolekcija
As vis svajoju apie daugiau spalvu,bet pagalvoju,kad neapsimoka del saves tiek islaidauti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 06, 20:28)
ORDI kolekcija
As vis svajoju apie daugiau spalvu,bet pagalvoju,kad neapsimoka del saves tiek islaidauti
Aciu
Kad zinok,uzkreciama liga cia Vis dar ir dar norisi
O del saves,turbut neapsimoka daug susipirkti,nos negali sakyt Jei "kabli pagauni" Maciau internete kazkur Harmony MINI kolekcija,spalvos tos pacios bet kiekis mazesnis..Gal tokios labiau sau apsimoka
QUOTE(freza80 @ 2012 03 06, 21:16)
būsiu kažką praleidus - kas čia per spalvytės? viršus, kiek suprantu, Vegas'as
Kaip supratau,cia uzrodyta Pink Smoothie,kazkas is mergaiciu prase realios splavos foto
QUOTE(freza80 @ 2012 03 06, 20:16)
būsiu kažką praleidus - kas čia per spalvytės? viršus, kiek suprantu, Vegas'as
uoj nepakomentavau
is apacios i virsu glamour queen, it's a lilly ir pink smoothie su vegasu
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 06, 21:48)
uoj nepakomentavau
Labai graziai ziurisi Super
nu zinokit ir as nusipirkau PN kelias spalvas isbandyti ir ka galiu pasakyt visai neblogai laikesi, jau isbandem, vienai pazystamai nulakavau, tai sake ir namus sveite ko tik nedare ir atlaike pilnai 3sav.
as irgi sau kita spalva uzsilakavau tai irgi super, kai dar tokia kaina tai tikrai nebloga kokybe o ir nusieme graziai ir lengvai
as irgi sau kita spalva uzsilakavau tai irgi super, kai dar tokia kaina tai tikrai nebloga kokybe o ir nusieme graziai ir lengvai
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 18:26)
Nu votai tau,sakau ka man kazka primena,aishku reiktu pridet viena prie vieno realiai, bet jeigu jau atspalviu panasiu turim kolekcijoj savoj-tai ka papildomos islaidos ania?
QUOTE(ORDI @ 2012 03 06, 19:39)
Labukas visoms
Kaip ir zadejau imetu spalvytes.. Tik ziauriai nejo ju perteikt nufotografuojant Dabar nuotraukose kai kurios visai kitaip atrodo,na bet ka padarysi,kaip yra taip
Kaip ir zadejau imetu spalvytes.. Tik ziauriai nejo ju perteikt nufotografuojant Dabar nuotraukose kai kurios visai kitaip atrodo,na bet ka padarysi,kaip yra taip
o gal galit surasyt pagal numeracija kur kokios spalvytes
Sveikos gelinio lako gerbejos As tapau viena is ju
As irgi esu nemanikiuriste, bet nusprendziau susipirkti pati Manau nagus norisi grazius tureti, o ypac kai ju nereikia perlakuoti po keliu dienu, nes man laikosi dvi savaites. Na dvi tik todel, kad mano nagai labai greitai auga. Koju nagai nulakuoti jau 5sav., tai jau reiktu perlakuoti, nes nuaugo jau.
Nusprendziau pati pirktis irgi del tos priezasties, kaip ir daugelis sako.. tai laiku suderinimas, o ir jei as pati pasidarau puiku manikiura ir pati, tai man mano investicija vistiek atsipirks. e to, nereiks laukti kol ataugs nagai, tam kad eiti tvarkyt nagus. As megeja keisti spalvas, tad man brangokai gautusi jei daznai eiciau lakuotis
Na ir kur tu cia taip pigiai radai? as ebay irgi pirkau, bet kainos tai ne tokios buvo
Merginos, ar siunciates is amerikos? ten pigiau nei anglijoj, taciau as bijau muito kai jau atkeliaus pas mane
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 06, 16:19)
kaip suprantu, sitoje temoje diskutuoja daugiau manikiuristes-profesionales. Norejau paklausti, idomu, ar buna taip, kad paprastos mergaites susipirktu visas priemones ir lakuotusi pacios, del saves kaip sakant namuciuose.
kazin kiek kainuotu susipirkimas visu butinu priemoniu ir ar verta idomu...? na ar apsimoka ta prasme
kazin kiek kainuotu susipirkimas visu butinu priemoniu ir ar verta idomu...? na ar apsimoka ta prasme
As irgi esu nemanikiuriste, bet nusprendziau susipirkti pati Manau nagus norisi grazius tureti, o ypac kai ju nereikia perlakuoti po keliu dienu, nes man laikosi dvi savaites. Na dvi tik todel, kad mano nagai labai greitai auga. Koju nagai nulakuoti jau 5sav., tai jau reiktu perlakuoti, nes nuaugo jau.
Nusprendziau pati pirktis irgi del tos priezasties, kaip ir daugelis sako.. tai laiku suderinimas, o ir jei as pati pasidarau puiku manikiura ir pati, tai man mano investicija vistiek atsipirks. e to, nereiks laukti kol ataugs nagai, tam kad eiti tvarkyt nagus. As megeja keisti spalvas, tad man brangokai gautusi jei daznai eiciau lakuotis
QUOTE(Klajone @ 2012 03 06, 16:31)
As esu ne manikiuriste Bet susipirkau viska sau, lakavimuisi namuose. Siunciausi viska is ebay. Lempa kainavo 68lt, rinkinukas nuriebalintojas+pagrindas+1 spalva+topas 140lt. Ir tirpikli pirkau nagavitoj - 20lt Ar verta? Zinoma. Nereikia niekur vaikscioti, pati sau pasidaryt gali bet kada, ir persidaryt dazniau, nei kad vaiksciotum pas manikiuriste - t.y. nelaukti ryskaus nuaugimo. Sudetingumas tik tame, kad man asmeniskai sunkiau graziai nusilakuoti nei su paprastu laku. Nors ryskiai nagus lakuodavausi pastoviai
Na ir kur tu cia taip pigiai radai? as ebay irgi pirkau, bet kainos tai ne tokios buvo
Merginos, ar siunciates is amerikos? ten pigiau nei anglijoj, taciau as bijau muito kai jau atkeliaus pas mane
QUOTE(Sonie @ 2012 03 06, 22:06)
o gal galit surasyt pagal numeracija kur kokios spalvytes
Zinoma,rytoj bus padaryta
QUOTE(ORDI @ 2012 03 06, 22:19)
Zinoma,rytoj bus padaryta
didelis aciu, nes keliu spalvyciu noreciau